Schuimfolie 2 mm

Schuimfolie 2 mm

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Schuimfolie biedt uitstekende bescherming aan krasgevoelige objecten. Kies de dikte van 2 mm als je spullen wilt beschermen tegen beschadigingen, schokken en stoten. Verpak bijvoorbeeld pas gespoten of gelakte producten vóór transport om deze zonder schade bij de klant te krijgen. Of gebruik het bij verhuizingen. Deze 2 mm schuimfolie is buigbaar, sterk, zacht en waterafstotend.


Uitvoering en hoeveelheid Schuimfolie 2 mm
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Dikte
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
3
Per
5
Per
10+
Bestellen
151003 100 cm 250 m 2 mm rol

96,00

1 eenheden kopen

87,50

2 eenheden kopen

80,50

3 eenheden kopen

74,00

5 eenheden kopen

67,00

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

151006 125 cm 250 m 2 mm rol

105,60

1 eenheden kopen

96,75

2 eenheden kopen

89,95

3 eenheden kopen

83,50

5 eenheden kopen

78,50

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 2 uitvoeringen

Breedte: 100 cm Lengte: 250 m Dikte: 2 mm Prijs per: rol
Vanaf 67,00 excl. btw
Toon alle prijzen
Breedte: 125 cm Lengte: 250 m Dikte: 2 mm Prijs per: rol
Vanaf 78,50 excl. btw
Toon alle prijzen

Specificaties Schuimfolie 2 mm

Materiaalpolyethyleen
Lengte250 m
Dikte2 mm
Roldiameter75 cm

Omschrijving Schuimfolie 2 mm

Schuimfolie 2 mm is dankzij de dikte en buigbaarheid zowel geschikt als beschermingsmateriaal als verpakkingsmateriaal. De beschermingslaag is zacht en zorgt voor een krasvrije oppervlakte. Het wordt veel ingezet voor het beschermen van producten en oppervlakten die krasvrij moeten blijven. Denk hierbij aan pas gelakte of gespoten producten zoals tafelbladen, metaal en hout. Het schuimfolie is vocht afstotend, flexibel en sterk. Dunne schuimfolies zijn meer geschikt als verpakkingsmateriaal dan de dikkere varianten. Kies een dikkere variant als het in te pakken product een hoge kostbare waarde heeft. Hoe dikker de folie is hoe hoger de beschermingswaarde namelijk is. Deze schuimfolie van 2 mm heeft het beste van beide werelden: een goede beschermingswaarde én goede flexibiliteit. Dat maakt deze dikte ideaal om producten in te pakken en te beschermen tijdens het logistieke proces. De kans is kleiner dat de oppervlakte krast en het product schade oploopt. Bij het versturen van breekbare, kwetsbare en schadegevoelige producten is dit essentieel. Hieronder vallen televisies, beeldschermen, kunstwerken, servies enzovoort. Schuimfolie wordt gebruikt door webshops, producenten, verhuisbedrijven en andere organisaties voor transport en opslag van spullen en materialen.

Het gebruiken van schuimfolie

Het toepassen van schuimfolie is eenvoudig. Het materiaal is prima te buigen en makkelijk van de rol af te rollen. Dat maakt het inpakken van producten die beschermd moet worden vrij eenvoudig. De 2 mm variant heeft een doorprik weerstand maar als je twijfelt is het altijd aan te raden om meerdere lagen aan te brengen. Je kunt ook punt- of hoekbeschermers gebruiken. Pak het product in en plak het uiteinde vast met verpakkingstape. Is het product breekbaar? Dan kan het verstandig zijn om waarschuwingstape breekbaar op de verpakking of op het schuimfolie te plakken.

Mag de oppervlakte van jouw producten onder geen voorwaarde krassen? Is het product van waarde en moet het naast tegen krassen ook beschermd worden tegen stoten en schokken? Koop dan deze 2 mm schuimfolie. Het biedt een 2 mm dikke laag op het product en een krasvrije aankomst op bestemming. Als het gaat om een erg waardevol product, overweeg dan een nóg dikkere variant schuimfolie met een hogere beschermingswaarde. Gebruik je de folie meer als verpakkingsmateriaal, dan zou je een dunnere variant kunnen nemen.

Dunnere uitvoering nodig? Dikkere uitvoering nodig?

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Schuimfolie 2 mm.

25 oktober 2022

Goed product

Gebruik: Inpakken spuitwerk

16 mei 2022

Nog niet gebruikt

Gebruik: Houten bloembakken

21 december 2021

Goed

Gebruik: Inpakken gespoten onderdelen

5 maart 2020

Scheurt gemakkelijk

Gebruik: In pak verhuis

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.