Schuimfolie 3 mm

Schuimfolie 3 mm

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Schuimfolie 3 mm beschermd oppervlakten tegen krassen tijdens transport en opslag. Deze dikke variant is geschikt voor zware en waardevolle producten en materialen. Denk hierbij aan pas gelakte en gespoten zware objecten. Zet deze schuimfolie in om veel demping te bieden, maar het is te dik om te gebruiken als verpakkingsmateriaal. Kies uit diverse rolbreedtes.


Uitvoering en hoeveelheid Schuimfolie 3 mm
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Dikte
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
3
Per
5
Per
10+
Bestellen
151002 100 cm 175 m 3 mm rol

98,50

1 eenheden kopen

90,00

2 eenheden kopen

82,85

3 eenheden kopen

76,50

5 eenheden kopen

69,50

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

151041 150 cm 175 m 3 mm rol

131,50

1 eenheden kopen

119,99

2 eenheden kopen

114,50

3 eenheden kopen

109,00

5 eenheden kopen

99,76

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 2 uitvoeringen

Breedte: 100 cm Lengte: 175 m Dikte: 3 mm Prijs per: rol
Vanaf 69,50 excl. btw
Toon alle prijzen
Breedte: 150 cm Lengte: 175 m Dikte: 3 mm Prijs per: rol
Vanaf 99,76 excl. btw
Toon alle prijzen

Specificaties Schuimfolie 3 mm

Materiaalpolyethyleen
Lengte175 m
Dikte3 mm
Roldiameter85 cm

Omschrijving Schuimfolie 3 mm

Deze schuimfolie van wel 3 mm dik is sterk, zacht, dempend, waterafstotend en krasvast. Dat maakt het zeer geschikt voor de bescherming van zware, waardevolle en krasgevoelige producten. Het is vergelijkbaar met een ondervloer dat onder laminaat wordt gelegd. Door de dikte is het materiaal minder flexibel en minder geschikt als verpakkingsmateriaal. Het is niet zo makkelijk te buigen en te vormen in vergelijking met de dunnere schuimfolie varianten. Het wordt ingezet voor het beschermen en dempen van producten en oppervlakten die krasvrij moeten blijven tijdens transport en opslag. Denk hierbij aan tafelbladen, keukenbladen, houten deuren, marmeren planken en zware metalen platen. Een dikkere laag biedt logischerwijs een hogere beschermingswaarde en stootkussen. Als het schuift of wrijft, zal de oppervlakte over het krasvaste schuim heen gaan waardoor er geen schade ontstaat. Kies voor deze dikke schuimfolie als je met kostbare en/of zware producten werkt. Schuimfolie 3 mm wordt het meest gebruikt door fabrikanten, producenten, industrie en transportbedrijven.

Schuimfolie in de praktijk

Deze 3 mm schuimfolie is zo dik dat het minder makkelijk te verwerken is als de dunnere varianten. Het is minder goed buigbaar en wat stugger dan de dunnere varianten. Wel biedt het meer scheurweerstand, demping en doorsteek weerstand. In de regel gaat het dus langer mee. Heb je producten die minder bescherming nodig hebben, dan kun je de lichtere varianten overwegen. Maar let op: onderbescherming kan meer schade opleveren. Deze beschermingslaag is prima te combineren met andere materialen zoals wikkelfolie, hoekbeschermers en verpakkingstape. Schuimfolie kopen van 3 mm dikte is verstandig als de producten die je wil verpakken onder geen voorwaarde mogen krassen. Spullen van hoge waarde, hoge kwetsbaarheid en hoge gewichten hebben baat bij een extra dikke laag schuim. Het biedt een krasvrije aankomst op bestemming. Wil je schuimfolie gebruiken als verpakkingsmateriaal, neem dan een dunnere variant. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op voor advies op maat, wij helpen je graag persoonlijk verder.

Dunnere uitvoering nodig? Dikkere uitvoering nodig?

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.