Draagtassen

Draagtassen kopen? Draagtassen herken je aan het handvat waar je de tas mee kan dragen. Ze zijn ideaal voor winkeliers, ondernemers en bedrijven. Kies hieronder uit ons grote assortiment met tassen van plastic, papier en stof in alle uitvoeringen, afmetingen en kwaliteiten.

Draagtassen verhogen het gebruikersgemak

Dankzij de draagtas heeft de consument het een stuk gemakkelijker bij het vervoeren van boodschappen en andere aangekochte producten. Dankzij het handvat kan de tas worden meegedragen en langs het lichaam gedragen worden. En zo blijft de andere hand vrij.

Verschillende soorten draaglussen

De draagtas is te herkennen aan de draaglussen. Zonder draaglus is een tas gewoon een tas. Maar er zijn verschillende soorten in omloop. Niet alleen de vorm en maat verschilt, ook het soort materiaal. De materiaalsoort wordt uitgekozen bij de materiaalsoort van de tas. Zo wordt een papieren tas uitgerust met een plat of gedraaid handvat van papier. Een ander materiaalsoort zou gek staan. De draaglussen aan een big bag zijn gemaakt van geweven PE slierten. Aangezien een big bag moet kunnen worden opgetild aan deze lussen moeten ze gemaakt zijn van stevig materiaal dat het gewicht aan kan.

Draagtassen voor winkeliers

Winkeliers kunnen ervoor kiezen om een draagtasje mee te geven aan klanten. Hierin worden dan de aangekochte producten meegegeven. Het is een vorm van service. Veel winkeliers willen graag het bedrijfslogo of een leuke opdruk op het tasje hebben. Zo vergroten ze de herkenbaarheid van hun merk in de winkelstraat. In de moderne tijd van nu zijn mensen zich steeds meer bewust van het milieu. Sommige winkeliers kiezen dan voor papieren draagtasjes. Deze hebben een natuurlijke uitstraling. Ook zijn biobased draagtassen een optie. Kortom: genoeg draagtasjes voor winkeliers keuze.

Biobased groene draagtassen

Wil je bijdragen aan een duurzaam milieu en uitstralen dat je dit een belangrijk thema vindt? Dan zijn biobased groene draagtassen wat voor jou. Het zijn kwalitatief uitstekende tassen die je kunt gebruiken om aangekochte producten mee te geven aan klanten. Deze draagtassen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, namelijk van de suikers uit suikerriet, en hebben daardoor een milieuvriendelijk karakter. Ze zijn wit van kleur en hebben een I am Green opdruk waarop te lezen is "ik ben gemaakt van planten". Lees hier verder over de biobased plastic draagtas.

Draagtassen op maat

Heb je specifieke wensen voor jouw draagtas? Bijvoorbeeld het laten drukken van een bedrijfslogo. Of een andere specifieke bedrukking of formaat dat je niet in ons assortiment vindt. Dan kunnen wij deze tassen op maat voor je maken. Hier is een minimumafname aan verbonden. Deze is afhankelijk van het materiaalsoort en grootte. Als je interesse hebt in draagtassen op maat, neem dan contact met ons op. Wij bieden graag een offerte met prijsopgave op maat aan. Wij helpen je graag verder.

Bekijk hier ons hele assortiment draagtassen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.