Plastic zakken kopen

Wilt u plastic zakken kopen? Bij Vendrig Packaging heeft u keuze uit een ruim aanbod plastic zakken uit voorraad. Dagelijks komt u in aanraking met plastic zakken of plastic zakjes. Veel verschillende producten worden in deze zakken verpakt, zoals kleding, voedingsmiddelen, diervoeders en afval. Voor het sluiten van deze LDPE zakken verkopen wij tevens kabelbinders, sealapparatuur en snelstroppers.

Kunt u in ons aanbod niet de juiste maatvoering, kleur of dikte vinden, of wilt u zakken laten bedrukken? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Hersluitbare zakken, vlakke zakken, zijvouwzakken, puinzakken, LDPE zakken, webshopzakken en afvalzakken kunt u hier allemaal terugvinden. Van dunne en kleine plastic zakjes, zoals gripzakjes, tot grote stevige plastic zakken, zoals de puinzak zijn uit voorraad leverbaar. Plastic zakken bedrukken en op maat laten maken kunnen wij ook voor u verzorgen. Naast gewone plastic zakken hebben wij ook plastic draagtassen in ons assortiment. 

Toepassingen plastic zakken

Wij hebben plastic zakken die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo hebben wij vlakke plastic zakken die geschikt zijn voor kleding, voedingsmiddelen of afval. Zakken met een zijvouw zijn geschikt voor brood of snoep. Levende vissen worden veelal vervoerd in zakken met een waterdichte seal. Ook hebben wij puinzakken, plastic afvalzakken, big bags en afzuigzakken die gebruikt worden voor het puin en afval. 

Materiaal plastic zakken

De plastic zakken welke wij uit voorraad leveren zijn voornamelijk vervaardigd van LDPE (low density polyethyleen). Deze grondstof wordt vervaardigd van olie. De prijzen van plastic zakken zijn hierdoor ook sterk afhankelijk van de olieprijzen. LDPE is vrij zacht en taai. Het is waterafstotend, een goede isolator (warmte, elektriciteit) en heeft een goede slagvastheid. Standaard wordt LDPE transparant geleverd, maar het is ook mogelijk om LDPE in te laten kleuren.

LDPE of HDPE

Naast LDPE, wordt ook HDPE gebruikt als grondstof voor plastic zakken. HDPE (High density polyethyleen) heeft een hogere dichtheid dan LDPE. Voordelen hiervan zijn dat het materiaal sterker is en ook beter bestand is tegen hogere temperaturen. Het heeft echter ook nadelen; HDPE zakken zijn veel minder transparant dan LDPE zakken, het ziet er melkachtig wit uit.

Zakken van gerecycled plastic bestellen

Ook verkopen wij plastic zakken welke geproduceerd zijn van gerecycled plastic. Deze zijn vervaardigd van gerecycled LDPE of HDPE. Deze zakken zijn niet alleen voordeliger dan plastic zakken vervaardigd van nieuw materiaal, u maakt hierdoor ook een milieubewuste keuze. Ook dit materiaal heeft zijn nadelen; gerecycled plastic mag niet overal voor worden gebruikt. De voedingsindustrie en de medische industrie zijn hiervan twee voorbeelden.

Mogelijkheden plastic zakken

Een plastic zak bestaat uit vele variabelen: het formaat, de kleur, bedrukt of onbedrukt. materiaalkeuze, stroefheid en verpakking. Daarnaast kunnen plastic zakken bijvoorbeeld ook worden voorzien van een perforatie, een microperforatie of bijvoorbeeld een afsluitklep. Aan alle bovenvermelde opties zijn minimumafnames verbonden. De mogelijkheden zijn niet altijd met elkaar uitwisselbaar.

Plastic zakjes

Naast grote plastic zakken hebben wij ook kleine plastic zakjes. Een voorbeeld van plastic zakjes zijn de vlakke plastic zakken tot 30 cm breed. Deze plastic zakjes worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van voedingsmiddelen. Daarnaast hebben wij ook plastic zakjes met waterdichte seal uit voorraad leverbaar. Deze worden veelal gebruikt voor het vervoeren van levende vissen. Ook zakken met zijvouw zijn er in kleine formaten. Deze plastic zakjes worden vaak gebruikt als broodzakjes of snoepzakken.

Online bij ons bestellen is gemakkelijk en u heeft een zeer ruime keuze! 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 331 reviews.