Plastic zakken met waterdichte seal (vistransportzakken)

Waterdichte plastic zakken worden onder andere gebruikt als vistransportzakken om levende vissen in te vervoeren. De bodemseal is extra sterk. Heb je een hele doos nodig of per 100 stuks?

Extra stevige waterdichte plastic zakken voor vistransport

Vistransportzakken zijn plastic zakken die geschikt zijn om water te dragen. Bij de productie van deze plastic zakken is extra aandacht besteed aan de bodemseal (lasnaad). De zakken zijn gemaakt van LDPE en volledig transparant. Ze zijn geschikt voor zoetwater- en zoutwatervissen. Naast voor vistransport kunnen deze waterdichte plastic zakken worden gebruikt voor andere vloeistoffen en producten die absoluut waterdicht moeten blijven. Denk hierbij aan vloeibare zeep, drank of vloeibaar afgekoeld vet.

Elke maat waterdichte plastic zak

Grote vissen, kleine vissen, veel vloeistof of weinig, in ons assortiment vind je elke maat waterdichte plastic zak. Kies uit verschillende varianten, kleuren en afmetingen. Bekijk hier ons assortiment. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14231 reviews.