Vlakke plastic zakken

Dagelijks kom je in aanraking met vlakke plastic zakken. Veel verschillende producten worden in deze plastic zakken verpakt, zoals kleding, voedingsmiddelen, diervoeders en afval. Voor het sluiten van de LDPE zakken verkopen wij tevens kabelbinders, sealapparatuur en snelstroppers.

Bedrukte plastic zakken en maatwerk

Kun je in ons aanbod plastic zakken niet de juiste maat, kleur of dikte vinden, of wil je zakken laten bedrukken? Neem contact met ons op om plastic zakken op maat te laten maken of te laten bedrukken.

Als je plastic zakken wil laten maken zijn er veel variaties mogelijk. Behalve het formaat, de dikte en de kleur van de zakken zijn er nog meer opties waar je bij de productie van plastic zakken op maat rekening kunt houden. Denk hierbij aan; de uitvoering (vlakke zak of harmonicazak), het soort plastic (LDPE of HDPE), de verpakking (los of aan de rol) en de oppervlaktebehandeling (glad of stroef).

Bij het doorgeven van de maatwerk bestelling, willen we graag weten uit hoeveel kleuren de bedrukking bestaat en op hoeveel zijden van de zak de bedrukking moet komen. Bij productie en bedrukking van plastic zakken vragen wij een minimumafname. Dit is afhankelijk van het formaat en de samenstelling van de plastic zak.

Wil je vlakke plastic zakken op maat laten maken en meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Bekijk hier ons assortiment vlakke plastic zakken

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14231 reviews.