Waarschuwingsetiketten

Waarschuwingsetiketten kopen met keuze uit diverse soorten bedrukking? Neem geen onnodige risico's en communiceer een duidelijke boodschap aan de transporteur of bezorger. Bekijk hier ons assortiment.

Wat communiceren waarschuwingsetiketten?

Met deze etiketten communiceer je een opvallende en universele boodschap: LET OP! Over het algemeen worden ze geplakt op de verpakking. Ze zijn ontworpen om de aandacht te trekken van de transporteur of bezorger. De kleur rood staat voor gevaar en stoppen, denk aan een stoplicht. De witte achtergrond accentueert de rode vormen op het etiket. Op bijvoorbeeld een bruine doos of plastic verzendzak, valt deze waarschuwing goed op. Op het etiket zijn symbolen weergegeven die voor iedereen te begrijpen zijn. De boodschap die de waarschuwingsetiketten communiceren zijn: let op breekbaar, let op deze zijde boven en let op houd droog. In bepaalde gevallen heb je het ene etiket nodig, in andere gevallen het andere. Dit leggen we graag uit met praktijkvoorbeelden.

Etiketten met waarschuwing in de praktijk

In de praktijk leveren waarschuwingsetiketten geld op. Niet direct, maar in de vorm van minder schade en minder klachten. De etiketten worden gebruikt bij het verzenden van pakketten. Na het sluiten van de verpakking kunnen ze als extra toevoeging worden opgeplakt. Vaak zijn ze het beste zichtbaar op de bovenzijde. De etiketten met waarschuwing zijn het meest gewenst bij het verzenden van breekbare of waardevolle producten. Ook verpakkingsmaterialen die gevoelig zijn voor vocht, zoals karton en producten waar schudden kwaad kan zoals elektronica, hebben veel baat bij een etiket. Door de extra oplettendheid en voorzichtigheid van de transporteur of bezorger is de kans op schade kleiner.

Waarschuwingsetiketten zijn veel effectiever dan op de verpakking schrijven. Bespaar jezelf zorgen en risico bij het verzenden van producten. Koop zekerheid! Heb je nog vragen over onze etiketten? Neem dan gerust contact op met ons deskundige team voor persoonlijk advies.

Bekijk hier alle waarschuwingsetiketten

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.