Gripzakjes kopen

Waar ga jij je gripzakjes kopen? bij Vendrig Packaging natuurlijk! De plastic gripzakjes zijn voorzien van een sterke hersluitbare strip. Bekijk hier alle uitvoeringen en kies welke jij nodig hebt of lees verder voor meer informatie.

Wat zijn gripzakjes?

Gripzakjes zijn klein en worden ook wel sluitzakjes, ziplock zakjes of gripsealzakjes genoemd. Ze zijn geschikt voor opslag, verzending en als displayverpakking. Door middel van de slimme sluitstrip zijn gripzakjes eenvoudig en snel te sluiten. Dat maakt sluitzakjes ideaal voor klein materiaal zoals potloodjes, schroeven, pennen en moeren.

De juiste gripzakjes zijn afhankelijk van het product

Zeker wanneer je online koopt is het belangrijk om goed naar de afmetingen te kijken. Sluitzakjes lijken klein op de foto maar kunnen in het echt groter zijn. Gelukkig staan de precieze afmetingen bij ieder product vermeld. Wanneer je al weet wat je wilt verpakken dan kun je alvast geschikte gripzakjes bestellen. Bestel dan altijd een iets groter formaat zodat je er makkelijker spullen in kunt stoppen en uit kunt halen. Verpak je daarbij zware of scherpe producten? Dan heb je extra dikke gripzakjes nodig.

Sluitzakjes met eurosleuf voor display van klein materieel

Als je kleine onderdelen verkoopt of bijvoorbeeld een winkel hebt met onderdelen zijn de gripzakjes met eurosleuf een uitkomst. Hiermee kun je mooi en overzichtelijk jouw assortiment aan klanten presenteren. Met dit Eurolock ophangsysteem kun je met behulp van de eurosleuf, de zakjes ophangen aan een display. Dat is makkelijk aanvullen voor jou, en makkelijk afnemen voor je klanten.

Meer overzicht dankzij gripzakjes met schrijfvlak

Kleine hersluitbare zakjes kopen voor klein materieel is de manier om orde aan te brengen bij het opslaan van spullen. Maar wanneer je er veel hebt wordt het al gauw onduidelijk welk product in welke zakje zit. Bedrijven met een groot assortiment hebben veel verschillende producten die soms veel op elkaar lijken. Hierdoor bestaat de kans dat het verkeerde product wordt gepakt tijdens het orderpicken. Gripzakjes met schrijfvlak bieden dan de oplossing. Dit vlak is speciaal gemaakt om de inhoud van het zakje op te schrijven.

Een overzicht van het assortiment gripzakjes

In het assortiment op Vendrig Packaging kom je vier soorten gripzakjes tegen. In dit overzicht zie je in een oogopslag waar je uit kunt kiezen en wat de belangrijkste eigenschappen per soort sluitzakje zijn.

Standaard kleine plastic zakjes die hersluitbaar zijn kun je voor veel toepassingen inzetten. Denk aan klein materiaal zoals schroeven en moeren maar ook kleine en gevoelige onderdelen voor apparatuur zoals chips en simkaarten. Het stevige plastic is 50 micron dik.

Goed sluitbare kleine verpakkingszakjes met dezelfde eigenschappen als de standaard gripzakjes. Het voordeel is dat je op deze sluitzakjes duidelijk de naam van de inhoud kunt schrijven, wat verwarring voorkomt.

Stevige sluitzakjes voor klein materiaal met eurolock ophangsleuf. Hiermee kun je deze zakjes ophangen op een display.

Extra sterk. Dikke zakjes voor zwaardere of scherpe producten.

Meer overzicht met voldoende gripzakjes

Iedere ondernemer die kleine onderdelen verkoopt weet hoe snel je het overzicht kwijtraakt zonder goed opslag en displaysysteem. Zorg daarom voor voldoende gripzakjes en bestel bij Vendrig Packaging. Bedenk hoeveel productcategorieën je hebt en wat je voorraad is. Om het je makkelijk te maken kun je de zakjes per 100 stuks of per doos van 1000 stuks bestellen. Dat is zeker handig wanneer je klein stukgoed in bulk aangeleverd krijgt. Door je producten direct naar levering over de sluitzakjes te verdelen kun je ze daarna direct tentoonstellen in de winkel. En dat scheelt een hoop tijd.

Verschillende afmetingen voor nog meer mogelijkheden

De sluitzakjes in het assortiment zijn niet alleen geschikt voor het verpakken van klein spul, er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. De kleinste gripzakjes zijn 40x60 mm en worden vooral gebruikt voor klein materiaal dat makkelijk kwijt raakt of kapot gaat.

Het grootste formaat is 350x450 mm. Deze zakken zijn daardoor ook uitstekend te gebruiken door particulieren voor het verpakken van de lunch of het opslaan van je toiletspullen of kabels voor je elektronica op vakantie.

Bedrukt gripzakjes, waar te koop?

Voor ondernemers zijn verschillende formaten handig omdat je onderscheid kunt maken tussen opslag- en verkoophoeveelheden. bij speciaal aangevraagde oplagen is het ook mogelijk om bedrukte gripzakjes te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden voor gripzakjes met opdruk bij onze klantenservice. 

Een overzicht van de voordelen van gripzakjes

  • Deze zakjes met sluitstrip hebben verschillende voordelen waarvan we er een aantal hebben genoemd. We zetten alle voordelen nog even voor je op een rijtje:
  • Uitstekende sluiting, waardoor er geen stof of vuil bij de inhoud kan komen
  • Transparant materiaal zodat je ziet wat erin zit
  • Voorzien van een eurosleuf of ponsgat boven de sluiting voor een professionele presentatie van je producten
  • Schrijfvlakken voor het opschrijven van het artikelnummer of product

 Heb je nog vragen over de zakjes of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen je adviseren over de soort die je nodig hebt.

Bekijk hier ons grote assortiment gripzakjes

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.