Gripzakjes kopen

Wil je gripzakjes kopen? Deze worden gebruikt om kleine onderdelen in te verpakken, te beschermen of te presenteren. De plastic gripzakjes zijn voorzien van een zeer sterke hersluitbare strip. Bekijk hier alle uitvoeringen en kies welke jij nodig hebt of lees verder voor meer informatie.

Wat zijn gripzakjes?

Gripzakjes worden ook wel hersluitbare zakjes, ziplock zakjes of gripsealzakjes genoemd. Ze zijn zeer geschikt voor opslag, verzending of als displayverpakking. Door middel van de slimme sluitstrip is het zakje eenvoudig en snel te sluiten.

Als je online gripzakken wil kopen is het slim om van te voren te weten welk formaat er nodig is om de producten mee te verpakken. Bij het verpakken van een groot formaat product, heb je grotere nodig. Een klein formaat kopen volstaat dan niet. Weet je het formaat van het product, dan kun je de juiste maat gripzak selecteren. Bestel altijd een iets groter ziplock zakje dan de grootte van het product. Dit zorgt dat het product wat speling heeft en het er gemakkelijk in te stoppen is. De standaard gripzakjes zijn voelbaar stevig.

Bekijk van te voren welk soort producten je wil verpakken. Zijn dit zware producten of producten met scherpe punten of randen? Dan heb je extra dikke gripzakjes nodig. De dikte van het plastic bepaalt hoe snel het plastic scheurt. Voorkom het doorscheuren door een dikkere variant te bestellen.

Als je kleine onderdelen verkoopt of bijvoorbeeld een winkel hebt met onderdelen zijn de gripzakjes met eurosleuf een uitkomst. Hiermee kun je mooi en overzichtelijk jouw assortiment aan klanten presenteren. Met dit eurolock ophangsysteem kun je met behulp van de eurosleuf, de zakjes ophangen aan een display. Hiermee is de presentatie van de gripzakinhoud overzichtelijk waardoor de verkoop van producten gestimuleerd wordt.

Je hebt ook de keuze uit gripzakjes met schrijfvlak. Bedrijven met een groot assortiment hebben te maken met veel verschillende producten en onderdelen. Soms lijkt het ene product veel op het andere product. Hierdoor bestaat de kans dat het verkeerde product wordt gepakt tijdens het orderpicken. Gripzakjes met schrijfvlak bieden hiervoor de oplossing. Dit vlak is speciaal gemaakt om de inhoud van het zakje op te schrijven.

Welke soorten plastic gripzakjes kun je in onze webshop bestellen?

Voor vier verschillende soorten en maten plastic gripzakjes kun je bij ons terecht. Op onderstaande pagina's worden de toepassingen en eigenschappen van de verschillende soorten uitgelegd. Klik door op één van de soorten gripzakjes om er meer over te weten te komen.

Gripzakjes standaard (50 my)

Standaard goed sluitbare zakjes voor vele toepassingen, 50 micron dik.

Gripzakjes met schrijfvlak

Goed sluitbare plastic zakjes met schrijfvlak waarop de inhoud geschreven kan worden.

Gripzakjes met eurosleuf

Goed sluitbare zakjes met eurolock ophangsleuf. Hiermee kun je deze zakjes ophangen op een display.

Gripzakjes extra dik (90 my)

Extra sterk. Dikke zakjes voor zwaardere of scherpe producten.

Waarvoor worden gripzakjes gebruikt?

Ga je gripzakjes kopen? Dan is het goed om te bedenken waar je ze voor wil gebruiken. Veel mensen gebruiken grip zakjes als verpakkingsmiddel voor producten. Denk aan artikelen uit hun webshop of bij het uitvoeren van een hobby. Neem als voorbeeld de hobby "sieraden maken". De kettingen en armbanden worden met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van kralen, hangers, bedels en andere soort kleine onderdelen om een ketting of armband in elkaar te zetten. Ziplock zakjes kopen kan dan goed van pas komen om de onderdelen gesorteerd te houden. Ze blijven bovendien mooi verzameld en beschermd.

Als je een webwinkel of fysieke winkel hebt waarin je kleine producten en onderdelen verkoopt, dan bieden kleine zakjes een goede uitkomst. Sommige producten worden vanuit leveranciers in bulkvoorraad geleverd. Dit wil zeggen dat je producten zonder enige verpakking of omhulsel binnenkrijgt. Het voordeel hiervan is een lagere inkoopprijs vanwege een grote hoeveelheid. Maar het bijkomende probleem is dat je geen verpakking hebt om je eigen klanten te bieden. Naast dat de producten beschermd blijven, straalt het zakje ook professionaliteit uit naar jouw klanten. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Ziplock zakjes zijn ook goed bruikbaar voor productiebedrijven en handelsbedrijven. Tijdens het productieproces worden de producten vervaardigd. Maar nader hand moeten de producten ook worden opgeborgen. Grip zakjes bieden een simpele oplossing om producten goed en overzichtelijk op te bergen.

Tenslotte zijn ze voor logistieke bedrijven een ideale uitkomst. Logistieke bedrijven zijn continu bezig om producten te vervoeren, verpakken en verplaatsen. Hierbij hebben zij te maken met het risico op beschadiging van producten. Deze zakken kunnen helpen om eventuele beschadigingen of ongemakken te voorkomen. Door de hoeveelheid zendingen waarmee logistieke bedrijven te maken hebben is het verstandig om producten goed te scheiden en te labelen. Door gebruik te maken van de variant met schrijfvlak kan verwarring worden voorkomen.

Particulier gebruiken ze ook

In onze webshop kun je hoeveelheden vanaf 100 gripzakjes krijgen. Neem bijvoorbeeld een doos per 100 stuks. Dit maakt het mogelijk voor particulieren om kleine hoeveelheden te bestellen. Thuis worden deze zakjes gebruikt als praktisch plastic zakje om kleine onderdelen in te bewaren en te vervoeren. Denk hierbij aan etenswaren zoals boterhammen en stukken fruit. In de schuur of op zolder gebruiken particulieren grip zakjes om schroefjes of andere kleine spulletjes in te bewaren. Ze kunnen in een lade worden bewaard of worden opgehangen aan spijkers aan de wand. Zo heb je de spullen altijd bij de hand en houd je het gemakkelijk bij elkaar. Uiteraard zijn de zakjes ook per doos te bestellen.

Verschillende formaten

Elke variant plastic gripzakjes kopen kan in verschillende formaten. Kleinere formaten zijn geschikt voor kleinere voorwerpen, denk aan moertjes en paperclips. Kies gripzakjes klein als je veel met kleine onderdelen werkt. Ook als je kleine onderdelen wil verpakken om te verzenden naar klanten. In grote gripzakjes is ruimte voor veel grotere voorwerpen. Het grootste formaat is anderhalf keer zo groot als een A4-tje. Hier kun je documenten in stoppen om te beschermen, fotolijstjes in verpakken of andere grotere voorwerpen om te verzenden. Middelgrote gripzakjes worden gebruikt als de kleine te klein zijn en de grote te groot. Voorkom zoveel mogelijk materiaalverspilling en meet van te voren op wat het formaat van het ziplockzakje moet zijn. Dit is beter voor het milieu en voor jouw portemonnee. De zakjes zijn gemaakt van ldpe.

Wat zijn de voordelen van gripzakjes?

Deze zakjes met sluitstrip hebben een aantal voordelen:

  • Uitstekende sluiting, waardoor de inhoud volledig afsluitbaar is en er geen stof of vuil bij kan komen;
  • Transparant en helder, hierdoor kan de het product of de inhoud goed bekeken worden;
  • Voorzien van een eurosleuf of ponsgat boven de sluiting, waarmee producten goed en professioneel worden gepresenteerd aan een display;
  • Schrijfvlakken kunnen worden voorzien van tekst, waarmee het artikelnummer of product goed te onderscheiden is.

Heb je nog vragen over de zakjes of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen je adviseren over welk soort je nodig hebt.

Bekijk hier ons grote assortiment gripzakjes

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2446 reviews.