Gripzakjes

Wil je gripzakjes kopen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Gripzakjes worden gebruikt om kleine onderdelen in te verpakken, te beschermen of te presenteren. De plastic gripzakjes zijn voorzien van een zeer sterke sluitstrip. Als je op zoek bent naar sterke hersluitbare zakjes dan hebben wij alles wat je zoekt!

Wat zijn gripzakjes?

Gripzakjes worden ook wel hersluitbare zakjes, ziplock zakjes of gripsealzakjes genoemd. Gripzakjes zijn zeer geschikt voor opslag, verzending of als displayverpakking. Door middel van de slimme sluitstrip is het zakje eenvoudig en snel te sluiten.

Als je online gripzakjes wil kopen moet je er van te voren rekening mee houden welk formaat er nodig is om de gewenste producten mee te verpakken. Bij het verpakken van een groot formaat product is het niet verstandig om een zakje met een smal formaat te bestellen. Weet je het formaat van het product, dan kun je de juiste maat gripzak selecteren. Bestel altijd een iets groter gripzakje dan de grootte van het product. Dit zorgt dat het product wat speling heeft en het er gemakkelijk in te stoppen is.

Bekijk van te voren wat voor soort producten je wil verpakken. Zijn dit zware producten of producten met scherpe punten of randen, dan heb je extra dikke gripzakjes nodig. De dikte van het gripzakje bepaald hoe snel het plastic scheurt. Voorkom het doorscheuren door een dikkere variant te bestellen.

Als je kleine onderdelen verkoopt of bijvoorbeeld een winkel hebt met onderdelen zijn de gripzakjes met eurosleuf een uitkomst. Hiermee kun je mooi en overzichtelijk jouw assortiment aan klanten presenteren. Met dit eurolock ophangsysteem kun je met behulp van de eurosleuf, de gripzakjes ophangen aan een display. Hiermee is de presentatie van de gripzakinhoud overzichtelijk waardoor de verkoop van producten gestimuleerd wordt.

Je hebt ook de keuze uit gripzakjes met schrijfvlak. Bedrijven met een groot assortiment en grote magazijnen hebben te maken met veel verschillende producten en onderdelen. Soms lijkt het ene product veel op het andere product, waardoor de kans bestaat dat het verkeerde product wordt gepakt tijdens het orderpicken. Gripzakjes met schrijfvlak bieden hiervoor de oplossing. Dit vlak is speciaal gemaakt om de inhoud van het zakje op te schrijven.

Welke soorten plastic gripzakjes kun je in onze webshop bestellen?

Voor vier verschillende soorten plastic gripzakjes kun je bij ons terecht. Op de categoriepagina's worden de toepassingen en eigenschappen van de verschillende soorten uitgelegd. Klik door op één van de soorten gripzakjes om er meer over te weten te komen.

Gripzakjes standaard (50 my)

Standaard goed sluitbare zakjes voor vele toepassingen.

Gripzakjes met schrijfvlak

Goed sluitbare plastic zakjes met schrijfvlak waarop de inhoud geschreven kan worden.

Gripzakjes met eurosleuf

Goed sluitbare zakjes met eurolock ophangsleuf. Hiermee kun je deze zakjes ophangen op een display.

Gripzakjes extra dik (90 my)

Extra dikke zakjes voor zwaardere of scherpe producten.

Waarvoor worden gripzakjes gebruikt?

Als je gripzakjes gaat kopen is het goed om te bedenken waar je ze voor wil gebruiken. Veel mensen gebruiken grip zakjes als verpakkingsmiddel voor hun webshop of zetten ze in bij het uitvoeren van een hobby. Neem als voorbeeld de hobby "sieraden maken". De kettingen en armbanden worden met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van kralen, hangers, bedels en andere soort kleine onderdelen om een ketting of armband in elkaar te zetten. Ziplock zakjes kopen kan dan goed van pas komen om de onderdelen gesorteerd te houden. Ze blijven bovendien mooi verzameld en beschermd.

Als je een webwinkel of fysieke winkel hebt waarin je kleine producten en onderdelen verkoopt, dan bieden gripzakjes een goede uitkomst. Sommige producten worden vanuit leveranciers in bulkvoorraad geleverd. Dit wil zeggen dat je producten zonder enige verpakking of omhulsel binnenkrijgt. Het voordeel hiervan is een lagere inkoopprijs vanwege een grote hoeveelheid. Maar het bijkomende probleem is dat je geen verpakking hebt om je eigen klanten te bieden. Naast dat de producten beschermd blijven, straalt het zakje ook professionaliteit uit naar jouw klanten. De gripzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Gripzakjes zijn ook goed bruikbaar voor productiebedrijven en handelsbedrijven. Tijdens het productieproces worden de producten vervaardigd. Maar nader hand moeten de producten ook worden opgeborgen. Grip zakjes bieden een simpele oplossing om producten goed en overzichtelijk op te bergen.

Tenslotte zijn gripzakjes voor logistieke bedrijven een ideale uitkomst. Logistieke bedrijven zijn continu bezig om producten te vervoeren, verpakken en verplaatsen. Hierbij hebben zij te maken met het risico op beschadiging van producten. Gripzakjes kunnen helpen om eventuele beschadigingen of ongemakken te voorkomen. Door de hoeveelheid zendingen waarmee logistieke bedrijven te maken hebben is het verstandig om producten goed te scheiden en te labelen. Door gebruik te maken van de variant met schrijfvlak kan verwarring worden voorkomen.

Gripzakjes kopen voor particulier gebruik

Bij ons zijn gripzakjes beschikbaar vanaf 100 stuks. Dit maakt het mogelijk voor particulieren om kleine hoeveelheden te bestellen. Thuis worden deze zakjes gebruikt als praktisch plastic zakje om kleine onderdelen in te bewaren en te vervoeren. Denk hierbij aan etenswaren zoals boterhammen en stukken fruit. In de schuur of op zolder gebruiken particulieren grip zakjes om schroefjes of andere kleine spulletjes in te bewaren. Ze kunnen in een lade worden bewaard of worden opgehangen aan spijkers aan de wand. Zo heb je de spullen altijd bij de hand en houd je het gemakkelijk bij elkaar.

Verschillende formaten

Elke variant plastic gripzakjes kopen kan in verschillende formaten. Kleine gripzakjes zijn geschikt voor kleinere voorwerpen, denk aan moertjes en paperclips. Kies gripzakjes klein als je veel met kleine onderdelen werkt of als je kleine onderdelen wil verpakken om te verzenden naar je klanten. In grote gripzakjes is ruimte voor veel grotere voorwerpen. Het grootste gripzakje is anderhalf keer zo groot als een A4-tje. Hier kun je documenten in stoppen om te beschermen, fotolijstjes in verpakken of andere grotere voorwerpen om te verzenden. Middelgrote gripzakjes worden gebruikt als de kleine te klein zijn en de grote te groot. Voorkom zoveel mogelijk materiaal verspilling en meet van te voren op wat het formaat van het gripzakje moet zijn. Dit is beter voor het milieu en voor jouw portemonnee.

Wat zijn de voordelen van gripzakjes?

Plastic gripzakjes:

  • hebben een uitstekende sluiting, waardoor de inhoud volledig afsluitbaar is en er geen stof of vuil bij kan komen;
  • zijn transparant en helder, hierdoor kan de het product of de inhoud goed bekeken worden;
  • zijn voorzien van een eurosleuf of ponsgat, waarmee producten goed en professioneel worden gepresenteerd aan een display;
  • met schrijfvlak kunnen worden voorzien van tekst, waarmee het artikelnummer of product goed te onderscheiden is.

Heb je nog vragen over de zakjes of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Vandaag vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd en gratis verzending boven de €75,-.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.