Gripzakjes met eurosleuf

Kies hieronder voor gripzakjes met eurosleuf in een doos van 1000 stuks of per bundel van 100 stuks.

Waar worden Gripzakjes met eurosleuf voor gebruikt?

Deze goed sluitbare gripzakjes met eurosleuf zijn te gebruiken voor vele toepassingen en zijn uniek door de handige ophangsleuf. Dit zorgt dat dit gripzakje uitstekend kan hangen op het eurolock ophangsysteem dat je in veel winkels tegenkomt. Bij ons zijn deze gripzakjes verkrijgbaar in vele diktes en breedtes.

De gripzakjes zijn vervaardigd uit het materiaal polythyleen en hebben een dikte van 50 micron. Dit is de standaard dikte van gripzakjes en is stevig genoeg voor normale inhoud. De gripzakjes zijn transparant waardoor de inhoud goed wordt gepresenteerd op een eurolock ophangsysteem. Normale gripzakjes hebben een ponsgat dat niet op dit systeem past. Als je een eurolock ophangsysteem hebt dan zijn gripzakjes met eurosleuf de enige die passen.

Gebruik deze eurosleuf gripzakjes om kleine onderdelen mee te verpakken en te beschermen. Bijvoorbeeld in je fysieke winkel of magazijn van je webshop. Waar de plek van het eurolock ophangsysteem ook is, deze variant gripzakjes is onmisbaar voor een fantastische presentatie op een display.

De gripzakjes met eurosleuf zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 40 x 60 mm tot en met 350 x 450 mm. Profiteer van voordelige prijzen en snelle levering.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12589 reviews.