Gripzakjes met schrijfvlak

Kies hieronder voor gripzakjes met schrijfvlak in een doos van 1000 stuks of per bundel van 100 stuks.

Waar worden Gripzakjes met schrijfvlak voor gebruikt?

Deze goed sluitbare gripzakjes met schrijfvlak zijn te gebruiken voor vele toepassingen en hebben bovendien een handige beschrijfbaar vlak aan de voorkant. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in vele diktes en breedtes.

De gripzakjes zijn vervaardigd uit het materiaal polythyleen en hebben een dikte van 50 micron. Dit is de standaard dikte en stevig genoeg voor normale inhoud. De gripzakjes zijn transparant waardoor de inhoud goed wordt gepresenteerd. Wat deze variant gripzakjes  uniek maakt zijn de drie blanco tekstregels aan de voorkant. Op deze tekstregels kun je het artikelnummer of de naam van het product schrijven. Zo ontstaat er geen verwarring over de inhoud of bestemming van het zakje. Ook deze ziplock zakjes zijn voorzien van een ponsgat, waarmee de producten die je verpakt op een overzichtelijke wijze gepresenteerd kunnen worden.

Gebruik deze beschrijfbare gripzakjes om kleine onderdelen mee te verpakken en te beschermen. Ze worden door veel mensen ook gebruikt voor diverse hobby doeleinden. Bijvoorbeeld een muntenverzamelaar of postzegelverzamelaar. In deze afsluitbare zakjes kunnen kostbare en kleine producten veilig verpakt en bewaard worden. Bovendien kun je de verschillende gripzakjes onderscheiden door een andere tekst er op te schrijven.

De gripzakjes met schrijfvlak zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 40 x 60 mm tot en met 350 x 450 mm. Profiteer van voordelige prijzen en snelle levering.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14208 reviews.