Gripzakjes standaard (50 my)

Kies hieronder voor gripzakjes standaard in een doos van 1000 stuks of per bundel van 100 stuks.

Waar worden gripzakjes standaard voor gebruikt?

Deze standaard goed sluitbare gripzakjes zijn te gebruiken voor vele toepassingen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele diktes en breedtes.

Het materiaal waaruit de zakjes zijn vervaardigd is polythyleen met een dikte van 50 micron. Dit is de standaard dikte en stevig genoeg voor normale inhoud. De gripzakjes zijn transparant waardoor de inhoud goed wordt gepresenteerd. Ziplock zakjes zijn voorzien van een ponsgat, waarmee de producten die je verpakt op een overzichtelijke wijze gepresenteerd kunnen worden in de winkel.

Gebruik deze standaard gripzakjes om kleine onderdelen mee te verpakken en te beschermen. Ze worden door veel mensen ook gebruikt voor diverse hobby doeleinden. Bijvoorbeeld een muntenverzamelaar of postzegelverzamelaar. In deze afsluitbare zakjes kunnen kostbare en kleine producten veilig verpakt en bewaard worden.

De gripzakjes standaard zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 40 x 60 mm tot en met 350 x 450 mm. Profiteer van voordelige prijzen en snelle levering.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.