Gripzakjes extra dik (90 my)

Kies hieronder voor gripzakjes extra dik in een doos van 1000 stuks of per bundel van 100 stuks.

Waar worden gripzakjes extra dik voor gebruikt?

Deze extra dikke goed sluitbare gripzakjes zijn speciaal bedoeld voor zwaardere of scherpe inhoud. De extra dikte zorgt voor meer draagkracht en sterkte. Gebruik deze zakjes voor bijvoorbeeld schroeven, paperclips, boutjes en moertjes. Bij ons zijn deze gripzakjes verkrijgbaar in vele diktes en breedtes.

De gripzakjes zijn vervaardigd uit het materiaal LDPE en hebben een dikte van 90 micron. Dit is de dikste variant gripzakjes die wij hebben en is stevig genoeg voor extra zware inhoud. Ook scherpe onderdelen zoals spijkers en schroeven hebben minder kans om door het plastic heen te snijden. Deze dikke kwaliteit gripzakjes gaan een stuk langer mee dan de dunne 50 micron variant. Ze zijn ondanks de extra dikte nog steeds zeer transparant en de inhoud wordt goed gepresenteerd. Deze gripzakjes hebben een ponsgat waarmee je de gripzakjes aan een haak in bijvoorbeeld de winkel kan hangen.

Gebruik deze extra dikke gripzakjes om kleine onderdelen mee te verpakken en te beschermen. Dankzij de extra stevigheid kunnen deze zakjes een hoger gewicht aan en houden ze scherpe objecten gesorteerd.

De gripzakjes extra dik zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 40 x 60 mm tot en met 350 x 450 mm. Profiteer van voordelige prijzen en snelle levering.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12589 reviews.