Plastic draagtassen en tasjes - Vendrig Packaging

Plastic draagtassen en plastic tasjes

Wilt u plastic draagtassen en plastic tasjes bestellen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Plastic draagtassen en tasjes worden gebruikt om de producten die u heeft verkocht aan uw klanten mee te dragen. De handvaten van de plastic tasjes zijn extra verstevigd waardoor deze niet gauw scheuren. Heeft u vragen over plastic draagtassen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder om u te voorzien van het juiste advies.

Bekijk als

Plastic draagtassen

Plastic draagtassen en tasjes kunt u kopen bij veel verschillende leveranciers. Bij Vendrig Packaging zijn de plastic draagtasssen goedkoop. Ze zijn verkrijgbaar per 50 stuks of per doos. De doosinhoud bevat 500 plastic tasjes. De plastic draagtassen zijn gemaakt van LDPE materiaal. LPDE is lagedichtheidpolyetheen. LDPE is een thermoplast gemaakt van olie. LPDE is vrij zacht en taai. Het materiaal is een goede isolator, waterafstotend en heeft een goede slagvastheid. Om LDPE te produceren wordt aardolie gebruikt. Dit maakt LDPE een ideaal materiaal voor uw plastic draagtassen en tasjes.

De plastic draagtassen en tasjes worden bij Vendrig Packaging geleverd in de kleur wit. Deze hebben een breedte van 37 cm en een lengte van 44 cm. Hiermee kan voornamelijk kleding en andere producten van dat formaat worden gedragen in de plastic tasjes.

Plastic hemddraagtassen

Vendrig Packaging verkoopt ook hemddraagtassen. Dit zijn plastic draagtassen en tasjes die zijn naam dankt aan zijn vorm. Deze tassen worden veel gebruikt voor het transport van kleding en andere lichte producten zonder scherpe randen. Wanneer er scherpe randen zijn, dan zijn deze plastic draagtassen en tasjes niet aan te bevelen aangezien er dan scheuren in kunnen komen.

De hemddraagtassen zijn gemaakt van HDPE.  HDPE is een kunststof en wordt volledig uitgeschreven als hogedichtheidpolytheen. Deze afkorting wordt ook wel in het Engels vertaald met High Density Polyetheen. Het wordt gemaakt uit aardolie. Het polyetheen is de meest gebruikte kunststof of plastic. Het wordt gefabriceerd onder lage druk. Tijdens de fabricage wordt gebruik gemaakt van een katalysator. Hiermee wordt uiteindelijk de plastic hemddraagtassen en tasjes ontwikkeld.

Verbod op gratis plastic tassen

Ten gunste van het milieu zijn gratis plastic draagtassen en tasjes sinds 1 januari 2016 niet meer toegestaan in winkels. Hiervoor moet u als winkel zijnde een kleine vergoeding voor vragen. Het is goed als wij met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat het milieu minder wordt belast door een kleine compensatie te vragen voor het meegeven van plastic draagtassen en tasjes. Aangezien u de klant nog wel de optie wilt geven is het toch goed om plastic draagtassen en tasjes aan te blijven bieden.

Voordelen plastic draagtassen en tasjes

Plastic draagtassen en tasjes zijn ideaal voor de transport van bijvoorbeeld kleding in de winkelstraten. Daarnaast brengt het nog meer voordelen met zich mee. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Biedt bescherming tegen regen en vuil.
  • Bedrukte tassen kunnen bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Het is licht en sterk materiaal.
  • De plastic draagtassen en tasjes zijn goedkoop in aanschaf.

 

Plastic draagtassen bedrukken

U kunt er ook voor kiezen om plastic draagtassen te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of design. Wanneer u bijvoorbeeld een kledingwinkel heeft en uw klanten hebben kleding aangeschaft, dan is er niets beters dan vervolgens in de winkelstraat zichtbaar te maken dat de kleding in uw winkel is gekocht. Plastic draagtassen en tasjes dragen dus bij aan het imago van uw bedrijf.

Mocht u geïnteresseerd zijn om plastic draagtassen te bedrukken dan verzoek ik u contact op te nemen met ons. Dit is mogelijk vanaf 5000 stuks. Plastic draagtassen koopt u online bij Vendrig Packaging!  

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 974 reviews.