Plastic tasjes en draagtassen

Draagtassen of plastic tasjes kopen? Plastic draagtassen en tasjes worden gebruikt om de producten die verkocht zijn aan klanten mee te geven. De handvatten van de plastic tasjes zijn extra verstevigd waardoor deze niet gauw scheuren. Bekijk ons ruime assortiment aan goedkope plastic tasjes en draagtassen hieronder.

Plastic tasjes

De plastic draagtassen en plastic tasjes uit onze webshop worden geleverd in de kleur wit. Ze hebben een breedte van 37 cm en een lengte van 44 cm. Hiermee worden ze voornamelijk ingezet als tasje voor kleding en andere producten van dat formaat.Plastic tasjes en draagtassen kun je kopen bij veel verschillende leveranciers. In onze webshop zijn de plastic draagtassen goedkoop. Ze zijn verkrijgbaar per 50 stuks of per doos. De doosinhoud bevat 500 plastic tasjes. De plastic draagtassen zijn gemaakt van LDPE materiaal. LPDE is de afkorting van lagedichtheidpolyetheen. LDPE is een thermoplast gemaakt van aardolie; een vrij zacht en taai materiaal. Het is een goede isolator, waterafstotend en heeft een goede slagvastheid. Dit maakt LDPE een ideaal materiaal voor de productie van deze tasjes.

Plastic hemddraagtassen

Wij verkopen ook hemddraagtassen. Dit zijn plastic draagtassen en tasjes die haar naam dankt aan de vorm. Deze tassen worden veel gebruikt voor het transport van kleding en andere lichte producten zonder scherpe randen. Wanneer er scherpe randen zijn, dan zijn deze plastic draagtassen en tasjes niet aan te bevelen aangezien er dan scheuren in kunnen komen.

De hemddraagtassen zijn gemaakt van HDPE.  HDPE is een kunststof en wordt volledig uitgeschreven als hogedichtheidpolytheen. Deze afkorting wordt ook wel in het Engels vertaald met High Density Polyetheen. Het wordt gemaakt uit aardolie. Het polyetheen is de meest gebruikte kunststof of plastic. Het wordt gefabriceerd onder lage druk. Tijdens de fabricage wordt gebruik gemaakt van een katalysator. Hiermee wordt uiteindelijk de plastic hemddraagtassen en tasjes ontwikkeld.

Biobased plastic tassen

Plastic tasjes kopen met duurzaam karakter is ook mogelijk vanuit ons assortiment. Biobased plastic tassen bestaan voor minimaal 85% uit suikerriet als basis. Dankzij de natuurlijke herkomst van de grondstoffen is het gebruik van deze tasjes een milieuvriendelijke keuze. Deze plastic draagtassen kopen in plaats van tassen gemaakt van volledig fossiele grondstoffen draagt bij aan een duurzamere economie. Het I'm Green logo als bedrukking garandeert de samenstelling. In het straatbeeld zal deze tas opvallen dankzij de groene bedrukking. Hiermee straal jij als winkelier uit dat je bewust bezig bent en bijdraagt aan een beter milieu. 

Verbod op gratis plastic tassen

Ten gunste van het milieu zijn gratis plastic draagtassen en tasjes sinds 1 januari 2016 niet meer toegestaan in winkels. Hiervoor moet je als winkel zijnde een kleine vergoeding voor vragen. Het is goed als wij met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat het milieu minder wordt belast door een kleine compensatie te vragen voor het meegeven van plastic draagtassen en tasjes. Aangezien je de klant nog wel de optie wilt geven is het toch goed om plastic tassen aan te blijven bieden. En dan is het wel fijn als je goedkope plastic tasjes kunt bestellen. Kijk dan ook bij al onze verschillende plastic zakken naar aantrekkelijke staffelkortingen bij het afnemen van grotere hoeveelheden. Des te meer je afneemt, des te goedkoper je plastic draagtassen!

Voordelen plastic draagtassen en tasjes

Plastic draagtassen en tasjes zijn ideaal voor de transport van bijvoorbeeld kleding in de winkelstraten. Daarnaast brengt het nog meer voordelen met zich mee. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Het biedt bescherming tegen regen en vuil;
  • Bedrukte tassen kunnen bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf of winkel;
  • Het is licht en sterk materiaal;
  • De plastic draagtassen en tasjes zijn goedkoop in aanschaf.

 

Plastic draagtassen bedrukken

Je kunt er ook voor kiezen om plastic draagtassen te bedrukken met je eigen bedrijfslogo of design. Wanneer je bijvoorbeeld een kledingwinkel hebt en klanten kopen kledingstukken, dan is er niets beters dan vervolgens in de winkelstraat zichtbaar te maken dat de kleding in jouw winkel is gekocht. Plastic draagtassen en tasjes dragen dus bij aan het imago van je bedrijf.

Bij ons is het mogelijk om goedkope bedrukte plastic tasjes te bestellen vanaf 5000 stuks afname. Neem contact op voor alle mogelijkheden en persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder!

Bekijk hier ons complete assortiment plastic draagtassen

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.