Plastic draagtassen en plastic tasjes

Wil je plastic draagtassen en plastic tasjes bestellen? Dan ben je in onze webshop aan het juiste adres. Plastic draagtassen en tasjes worden gebruikt om de producten die verkocht zijn aan klanten mee te geven. De handvatten van de plastic tasjes zijn extra verstevigd waardoor deze niet gauw scheuren. Ons assortiment is ruim. Hieronder lees je welke varianten geschikt zijn voor welke toepassingen. Heb je vragen over plastic draagtassen? Neem dan contact op, wij adviseren je graag!

Plastic draagtassen

Plastic draagtassen en tasjes kun je kopen bij veel verschillende leveranciers. In onze webshop zijn de plastic draagtasssen goedkoop. Ze zijn verkrijgbaar per 50 stuks of per doos. De doosinhoud bevat 500 plastic tasjes. De plastic draagtassen zijn gemaakt van LDPE materiaal. LPDE is de afkorting van lagedichtheidpolyetheen. LDPE is een thermoplast gemaakt van olie; een vrij zacht en taai materiaal. Het is een goede isolator, waterafstotend en heeft een goede slagvastheid. Om LDPE te produceren wordt aardolie gebruikt. Dit maakt LDPE een ideaal materiaal voor jouw plastic draagtassen en tasjes.

De plastic draagtassen en tasjes uit onze webshop worden geleverd in de kleur wit. Ze hebben een breedte van 37 cm en een lengte van 44 cm. Hiermee worden ze voornamelijk ingezet als tasje voor kleding en andere producten van dat formaat.

Plastic hemddraagtassen

Wij verkopen ook hemddraagtassen. Dit zijn plastic draagtassen en tasjes die haar naam dankt aan de vorm. Deze tassen worden veel gebruikt voor het transport van kleding en andere lichte producten zonder scherpe randen. Wanneer er scherpe randen zijn, dan zijn deze plastic draagtassen en tasjes niet aan te bevelen aangezien er dan scheuren in kunnen komen.

De hemddraagtassen zijn gemaakt van HDPE.  HDPE is een kunststof en wordt volledig uitgeschreven als hogedichtheidpolytheen. Deze afkorting wordt ook wel in het Engels vertaald met High Density Polyetheen. Het wordt gemaakt uit aardolie. Het polyetheen is de meest gebruikte kunststof of plastic. Het wordt gefabriceerd onder lage druk. Tijdens de fabricage wordt gebruik gemaakt van een katalysator. Hiermee wordt uiteindelijk de plastic hemddraagtassen en tasjes ontwikkeld.

Verbod op gratis plastic tassen

Ten gunste van het milieu zijn gratis plastic draagtassen en tasjes sinds 1 januari 2016 niet meer toegestaan in winkels. Hiervoor moet je als winkel zijnde een kleine vergoeding voor vragen. Het is goed als wij met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat het milieu minder wordt belast door een kleine compensatie te vragen voor het meegeven van plastic draagtassen en tasjes. Aangezien je de klant nog wel de optie wilt geven is het toch goed om plastic draagtassen en tasjes aan te blijven bieden.

Voordelen plastic draagtassen en tasjes

Plastic draagtassen en tasjes zijn ideaal voor de transport van bijvoorbeeld kleding in de winkelstraten. Daarnaast brengt het nog meer voordelen met zich mee. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Het biedt bescherming tegen regen en vuil;
  • Bedrukte tassen kunnen bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf of winkel;
  • Het is licht en sterk materiaal;
  • De plastic draagtassen en tasjes zijn goedkoop in aanschaf.

 

Plastic draagtassen bedrukken

Je kunt er ook voor kiezen om plastic draagtassen te bedrukken met je eigen bedrijfslogo of design. Wanneer je bijvoorbeeld een kledingwinkel hebt en klanten kopen kledingstukken, dan is er niets beters dan vervolgens in de winkelstraat zichtbaar te maken dat de kleding in jouw winkel is gekocht. Plastic draagtassen en tasjes dragen dus bij aan het imago van je bedrijf.

Bij ons is het mogelijk om bedrukte plastic tasjes te kopen vanaf 5000 stuks afname. Neem contact op voor alle mogelijkheden en persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder!

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.