Plastic zakken met zijvouw

Ons uitgebreide assortiment plastic zijvouwzakken bevat onder andere broodzakken en snoepzakjes. Omdat de plastic zakken met zijvouw, ook bekend als harmonicazakken, meer diepte hebben dan vlakke zakken worden ze ook veel gebruikt voor producten die in schappen komen te staan. Dierenvoer wordt hier veel in verpakt. Speciaal hiervoor hebben wij afweegzakken van 1 t/m 5 kilo uit voorraad leverbaar. Ook matraszakken, hooizakken en kledingzakken hebben vaak een zijvouw.

Bedrukte plastic zakken met zijvouw op maat gemaakt

Zit jouw formaat plastic zak met zijvouw niet in ons assortiment? Wil je zakken laten bedrukken? Bij ons kun je al jouw maatwerk wensen doorgeven en laten bedrukken.

Er zijn veel variaties mogelijk als je een eigen plastic zak met zijvouw wil maken. Behalve het formaat, de dikte en de kleur van de zakken zijn er nog meer opties waar je bij de productie van plastic zakken voor kunt kiezen. Hierbij kun je onder andere denken aan; de uitvoering (vlakke zak of harmonicazak), het soort plastic (LDPE of HDPE), de verpakking (los of aan de rol) en de oppervlaktebehandeling (glad of stroef).

Als je plastic zakken met zijvouw wil laten bedrukken, hebben we extra informatie nodig zoals de hoeveelheid kleuren en op hoeveel zijden van de zak de bedrukking moet komen. Bij productie en bedrukking van plastic zakken krijg je te maken met minimale afnames. Deze zijn afhankelijk van het formaat en de samenstelling van de plastic zak.

Heb je interesse in maatwerk voor plastic zakken met zijvouw? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte. Wij helpen je graag verder!

Bekijk hier al onze plastic zakken met zijvouw

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14231 reviews.