Plastic zakken met zijvouw

Ons uitgebreide assortiment plastic zijvouwzakken bevat onder andere broodzakken en snoepzakjes. Omdat de plastic zijvouwzakken (of harmonicazakken) meer diepte hebben dan vlakke zakken worden ook veel gebruikt voor producten die in schappen komen te staan. Diervoerders worden hier veel in verpakt. Speciaal hiervoor hebben wij afweegzakken van 1 t/m 5 kilo uit voorraad leverbaar. Ook matraszakken, hooizakken en kledingzakken hebben vaak een zijvouw.

Bedrukte plastic zakken en maatwerk

Kunt u in ons aanbod plastic zakken niet de juiste maatvoering, kleur of dikte vinden, of wilt u
zakken laten bedrukken? Bij Vendrig Packaging kunt u ook plastic zakken op maat laten maken of laten bedrukken.

Indien u plastic zakken wilt laten maken zijn er veel variaties mogelijk. Behalve het formaat, de dikte en de kleur van de zakken zijn er nog meer opties waar u bij de productie van plastic zakken rekening kunt houden. Hierbij moet u onder andere denken aan; de uitvoering (vlakke zak of harmonicazak), het soort plastic (LDPE of HDPE), de verpakking (los of aan de rol) en de oppervlaktebehandeling (glad of stroef).

Wanneer u plastic zakken wilt laten bedrukken, willen we graag van u weten uit hoeveel kleuren de bedrukking bestaat en op hoeveel zijden van de zak de bedrukking moet komen.

Bij productie en bedrukking van plastic zakken dient u rekening te houden met minimale afnames. Deze zijn afhankelijk van het formaat en de samenstelling van de plastic zak.

Voor een aanvraag van bedrukte plastic zakken of maatwerk kunt u het aanvraagformulier insturen of telefonisch contact opnemen met ons verkoopteam (0348-479195).

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1201 reviews.