Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub)

Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub)

Transparante big bags zijn gemaakt van een mat transparant PE materiaal. Je kunt de inhoud er aan de buitenkant dof doorheen zien. Dit is handig in situaties waarbij de inhoud gecontroleerd moet worden of als het vanaf de buitenkant duidelijk moet zijn wat er in zit. Deze transparante big bag is afsluitbaar aan de bovenzijde. Hij is 1 kuub groot en heeft een draagcapaciteit van 1000 kilo.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub)

Materiaalgeweven polypropyleen
Lengte95 cm
Breedte95 cm
Hoogte110 cm
Typemet schort voorzien van sluitkoord, vlakke bodem
Gramsgewicht140 gr/m2 doek
Veiligheidsfactor5:1 (éénmalig gebruik)
Hijslussen4 x 40 cm
Draagcapaciteit1000 kg
Inhoud1 m3

Omschrijving Transparante big bags (geschikt voor 1 kuub)

Deze transparante big bags zijn uniek omdat je de inhoud er doorheen kunt zien. Je kunt er uitstekend doorheen zien hoe vol de big bag zit en wat voor materiaal er in zit. Zo kun je de inhoud controleren op consistentie en volume. Deze doorzichtige big bag is net zoals standaard big bags gemaakt van geweven polypropyleen. Dit is een sterk soort plastic dat in kleine strookjes in elkaar zit. Het resultaat is een grote sterke zak die bestand is tegen inscheuren en scherpe voorwerpen. In big bags kun je veel inhoud kwijt en gebruiken voor verschillende materialen.

gebruik van transparante big bags

Denk aan bouwpuin dat je wilt afvoeren bij een bouwproject. Of tuinafval bij het aanleggen van een tuin. Hierbij is een big bag veel goedkoper dan het huren van een container. Maar ook voor het aanvoeren van aarde, zand, grind, split en andere materialen leent een big bag zich uitstekend. Omdat ze transparant zijn hoef je de big bags niet te openen om te zien wat er in zit. Zo houd je de verschillende materialen eenvoudig uit elkaar.

Voordeel transparante big bags bij opslag & transport

Ook in de opslag komt het doorzichtige materiaal goed van pas. Transparante big bags kun je aan de 4 hijslussen optillen met een heftruck. Ze worden gevouwen aangeleverd en kunnen efficiënt vervoerd worden. Is het voor jouw toepassing belangrijk om de inhoud vanaf de buitenkant te kunnen zien? Kom dan in onze webshop transparante big bags bestellen.

Is dit product toch niet wat je zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment big bags.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.