Netzakken

Wilt u netzakken kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Netzakken worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van haardhout. Ook worden de netzakken gebruikt om voedsel te verpakken, denk hierbij aan aardappelen, prei en uien. Heeft u vragen over netzakken? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers.

Bekijk als

Verschillende soorten netzakken

Netzakken zijn licht van materiaal, sterk en ze ademen. Vanwege die eigenschappen worden zij met name gebruikt in de land- en tuinbouw, voor het verpakken van bloembollen, verschillende koolsoorten en hout. Het assortiment netzakken is onderverdeeld in drie productgroepen: geweven, raschel en mono netzakken.

Geweven netzakken

De geweven netzakken hebben een fijne structuur. Op de zakken zit geen rek. Wat we zien is dat de geweven zakken veelal worden gebruikt als netzakken voor brandhout en voor aardappelen. De geweven netzakken zijn leverbaar vanaf 100 stuks en in diverse kleuren en afmetingen. Doordat we de geweven netzakken in diverse maten leverbaar hebben kunnen ze voor diverse doeleinden worden gebruikt.

Raschel netzakken

Raschel netzakken worden ook wel gebreide netzakken genoemd. Op de raschel netzakken zit wel rek en hebben een grove structuur. Deze zakken worden veelal gebruikt als groente- en fruitzakken. De raschel netzakken zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo worden rode netzakken vooral gebruikt voor het verpakken van uien en rode kool, gele netzakken voor aardappelen, groene netzakken voor spruitjes en prei. De kleur van de netzakken worden aangepast aan de kleur van de betreffende groente of fruit. Daarnaast zijn de netzakken voorzien van een sluitingskoord, waarmee de zakken gesloten kunnen worden.

Mono netzakken

Mono netzakken hebben geen rek en een heel fijne maas. De netzakken hebben een open structuur zodat de inhoud goed kan ademen. Ook met de mono netzakken kunt u goed groente- en fruit verpakken. Daarnaast worden de mono netzakken ook wel eens gebruikt om cadeautjes te verpakken.

Netzakken voor haardhout

Naast dat netzakken veel gebruikt worden voor alle soorten groente en fruit wordt het ook veel gebruikt voor het verpakken van haardhout. Netzakken voor haardhout heeft veel voordelen. Normaal moet u haardhout los naar u openhaard toe sjouwen of heeft u te maken met losse stukken hout. Wanneer u ervoor kiest om haardhout te verpakken in netzakken dan scheelt dit u een hoop gesjouw. U bespaart hierdoor een hoop tijd door uw haardhout te bundelen.

Ook zijn de netzakken voor haardhout ideaal voor her-distributie. Wanneer u zelf haardhout verkoopt is het verstandig om de blokken te verpakken met netzakken. Het is voor uw klanten dan eenvoudig om het haardhout mee naar huis te nemen. Wanneer u haardhout gaat aanschaffen kan het soms handig zijn om uw eigen netzakken mee te nemen.

Bij opslag van deze zakken buiten dient u er rekening mee te houden dat deze niet UV-bestendig zijn.

Synomiemen

Netzakken worden ook wel eens aardappelzakken (aardappelnetten), uienzakken, raszakken, preizakken en haardhout zakken genoemd.

Wanneer u vragen heeft over netzakken of over één van onze andere producten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 330 reviews.