Krimpbuisfolie (per rol)

Krimpbuisfolie
Krimpbuisfolie (per rol) gebruik: Krimpbuisfolie (per rol)
Krimpbuisfolie
Close image
Krimpbuisfolie (per rol) gebruik: Krimpbuisfolie (per rol)
Krimpbuisfolie
Close image
 • Krimpbuisfolie (per rol)

  Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  Verzendkosten en levertijd

  Krimpbuisfolie is een buisfolie gemaakt van LDPE die bij verhitting goed krimpt. Het wordt gebruikt om producten strak en sluitend in folie te verpakken. Ook normale buisfolie zal bij verhitting krimpen, maar krimpbuisfolie heeft een grotere krimpverhouding en is er dus minder materiaal nodig.

  Vanaf
  € 165,00 excl. btw
  € 199,65 incl. btw
  Klantenservice
  Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur
  
  Uitvoering en hoeveelheid Krimpbuisfolie (per rol)
  Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
  Artikelnr.Breedte
  Dikte
  Lengte
  Gewicht
  Prijs per
  Per
  1
  Per
  3
  Per
  6+
  Bestellen
  321006 1050 mm 125 my 117 m 30 kg rol

  165,00

  1 eenheden kopen

  137,49

  3 eenheden kopen

  119,49

  6 eenheden kopen
  + -

  excl. btw
  incl. btw

  Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

  Breedte: 1050 mm Dikte: 125 my Lengte: 117 m Gewicht: 30 kg Prijs per: rol
  Vanaf 119,49 excl. btw
  Artikelnummer 321006
  1 à € 165,00 excl. btw
  € 199,65 incl. btw

  3 à € 137,49 excl. btw
  € 166,36 incl. btw
  -16.67 %

  6 à € 119,49 excl. btw
  € 144,58 incl. btw
  -27.58 %
  Andere hoeveelheid
  € 165,00 excl. btw
  € 199,65 incl. btw

  Specificaties Krimpbuisfolie (per rol)

  MateriaalLDPE
  Kern76 mm
  Kleurtransparant
  Typekrimpfolie

  Omschrijving Krimpbuisfolie (per rol)

  Krimpbuisfolie is een speciale plastic buisfolie die bij verhitting goed krimpt. Het wordt gebruikt om producten in folie te verpakken en de folie aan het product te laten hechten. Het voordeel van het laten krimpen van de buisfolie is de extra bescherming dat het biedt en dat het er mooi verpakt uitziet. Ook normale buisfolie zal bij verhitting krimpen, maar bij een krimpbuisfolie is er een grotere krimpverhouding en is er dus minder plastic nodig. De naam buisfolie heeft het niet omdat er per se buizen in verpakt moeten worden, maar omdat het een folie is dat de vorm heeft van een buis. Aan de uiteinden is de folie open en de brede zijden zijn gesloten. Plastic krimpbuisfolie koop je op rol.

  Waar wordt krimpbuisfolie gebruikt?

  Krimpbuisfolie op rol wordt onder andere gebruikt door meubelmakers, metaalbewerkers en producenten van trappen. Lange onderdelen zoals houten balken, metalen balken en meubelonderdelen worden in de buisfolie geschoven. Dankzij de lange rol krimpplastic kun je de krimpbuisfolie precies op maat afsnijden zodat het om verschillende formaten objecten past. Vervolgens krimp je de buisfolie zodat het zich hecht aan het in te pakken product. Het resultaat is een mooie verpakking en goede bescherming. Handig als je als metaalbewerker of meubelmaker de objecten schoon en onbeschadigd moet vervoeren.

  Hoe bewerk je krimpbuisfolie?

  Krimpbuisfolie is gemakkelijk te bewerken. Allereerst plaats je de folie op rol op een rolhouder. Zo kun je de plastic folie gemakkelijk afrollen. Het in te pakken product schuif je in de lange buisfolie en je houdt een stuk ruimte over aan beide uiteinden. De volgende stap is om de krimpbuisfolie te verhitten om het te laten hechten aan het product. Daarvoor kun je gebruik maken van een krimppistool. Dit is een handhulpmiddel dat werkt als een soort föhn. Het blaast warme lucht uit, precies de temperatuur dat krimpfolie nodig heeft om lichtelijk te smelten. Gebruik het krimppistool om de gehele folie te krimpen zodat het als een strakke jas om het ingepakte product past. Gebruik voor de laatste stap een sealapparaat om de uiteinden van de folie dicht te maken. Het eindresultaat is een verpakt en beschermd product.

  Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

  We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

  De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.