Buisfolie

Bent u opzoek naar buisfolie? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse afmetingen buisfolie voor diverse verpakkingsmogelijkheden. Buisfolie is geschikt wanneer u langwerpige producten en producten met variabele afmetingen moet verpakken.

Welke afmeting van buisfolie heb ik nodig?

Berekening ronde producten

Vul hieronder de doorsnede van het te verpakken product in:

Berekening rechthoekige producten

Vul hieronder de breedte en hoogte van het te verpakken product in:

Toepassing buisfolie

Buisfolie (ook wel slangfolie genoemd) is uitermate geschikt voor de verpakking van langwerpige producten. Doordat u de buisfolie op de door u gewenste lengte kunt afsealen of snijden is buisfolie ook ideaal wanneer u producten met verschillende afmetingen moet verpakken of beschermen. 

Materiaal buisfolie

Buisfolie is vervaardigd uit LDPE, een thermoplast gemaakt van olie. LDPE is vrij zacht en taai. Het is waterafstotend, een goede isolator (warmte, elektriciteit) en heeft een goede slagvastheid. Standaard wordt LDPE transparant geleverd, maar het is ook mogelijk om de folie ingekleurd te leveren. Hier is echter wel een minimum afname aan verbonden.

Mogelijkheden van buisfolie

Vanaf een breedte van 35 mm kunnen wij de buisfolie voor u in 1 of meerdere kleuren laten bedrukken. Naast de standaard buisfolie bieden wij ook een krimpbare buisfolie aan. Met behulp van een krimppistool of een brander kunt u deze buisfolie krimpen. 

Voordelen van buisfolie

Buisfolie kent veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

- Buisfolie is zeer sterk en beschermt uw producten tegen krassen en vocht.

- Het is handmatig op maat te maken en uitermate geschikt om lange voorwerpen te verpakken. 

Relevante en bijbehorende producten

Om het gebruik van buisfolie makkelijker te maken leveren wij diverse hulpmiddelen. Buisfolie wordt standaard op rol geleverd. Het is aan te raden om een foliehouder of afroller te gebruiken waarmee u de buisfolie gemakkelijk kunt afrollen. Deze zijn verkrijgbaar als een tafelhouder of als wand-/ tafelhouder.

De verstelbare afroller (tafelhouder) is ideaal als hulpmiddel op de werkplek. Met deze afroller kunt u alle buisfolie met een breedte tot en met 100 cm en een (rol)diameter tot en met 40 cm plaatsen. Daarnaast is het tafelmodel geschikt voor buisfolie met een maximaal gewicht van 35 kg.

U kunt er ook voor kiezen om de buisfolie af te rollen met de Buisfoliehouder (wand- / tafelmodel). Deze foliehouder is geschikt voor buisfolie met een breedte van 12 tot en met 120 cm. De maximale roldiameter is 33 cm en is geschikt voor buisfolie op rol met een maximaal gewicht van 25 kg. Deze foliehouder is zowel aan de wand te monteren of als dispenser onder of op een werkbank te monteren.

Wanneer u de buisfolie op de gewenste maat wilt afsnijden dan kunt u gebruikmaken van het multifunctionele foliemes. Met dit foliemes kunt u gemakkelijk de folie afsnijden. Het voordeel van dit foliemes is dat u er niet alleen buisfolie mee kunt afsnijden maar ook bouw- en wikkelfolie.

Als u de buisfolie heeft afgesneden is het belangrijk dat u de producten sealed voordat ze bij uw klanten worden afgeleverd.

Wij leveren ook sealapparaten waar buisfolie en plastic zakken mee dichtgesealed kunnen worden. Het is een handig hulpmiddel waarmee u zelf zakken op maat kunt maken. Zo wordt de buisfolie voorzien van een permanente sluiting. Behoort u tot een professionele verpakker dan hebben wij ook diverse magneetsealers, waarmee u uw buisfolie eenvoudig kunt sluiten.

Heeft u vragen over buisfolie of producten die gerelateerd zijn aan buisfolie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1316 reviews.