Deken zandkleurig (150 x 200 cm)

Deken zandkleurig
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Deken zandkleurig (150 x 200 cm)

Deze zandkleurige deken is van hoogwaardige kwaliteit. Het wordt veel gebruikt als terrasdeken bij restaurants, terrassen en strandtenten. De dikke stof biedt warmte en comfort op de momenten dat het nodig is.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Deken zandkleurig (150 x 200 cm), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Deken zandkleurig (150 x 200 cm)

Materiaal55% polyester, 30% acryl, 15% wol
Kleurzandkleurig
Lengte200 cm
Breedte150 cm
Gewicht1350 gram
Typegeweven
Afwerking2-zijdig gezoomd, rondom in oranje gestikt
Prijs perstuk

Omschrijving Deken zandkleurig (150 x 200 cm)

Ben je op zoek naar dekens voor op het terras, strandtent of gewoon voor thuis? Kies dan deze hoogwaardige kwaliteit deken met zandkleur. De dikke stof gemaakt van polyester, rekbare acryl en wol biedt uitstekende warmte en comfort om onder te zitten of te liggen. De deken is geweven van zandkleurige stof en tweezijdig gezoomd. Het geheel is rondom oranje gestikt waardoor de deken beschermd is tegen uitscheuren. Met een breedte van 150 cm en een lengte van 200 cm is deze deken met zandkleur geschikt als deken voor de meeste mensen om onder te liggen. Is de deken vies? Dat is geen probleem, je kunt deze dekens gemakkelijk wassen en hergebruiken. Waar de deken nog meer voor gebruikt kan worden is als doek om objecten mee te beschermen en stofvrij te houden. De stof heeft voldoende dikte om kleine oppervlakte schade te voorkomen.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13074 reviews.