Opvulmateriaal van papier / karton

Opvulmateriaal papier kopen? Papieren opvulmateriaal is milieuvriendelijk en te recyclen. De natuurlijke kleur past goed bij de uitstraling van een kartonnen doos. Bekijk hier alle soorten karton en papier dat als doosvulling gebruikt wordt. Ook leuk, SizzlePak als opvulmateriaal voor cadeaus!

Waarom is papier en karton geschikt als opvulmateriaal?

Papier en karton hebben voor- en nadelen om te gebruiken als opvulmateriaal. Het voordeel van papier is dat je met vrij weinig materiaal verpakkingen grof kunt opvullen. Papier is gemakkelijk te vormen naar objecten en dus ook geschikt voor producten in alle vormen. Ook is het relatief goedkoop in de aanschaf en minder schadelijk voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic. Papier is echter wel vrij zwaar en dat zou je kunnen merken in de portokosten. Ook producten die krasgevoelig zijn zoals een tweedehands beeldscherm, kun je beter niet opvullen met papier.

Praktisch maar ook feestelijk opvulmateriaal van SizzlePak

Gekleurd opvulmateriaal van SizzlePak is praktisch en feestelijk te gebruiken. Deze kleine strookjes papier zijn in zigzag-vorm gevouwen. Daardoor vullen ze snel een doos op en het kleurige opvulmateriaal is perfect bij een cadeau! Dankzij de vorm zijn ze stevig en vangen ze stoten op. SizzlePak opvulmateriaal is beschikbaar in vele vrolijke kleuren en daarmee in te zetten als decoratief materiaal. Bij toepassingen kun je denken aan het verpakken van een fles wijn in een kartonnen doos, of natuurlijk het welbekende kerstpakket.

Met papier houd je rekening met het milieu!

In ons assortiment vind je opvulmateriaal dat gemaakt is van gerecycled papier. Bovendien is papier bij een juiste afvalscheiding na gebruik 100% recyclebaar. Als je gebruik maakt van papieren materialen houd je dus automatisch wat meer rekening met het milieu dan als je andere materialen zou gebruiken. Wij moedigen iedereen die opvulmateriaal gebruikt aan om het niet zomaar weg te gooien, maar altijd te scheiden.

Bekijk hier alle kartonnen en papieren opvulmaterialen

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.