Mobiele maskeerpapier dispenser

Mobiele papierdispenser maskeerpapier
Mobiele maskeerpapier dispenser gebruik: Mobiele maskeerpapier dispenser
Mobiele papierdispenser maskeerpapier
Close image
 • Mobiele maskeerpapier dispenser

  Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  Verzendkosten en levertijd

  Deze mobiele maskeerpapier dispenser is een slim hulpmiddel voor als je veel afplakpapier gebruikt. Er passen drie rollen in verschillende formaten op deze verrijdbare rolhouder. Zo heb je altijd voldoende maskeerpapier bij de hand. Gebruik de mobiele afplakpapier dispenser bij het afplakken van oppervlakten bij het verven zoals op een auto, trap, muur of plafond. Exclusief rollen papier en tape.

  € 292,05 excl. btw
  € 353,38 incl. btw
  
  Uitvoering en hoeveelheid Mobiele maskeerpapier dispenser
  Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
  Artikelnr.Uitvoering
  Geschikt voor
  Prijs per
  Prijs Bestellen
  993009 mobiele papierdispenser max. 45 70 en 100 cm papierrollen stuk

  292,05

  1 eenheden kopen
  + -

  excl. btw
  incl. btw

  Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

  Uitvoering: mobiele papierdispenser Geschikt voor: max. 45 70 en 100 cm papierrollen Prijs per: stuk
  Vanaf 292,05 excl. btw
  Artikelnummer 993009
  € 292,05 excl. btw
  € 353,38 incl. btw

  Specificaties Mobiele maskeerpapier dispenser

  Kleurrood
  Uitvoeringmobiele papierdispenser
  Geschikt voormax. 45, 70 en 100 cm papierrollen
  Prijs perstuk

  Omschrijving Mobiele maskeerpapier dispenser

  Een mobiele maskeerpapier dispenser wordt gebruikt om grote rollen afplakpapier bij de hand te hebben als er veel van nodig is. Dit handige hulpmiddel is dan onmisbaar. Op de mobiele papier dispenser is ruimte voor drie dikke rollen maskeerpapier. Het is mogelijk om een rol tape te bevestigen aan de ophangbeugels zodat met het uitrollen van een papiervel automatisch de tape wordt afgerold. Dit voorkomt dat het papier apart moet worden vastgemaakt met tape. Dankzij de wieltjes onder de dispenser zijn de rollen verrijdbaar en kun je ze gemakkelijk verplaatsen zonder te hoeven tillen. Het duwen gaat net zo soepel als het duwen van een wagentje. Bespaar dus tijd en moeite door het kopen van deze mobiele papierafroller.

  De mobiele maskeerpapier dispenser wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die veel afplakpapier gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan zijn autospuitbedrijven die doorlopend onderdelen van een auto afplakken tijdens het verven van een auto. De ramen, plastic bumpers en andere onderdelen worden afgeplakt met maskeerpapier en tape zodat hier geen verf op komt bij het verfspuiten. Ook schilders hebben baat bij de mobiele maskeerpapier afroller. Deze wordt dan meegenomen bij bijvoorbeeld het schilderen van de trap. Lange stukken maskeerpapier worden op gedeelten van de trap gelegd om te voorkomen dat bepaalde vlakken bevlekt worden met verf of spetters. Zodra het om grote hoeveelheden afplakpapier gaat dat er gebruikt wordt, is het inefficiënt om de grote rollen te blijven sjouwen. Bespaar moeite met de mobiele maskeerpapier dispenser en kom voortaan met dit handige wagentje naar de klus.

  Het wagentje wordt gedemonteerd geleverd en dient op locatie eerst in elkaar gezet te worden. Hiervoor zit een handleiding bijgesloten. De mobiele maskeerpapier dispenser wordt zonder papier en tape geleverd.

  Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

  We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

  De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.