Bundelfolie

Bundelfolie, ook wel mini wikkelfolie genoemd, wordt voornamelijk gebruikt om producten te bundelen. Ook bestellingen inpakken en beschermen behoort tot de toepassingen. Bekijk hier ons assortiment.

Toepassing bundelfolie

Bundelfolie wordt veel gebruikt door webshops om kleine bestellingen te beschermen en bundelen. Het handige aan de bundelfolie is dat het met de hand te verwerken is. Dankzij het formaat is het nóg eenvoudiger om af te rollen dan wikkelfolie. Zeker als je het daarvoor bestemde hulpmiddel, de bundelfoliedispenser gebruikt. Door producten een extra folielaag te geven is het geheel minder kwetsbaar voor schade van vocht en vuil. Neem als voorbeeld een multi-pack led lampen die je bundelt zodat ze als één geheel verkocht worden. Deze kleine folierol is goed te combineren met noppenfolie voor extra stootbescherming. Een andere toepassing is het het inwikkelen van bagage. Zo wordt voorkomen dat er iets in de bagage gestopt wordt wat er niet in thuishoort. 

Verschillende varianten per rol

De mini wikkelfolie is transparant of zwart van kleur. De rollen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Over het algemeen geldt hoe dikker de folie is, hoe hoger de beschermingswaarde en scheurweerstand is. Bundelfolie is bij ons verkrijgbaar al per 1 rol.

Bekijk bundelfolie en dispenser

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13113 reviews.