Handwikkelfolie

Wilt u handwikkelfolie kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. Handwikkelfolie wordt gebruikt om pallets te wikkelen die gereed zijn voor verzending. Doordat de wikkelfolie om de pallet wordt aangebracht, wordt de zending gestabiliseerd en worden de producten op de pallet beschermd tegen vocht en stof.

Handwikkelfolie dispensers

U kunt wikkelfolie zowel met de hand afwikkelen maar ook met een handwikkelfolie dispenser. Wij bieden in onze webshop verschillende soorten dispensers. Zo heeft u keuze uit een budget, standaard, hoogwaardig en verstelbare variant. Daarnaast hebben wij voor de linkshandigen onder ons ook een handwikkelfolie dispenser. Met een dispenser is het gemakkelijker om uw pallets te wikkelen dan wanneer u dit met de hand doet. Hiermee bespaart u uiteindelijk weer een hoop tijd en irritatie.

Verschillende uitvoeringen

Het voordeel bij Vendrig Packaging is dat zowel particulieren als zakelijke klanten terecht kunnen voor handwikkelfolie. Wij verkopen namelijk  handwikkelfolie per rol en per doos. Zo is er voor ieder budget een geschikte strechfolie. De standaard handwikkelfolie wordt geleverd in transparant of zwart. Wanneer uw pallet beschermd dient te worden tegen zonlicht (UV-straling) is een gekleurde handwikkelfolie aan te raden. Een ander voordeel van gekleurde rekfolie is dat het beschermd tegen eventuele niet gewenste kijkers. De inhoud wordt anoniem verzonden en is niet zichtbaar tijdens de transport.

Bij Vendrig Packaging hebben we handwikkelfolie in verschillende dikten leverbaar. Wanneer u regelmatig lichte zendingen transporteert dan kunt u met een dunne handwikkelfolie goed vooruit, maar mocht u regelmatig zwaardere producten transporteren dan is het aan te bevelen om een dikkere strechfolie te gebruiken, zodat de producten goed en stevig bij elkaar gebundeld blijven. 

Voordelen handwikkelfolie

Hierbij de voordelen van handwikkelfolie op een rij.

  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gekleurde rekfolie beschermt tegen zonlicht.
  • Het beschermt tegen vocht en vuil. Wanneer u een pallet verstuurt zonder deze af te wikkelen, dan is de kans groot dat de zending tijdens het transport wordt blootgesteld aan vuil, waardoor de producten onverkoopbaar kunnen worden.
  • Eenvoudig in gebruik, zowel met de hand als met een dispenser af te wikkelen.
  • Leverbaar in verschillende dikten, waardoor er voor zowel lichte als zwaardere zendingen een geschikte handwikkelfolie verkrijgbaar is. 

 

Toepasbaarheid handwikkelfolie

De handwikkelfolie is gemakkelijk aan te brengen. U maakt een klein knoopje rondom de palletklos. Vervolgens kunt u de rekfolie van beneden naar boven afwikkelen en weer terug. De handwikkelfolie is eenvoudig tussen de vingers beet te pakken. Wel adviseren wij om onze wikkelfolie doppen te gebruiken. Dit voorkomt irritatie aan uw hand en vingers.

Handwikkelfolie is dus zowel handmatig gemakkelijk te gebruiken, maar met het gebruik van een rekfolie dipenser of wikkelfolie doppen, kan de handwikkelfolie met nog minder moeite worden afgewikkeld. 

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op 1321 reviews.