Tape, afzetlint & stickers

Tape kopen voor iedere toepassing die je maar kunt bedenken. Tape om voorwerpen vast te maken, permanent of tijdelijk. Tape om af te plakken en tape om reparaties mee uit te voeren.Kies hieronder wat voor soort tape je nodig hebt en bekijk ons assortiment.

Verschillende soorten tape

Naast de “gewone” verpakkingstape, hebben wij ook machinetape, technische tape, masking tape, papierentape, filamenttape, strapping tape, aluminiumtape, betonbekistingtape, isolatietape, bouwtape en tapedispensers direct uit voorraad leverbaar! Afhankelijk van de toepassing kan de breedte, het materiaal en de kleur van een rol tape variëren. Een tape bestaat in principe uit een toplaag (de drager) en een lijmlaag.

Hoe kies je de juiste tape voor jouw toepassing?

Bedenk allereerst waar je de tape wilt gaan gebruiken. Is dat op een gevoelige ondergrond, zoals behang of een pas geverfde muur? Kies dan voor afplaktape met een matige kleefkracht. Zo voorkom je dat je de muur beschadigt wanneer je de tape weer verwijdert. Gebruik je de tape binnen of buiten? Met name in een vochtige buitenomgeving heb je een tape nodig van polyester of LDPE. Die is waterdicht en behoud zijn kleefkracht onder vrijwel alle omstandigheden.

In het assortiment vind je ook verschillende soorten afzetlint. Bedenk ook hierbij waar je het voor nodig hebt. Gaat het om een tijdelijke afscheiding, bijvoorbeeld voor het parkeerterrein bij een festival? Of moet je een gebied afzetten vanwege een gevaarlijke situatie. Klik op de afbeelding van ieder afzetlint en lees meer over de toepassingen.

Heb je nog vragen over de verschillende soorten tape? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder!

Bekijk hier ons tape-assortiment

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13896 reviews.