Tapedispensers

Wilt u tapedispensers kopen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Wij hebben keuze uit meerdere tapedispensers van verschillende kwaliteiten en voor verschillende toepassingen. Tapedispensers worden ook pistoolafrollers of tapeafrollers genoemd. Het is een hulpmiddel om eenvoudig en snel dozen te sluiten of om producten te bundelen.

Tapedispenser kopen

De tapedispensers zijn geschikt voor alle standaard rollen PP en PVC verpakkingstape van Vendrig Packaging met een rolbreedte van maximaal 50 mm. Onze tapedispensers zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en de basis heeft een ergonomische handgreep of pistoolgreep. Al onze tapedispensers zijn voorzien van een zaagtandmes. Dit zorgt voor het afsnijden van de tape en houdt de tape na snijden in zijn startpositie.

Alle tapedispensers zijn voorzien van een touch-flap. Dit is de flap bovenop de taperoller. Deze wordt gebruikt om de tape na te strijken en bij het afsnijden onder spanning te brengen. De rubberen rol van de tapedispenser zorgt ervoor dat de tape een soepele afwikkeling heeft.

Als u een eigen webwinkel heeft is een tapedispenser zeker geen overbodige luxe. Zeker niet wanneer u meerdere pakketten per week of maand verstuurd is een tapedispenser verstandig.  

Tapedispensers zorgen er ook voor dat u de tape onder spanning kunt aanbrengen. Wanneer u dit met de hand doet is de spanning vaak minder, waardoor uw zending tijdens de transport open kan springen, wat u uiteraard wilt voorkomen.

Verschillende varianten, andere prestaties

De Tapedispenser Captomagnet is een handige tapedispenser. Hij bezit een zware magneet waarmee de tapedispenser op een eenvoudige manier aan een stelling kan worden gemonteerd. Zo kunt u altijd uw tapedispenser terugvinden. Deze taperoller is geschikt voor verpakkingstape met 48/50 mm.

De Tapedispenser De Luxe is een tapeafroller die bij de handgreep is voorzien van een handig mesje. Met dit mesje kunt u dozen. Dus niet alleen bruikbaar voor het dichtplakken van uw verzendingen, maar ook zeer bruikbaar voor als u voorraad in uw magazijn binnen krijgt. Zo wordt de tapedispenser De Luxe een multifunctioneel apparaat. Deze tapedispenser is geschikt voor PP en PVC verpakkingstape van 48 en 50 mm breed.

Voor het zwaardere werk hebben wij een speciale tapedispenser. De R-30 Tapedispenser heeft een metalen behuizing en is geschikt voor rollen tape met een breedte van 48-50 mm.

Tenslotte heeft Vendrig Packaging de Tapedispenser Twin Core Safety. Deze tapedispenser is voorzien van twee verschillende kernen, waardoor die geschikt is voor normale rollen PP en PVC verpakkingstape en bonustape met een rollengte van 150 meter.  Deze tapedispenser is  geschikt voor rollen met een breedte van 48/50 mm en een kern van 50 en 76 mm.

Het mes van deze taperoller komt pas tevoorschijn wanneer de tapebegeleider in contact komt met de verpakking. Daar draagt deze tapedispenser zijn naam ook aan. Hierdoor wordt voortkomen dat u zich verwondt aan het scherpe mes van de taperoller. Een ander bijkomend voordeel is dat hij erg prettig in de hand ligt. Deze tapedispenser is uitermate geschikt als u er intensief gebruik van maakt. Denk hierbij aan magazijnmedewerkers die gedurende de hele dag bezig zijn met inpakwerkzaamheden. 

Kies voor de tapedispensers van Vendrig Packaging en u zult een hoop tijd besparen met het verpakken van uw zendingen. 

Bekijk hier ons complete assortiment tapedispensers

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.