Tapedispensers

Tapedispensers kopen? In onze webshop heb je veel keus. Je vindt er meerdere varianten van verschillende kwaliteiten die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Tapedispensers worden ook pistoolafrollers of tapeafrollers genoemd. Het is een hulpmiddel om eenvoudig en snel dozen te sluiten of om producten te bundelen.

Tapedispenser kopen

De tapedispensers zijn geschikt voor alle standaard rollen PP en PVC verpakkingstape in ons assortiment met een rolbreedte tot 50 mm. Onze tapedispensers zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en de basis heeft een ergonomische handgreep of pistoolgreep. Ze zijn voorzien van een zaagtandmes. Dit zorgt voor het afsnijden van de tape en houdt de tape na snijden in zijn startpositie.

Alle tapedispensers zijn voorzien van een touch-flap. Dit is de flap bovenop de taperoller. Deze wordt gebruikt om de tape na te strijken en bij het afsnijden onder spanning te brengen. De rubberen rol van de tapedispenser zorgt ervoor dat de tape een soepele afwikkeling heeft.

Bij een webwinkel is een tapedispenser nodig om een efficiëntieslag te behalen. Zeker als er meerdere pakketten per week of maand verstuurd worden. Het handmatig dichtplakken van verzenddozen is intensief werk bij hoge aantallen. Met dit hulpmiddel behaal je snelheid en kwaliteit als resultaat. De tape kun je namelijk onder spanning aanbrengen. Als je dit handmatig wil doen is de spanning vaak minder. Dit kan als gevolg hebben dat de zending tijdens transport open kan springen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Verschillende varianten, andere prestaties

De Tapedispenser Captomagneet is een handige tapedispenser. Hij bezit een zware magneet waarmee de tapedispenser op een eenvoudige manier aan een stelling kan worden gemonteerd. Zo kun je de tapedispenser altijd terugvinden. Deze taperoller is geschikt voor verpakkingstape met 48/50 mm.

De Tapedispenser De Luxe is een multifunctionele tapeafroller die bij de handgreep is voorzien van een handig mesje. Met dit mesje kun je de verpakkingstape van dozen snijden. Deze variant is dus zowel bruikbaar voor het dichtplakken van verzendingen, als voor het verwerken van eigen voorraad in je magazijn. Geschikt voor PP en PVC verpakkingstape van 48 en 50 mm breed.

Voor het zwaardere werk kun je de R-30 Tapedispenser nemen. Dit is een speciale dispenser met een metalen behuizing en geschikt voor rollen tape met een breedte van 48-50 mm.

Tenslotte is er de Tapedispenser Twin Core Safety. Deze dispenser voor tape is voorzien van twee verschillende kernen, wat hem geschikt maakt voor normale rollen PP en PVC verpakkingstape en bonustape met een rollengte van 150 meter.  Deze tapedispenser is geschikt voor rollen met een breedte van 48/50 mm en een kern van 50 en 76 mm.

Het mes van deze taperoller komt pas tevoorschijn wanneer de tapebegeleider in contact komt met de verpakking. Hierdoor wordt voortkomen dat je je kunt verwonden aan het scherpe mes van de taperoller. Een ander bijkomend voordeel is dat hij erg prettig in de hand ligt. Deze uitvoering is uitermate geschikt als je er intensief gebruik van maakt. Denk hierbij aan magazijnmedewerkers die gedurende de hele dag bezig zijn met inpakwerkzaamheden. 

Wil je liever verpakkingstape afrollen vanuit een tafelmodel? Bekijk dan de tapedispenser tafelmodel. Deze kun je vastzetten op de inpaktafel of werkbank. Zo is het afrollen van tape soepel met één hand te doen. Dat komt goed van pas in het magazijn op de plek waar dozen worden dichtgeplakt.

Kies uit een breed assortiment tapedispensers en bespaar een hoop tijd met het verpakken van zendingen. 

Bekijk hier ons complete assortiment tapedispensers

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14207 reviews.