Waarschuwingstape

Wil je waarschuwingstape kopen? In ons assortiment vind je wat je zoekt. De waarschuwingstape communiceert duidelijk met de transporteur en ontvanger dat er met zorg omgegaan moet worden met de verpakking. Bekijk hier ons assortiment.

Verschillende soorten

Sluit dozen en pakketten met de waarschuwingstape breekbaar/fragile en voorkom daarmee mogelijke beschadigingen aan producten. Deze fragile tape heeft een fel oranje kleur, waardoor het goed opvalt op dozen en pakketten. Waarschuwingstape geeft zendingen een hogere attentiewaarde en trekt de aandacht bij de transporteur. Zo kan er met zorg omgegaan worden met breekbare spullen. Ook is er een tape met de leesbare tekst is ‘Breekbaar / Fragile’ of ‘Security seal’. Deze tape plakt uitstekend dankzij een PP toplaag en een acrylaat belijming

Dat geldt ook voor verpakkingen met asbesthoudende materialen als inhoud. De omgeving hier voor waarschuwen is verplicht bij het afvoeren hiervan. Op standaard asbestzakken is een vignet zichtbaar, maar op standaard sluitbare puinzakken bijvoorbeeld niet. Dan is het aan te raden om asbesttape te gebruiken. Hiermee kun je niet alleen de omgeving waarschuwen voor verpakkingen die asbest bevatten, maar je kunt er ook complete kamers in huis mee afzetten. Hiermee voorkom je ongelukken.

Waar wordt waarschuwingstape voor gebruikt?

De tape breekbaar fragile wordt gebruikt door webshops, groothandels en leveranciers. Omdat de tape dankzij de kleur en opvallende opdruk goed opvalt, brengt het een duidelijke boodschap over. Zo krijgt een breekbare zending extra aandacht. Tijdens transport én bij aankomst. De waarschuwingstape breekbaar is ook geschikt om op een pallet te plakken. Zorg dat de tape goed rondom zichtbaar is om het extra goed op te laten vallen als breekbare lading. Deze tape wordt ook gebruikt tijdens verhuizingen. In sommige verhuisdozen zullen breekbare spullen zitten waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. De tape kan het verschil maken.

Wat zijn de eigenschappen van fragile tape?

Fragile tape werkt op alle soorten verpakkingen en blijft goed zitten op ondergronden. Denk hierbij aan karton en plastic. Het is niet rekbaar en daardoor uitermate geschikt voor het sluiten van dozen met een hoge klepspanning. De tape is bestand tegen vocht en hoge temperatuurschommelingen. Mocht de zending in koude of natte weersomstandigheden terecht komen, blijft de tape goed plakken.

Een handig hulpmiddel is de tapedispenser waarmee je met één hand de waarschuwingstape gemakkelijk aanbrengt. Je scheurt de gewenste lengte eenvoudig af met de hand.

De kleurcode van deze waarschuwingstape is volgens de richtlijnen voor markering en past in alle dispensers voor verpakkingstape.

Voordelen van waarschuwingstape

Het gebruiken van waarschuwingstape heeft de volgende voordelen:

  • Zendingen worden opvallend, waardoor de transporteur alert wordt;
  • Bestand tegen vocht en temperatuursverschillen;
  • Werkt op alle verpakkingen en plakt op alle ondergronden;
  • Hoge attentiewaarde.

Bekijk hier ons assortiment waarschuwingstape

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.