Waarschuwingstape

Wilt u waarschuwingstape kopen? Bij Vendrig Packaging bent u aan het juiste adres. De waarschuwingstape heeft de tekst ‘Breekbaar / Fragile’. Hiermee wordt aangegeven dat uw zendingen breekbaar zijn. De transporteur kan dan rekening houden met de inhoud van uw zending. Deze waarschuwingstape heeft een PP toplaag en een acrylaat belijming.

Sluit uw dozen en pakketten met de waarschuwingstape breekbaar/fragile en voorkom daarmee mogelijke beschadigingen aan uw producten.  Deze waarschuwingstape heeft een fel oranje kleur, waardoor het opvallend wordt weergegeven op dozen en pakketten.  Waarschuwingstape geeft uw zendingen een hogere attentiewaarde en trekt hierdoor meer aandacht bij uw transporteur. De transporteur weet dan dat zij zuinig moeten omgaan met uw zendingen.

Waar kunt u waarschuwingstape voor gebruiken?

De waarschuwingstape breekbaar/fragile werkt op alle soorten verpakkingen en plakt krachtig op ondergronden.  Wilt u dat uw fragiele zending extra aandacht krijgt, dan beveelt Vendrig Packaging uw de waarschuwingstape aan. Vestig hiermee extra aandacht! Naast uw pakketten, kunt u ook uw pallet extra laten opvallen door het te beplakken met onze waarschuwingstape.

De waarschuwingstape is niet rekbaar en daardoor uitermate geschikt voor het sluiten van dozen met een hoge klepspanning. Deze tape is bestand tegen vocht en hoge temperatuurschommelingen. Dus ook als uw zendingen met kou en natte weersomstandigheden te maken hebben, blijft het goed plakken.

Met een tapedispenser kunt u de waarschuwingstape gemakkelijk aanbrengen op de dozen en pakketten. U kunt er ook voor kiezen om de tape met de hand af te scheuren.

De kleurcode van deze waarschuwingstape is volgens de richtlijnen voor markering en past in alle dispensers voor verpakkingstape.

Voordelen van waarschuwingstape

Waarschuwingstape kent een aantal voordelen. Hieronder vindt u de voordelen op een rij.

  • De waarschuwingstape is bestand tegen vocht en temperatuurverschillen.
  • Zendingen worden kenbaar, waardoor de transporteur meer oplettend is.
  • Werkt op alle verpakkingen en plakt op alle ondergronden.
  • De waarschuwingstape heeft een hoge attentiewaarde.

Bekijk hier ons assortiment waarschuwingstape

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.