Verzendmateriaal

Voor het verzenden van uw producten hebben wij verschillende verzendmaterialen om uw producten zo veilig en goed mogelijk te verzenden. De luchtkussenenveloppen zijn bijvoorbeeld erg handig ter bescherming van producten die door de brievenbus passen. Zo ook voor de tranparante verzendenveloppen, waardoor klanten gelijk kunnen zien wat u hen stuurt. Paklijsten komen van pas, wanneer u producten in een doos verzend, maar uiteraard ook te gebruiken op enveloppen. De duidelijke etiketten kunnen ervoor zorgen dat er met zorg wordt omgegaan met uw pakket. Kijkt u verder voor de keuze van uw verzendmateriaal.

Verzendmateriaal voor door de brievenbus

PostNL verzendt zowel pakketpost als post door de brievenbus. Voor pakketpost zal doorgaans gelden dat het tarief een stuk duurder is. Daarom is het voor iedere ondernemer die veel verzendingen verwerkt belangrijk dat het door de brievenbus past.

Maximale afmetingen brievenbuspost

PostNL hanteert de volgende maatvoering (dit geldt ook in België):

De maximale buitenmaat is: 380 x 265 x 32 (lengte x breedte x hoogte), waarbij het gewicht maximaal 3 kilo is. Ons verzendmateriaal, waaronder de brievenbusdoosjes, zijn geschikt voor deze standaard brievenbusmaat.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1654 reviews.