Verzendmateriaal

Wil je verzendmateriaal kopen? Handig voor het verzenden van producten en het bieden van de juiste bescherming. Hieronder valt alles voor de brievenbuspost. Webshop ondernemers, verkopers via online handelsplaatsen en voor iedereen die iets per post wil versturen. Bekijk ons assortiment en bestel direct.

Verzendmateriaal voor door de brievenbus

Brievenbuspost versturen brengt een veel lager porto tarief met zich mee dan dat er bij pakketpost gerekend wordt. Dat is de reden dat veel mensen liever het pakketje door de brievenbus gooien. Toch heeft het product dat verzonden gaat worden de juiste verpakking en bescherming nodig om in tact over te komen. Daar is het juiste verzendmateriaal voor nodig. De maten van de brievenbus zijn hier lijdend.

Maximale afmetingen brievenbuspost

PostNL hanteert de volgende maatvoering (dit geldt ook in België):

De maximale buitenmaat is: 380 x 265 x 32 (lengte x breedte x hoogte), waarbij het gewicht maximaal 3 kilo is. Ons verzendmateriaal, waaronder de brievenbusdoosjes en verzendzakken, zijn geschikt voor deze standaard brievenbusmaat.

Diverse soorten verzendmaterialen

Ons assortiment verzendmaterialen is breed en vind je op deze pagina. Neem bijvoorbeeld luchtkussenenveloppen. Deze zijn erg handig en kant-en-klaar te gebruiken ter bescherming van producten die door de brievenbus passen. Ook kun je transparante verzendenveloppen nemen, waardoor klanten gelijk kunnen zien wat er in zit. Paklijsten komen van pas bij het verzenden van producten in een doos, maar ook op enveloppen. Waarschuwingsetiketten kunnen ervoor zorgen dat er met zorg wordt omgegaan met het pakket ondanks de breekbare inhoud. Van de meeste producten in ons assortiment bieden wij diverse afmetingen, kwaliteiten en kleuren aan. De keuze is aan jou! Hoe verras jij je ontvanger met de verpakking?

Heb je nog vragen over verzendmaterialen of ben je op zoek naar advies op maat? Of wil je meer weten over afmetingen en het maximaal formaat van brievenbuspost? Neem dan contact op met ons deskundige team. Wij helpen je graag verder.

Bekijk hier ons complete assortiment verzendmateriaalVendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5568 reviews.