Verzendzakken

Wilt u verzendzakken bestellen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Verzendzakken worden gebruikt voor het versturen van bestellingen. Denk hierbij aan t-shirts, broeken, polo’s of andere kledingstukken. De verzendzakken zijn van LDPE materiaal gemaakt en scheuren moeilijk. LDPE is een licht materiaal waardoor u kosten bespaart op het verzenden. Bij Vendrig Packaging kunt u ook verzendzakken laten bedrukken.

Waar worden verzendzakken voor gebruikt?

In de meeste gevallen worden verzendzakken gebruikt om kleding mee te versturen, maar er zijn ook veel andere producten waarvoor u verzendzakken kunt gebruiken. Wanneer u een webshop heeft en u verzendt uw producten met de webshopzakken dan heeft u het voordeel dat deze geheel ondoorzichtig zijn. Dit voorkomt in veel gevallen diefstal van uw producten, omdat mensen niet zien wat er wordt verstuurd.  

De verzendzakken zijn aan de buitenzijde wit en aan de binnenzijde zwart en zijn leverbaar vanaf 100 stuks.

Verzendzakken voor kleding

De vezendzakken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van kleding. Uw kledingstukken zijn goed beschermd en wegen niet zwaarder door de verzendzakken.

Verzendzakken als visitekaartje voor uw bedrijf

Wanneer u de verzendzakken bedrukt kunt u het goed gebruiken als visitekaartje voor uw bedrijf. Door middel van het bedrukken wordt uw bedrijf op de kaart gezet en zien klanten direct van welk bedrijf het afkomstig is.

Verschillende opties

De verzendzakken van Vendrig Packaging zijn leverbaar in twee verschillende opties. De eerste optie heeft een enkele kleefstrip en een tweede optie zijn verzendzakken met een dubbele kleefstrip.

Wanneer één van uw klanten een product heeft aangeschaft, dan kan het natuurlijk voorkomen dat het product niet helemaal naar smaak bevalt.In dat geval zal de klant ervoor kiezen om het product te retourneren.

De verzendzakken met dubbele kleefstrip zijn dan de ideale oplossing aangezien de klant als eerst het product zal uitpakken met de eerste kleefstrip. Wanneer het product niet helemaal naar wens is kan de klant door middel van de tweede kleefstrip het product weer netjes dichtplakken en retourneren.

Verzendzakken zijn natuurlijk ook geschikt voor alle producten die niet breekbaar of buigbaar zijn.

Voordelen verzendzakken

Verzendzakken hebben diverse voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Vochtbestendig
  • Ondoorschijnend
  • Soepel en licht materiaal
  • Bestand tegen scheuren

Verzendzakken bedrukken

Mocht u verzendzakken willen bedrukken dan bent u bij Vendrig Packaging ook aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om plastic verzendzakken te laten bedrukken bij een minimale afname van 5000 stuks. U kunt het laten bedrukken met uw eigen logo of tekst in maximaal drie kleuren. Vanaf 10.000 stuks is het ook mogelijk om te bedrukken in full-color.

Verzendzakken met uw logo straalt meer professionaliteit uit naar uw klanten. Klanten hebben direct een herkenning met uw bedrijf door het zien van uw bedrijfslogo. 

Verzendzakken webshop

Vendrig Packaging is dé verzendzakken webshop van Nederland en België. Voor al uw kledingstukken of andere niet-breekbare en buigzame artikelen zijn bij ons geschikte plastic verzendzakken te bestellen.

De verzendzakken zijn in grote maar ook in een kleinere formaten verkrijgbaar. De grootste heeft een breedte van 620 mm en een lengte van 460 mm. Bij Vendrig Packaging vinden wij het belangrijk dat wij verzendzakken selecteren die goedkoop en betaalbaar zijn.

Mocht u nog twijfelen welk formaat voor uw producten het meest geschikt zijn, dan helpen wij u graag verder. U kunt vrijblijvend advies.Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1308 reviews.