Verzendzakken

Wil je verzendzakken bestellen? Je gebruikt ze voor het efficiënt verzenden van bestellingen. Het is een ideaal verzendmateriaal voor webshops om bijvoorbeeld boeken, kledingstukken en kleine producten veilig mee te versturen. Bekijk hier onze bedrukte en onbedrukte verzendzakken.

Waar worden verzendzakken voor gebruikt?

Verzendzakken zijn multifunctionele zakken waar veel verschillende soorten producten in verstuurd kunnen worden. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld boeken, cd's, kleding, onderdelen en andere kleine tot middelgrote producten. De zak is volledig af te sluiten met behulp van de sluitstrip. Deze speciale zakken worden veel gebruikt door mensen die een webshop hebben of spullen verkopen via een online handelsplaats. Ze zijn geheel ondoorzichtig dankzij de zwarte binnenzijde en witte buitenzijde. Dit zorgt dat mensen zoals de postbode de inhoud niet kunnen zien. Dit voordeel zou diefstal kunnen voorkomen. Op deze manier hebben deze goedkope verzendzakken een hele prettige toegevoegde waarde voor jouw bedrijf of handel.

Van welk materiaal worden ze gemaakt?

Onze plastic verzendzakken zijn gemaakt van LDPE plastic en papier. Dit staat voor low density polypropyleen dat bekend staat als plastic met een hoge scheurweerstand. Daardoor wordt de kans vergroot dat het pakket het transportproces overleefd en er geen schade ontstaat. LDPE is tevens een licht materiaal waardoor de verpakking niet voor een onnodige verhoging van de verzendkosten zal zorgen. Het zijn in feite plastic enveloppen met een laag papier. Daarom worden ze ook wel plastic verzendzakken genoemd.

Plastic verzendzakken kleding

De plastic verzendzakken zijn zeer geschikt voor producten zoals kleding. Kledingstukken kun je mooi opvouwen en gemakkelijk in de zak schuiven. Wij hebben verschillende afmetingen in ons assortiment zodat je voor verschillende maten kleding een goed aansluitende afmeting zak hebt. Dat maakt dit verzendmateriaal geschikt voor grote stukken kleding zoals een jas, maar ook voor kleinere zoals een set onderbroeken of T-shirt. Dankzij het lichte maar stevige plastic weegt het pakket niet meer dan nodig en is de inhoud goed beschermd. Op de verzendzakken voor kleding kun je gemakkelijk een bon plakken of adres schrijven. De zakken worden gebruikt door webshops als webshopzakken voor kleding. Ook consumenten en kleine ondernemers gebruiken deze zakken bij het wegdoen van oude kleding of voor een kledinghandel. De kledingstukken zijn niet zichtbaar vanaf de buitenkant en kunnen veilig verstuurd worden met behulp van deze kleding verzendzakken. Hiermee is het een goedkoop verpakkingsmateriaal dat er professioneel uit ziet.

Gebruik ze als visitekaartje of marketing

Je kunt verzendzakken heel goed gebruiken als visitekaartje voor je bedrijf. Met een herkenbare bedrukking maak je de zak een persoonlijk visitekaartje van jouw bedrijf. Laat de zakken bijvoorbeeld bedrukken met logo. Dit werkt dan als marketinginstrument. De klant die de zak met het aangekochte product of kledingstuk in ontvangst neemt, ziet dan direct van welk bedrijf het pakketje afkomstig is. Ook kun je zelf de opdruk ontwerpen en de verzendverpakking een unieke uitstraling geven. Dit zal ten goede komen aan de merkbeleving en imago van jouw bedrijf. De mogelijkheden om verzendzakken te bedrukken lees je verderop.

Verschillende varianten

Onze verzendzakken zijn leverbaar in twee verschillende soorten: enkele en dubbele kleefstrip. Daarnaast kun je onbedrukte en bedrukte zakken online bestellen.

Verzendzakken met kleefstrip werken heel eenvoudig. Je vouwt de zak open en stopt het product of kledingstuk er zo plat mogelijk in. Verwijder het papieren strookje dat op de kleefstrook zit in een soepele beweging. Vouw het kleefgedeelte over de opening heen en plak de kleefstrip vast om de zak te sluiten. De zak kan niet opnieuw geopend worden zonder dat er zichtbare schade is.

Als je een product retour wil ontvangen, bijvoorbeeld omdat dit jouw klantenservice is, passen de verzendzakken met dubbele kleefstrip beter bij jouw wens. Deze zak heeft twee kleefstrips. Met de eerste sluit je de zak om het te verzenden en de klant om het te openen. De tweede kleefstrip kan dan gebruikt worden om de zak eenvoudig te hersluiten zonder het gebruik van apart tape. Deze manier van het verzenden van pakketten wordt als zeer professioneel beschouwd.

Je hebt ook nog de keuze tussen onbedrukte en bedrukte verzendzakken. De eerste heeft geen opdruk en zijn wit aan de buitenkant. De voorbedrukte zakken hebben een vrolijk gekleurde tekst op de buitenkant. Hierop zijn woorden te lezen zoals "books" en "fashion".

De voordelen van verzendzakken?

Verzendzakken hebben diverse voordelen. Hierbij de voordelen op een rij:

  • Vochtbestendig;
  • Ondoorzichtig;
  • Soepel en licht materiaal;
  • Bestand tegen scheuren.

Verzendzakken bedrukken

Je kunt van onze service gebruik maken en verzendzakken bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke opdruk om de zakken persoonlijk te maken, eigen logo of een tekst.Bij een minimale afname van 5000 stuks kunnen wij in maximaal drie kleuren bedrukken. Vanaf 10.000 stuks is het ook mogelijk om te laten drukken in full-color. Het voordeel van een eigen bedrukking is de uitstraling en professionaliteit naar jouw klanten. Zij zullen de verpakking herkennen en dat geeft een vertrouwd gevoel. Neem contact met ons op om jouw persoonlijke druk- en maatwerk wensen te bespreken.

Verzendzakken webshop in vele afmetingen

Verzendzakken voor webshops kun je bij ons online bestellen in vele afmetingen. Grote en kleine. De grootste heeft een breedte van 620 mm en een lengte van 460 mm. Wij vinden het belangrijk dat we een aanbod voeren van verzendzakken die goedkoop en betaalbaar zijn. Zo komt het ten goede aan jouw bedrijf of handel. Dit is ook een van de redenen dat je bij ons deze zakken per 100 stuks kunt kopen. Heb jij een webshop en verzend je regelmatig kleinere producten of kledingstukken? Dan zijn onze verzendzakken een goedkope en slimme keuze om te gebruiken.

Heb je vragen over welk formaat het meest geschikt is voor jouw kleding of producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Bekijk hier ons assortiment verzendzakken

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14351 reviews.