Machinewikkelfolie (per rol)

Machinewikkelfolie (per rol)

Voor 17:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen verstuurd
Verzendkosten en levertijd

Machinewikkelfolie is wikkelfolie op rol dat speciaal ontworpen is voor wikkelmachines. Het is een rekbaar en dun folie dat om pallets of ladingen gewikkeld wordt. Machinewikkelfolie biedt bescherming en stabiliteit tijdens transport en opslag. Met behulp van een wikkelmachine kun je objecten extra snel inwikkelen.


Uitvoering en hoeveelheid Machinewikkelfolie (per rol)
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Dikte
Kleur
Rekpercentage
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
5+
Bestellen
231060.17 50 cm 1700 m 20 my transparant 150% (standaard) rol

88,45

1 eenheden kopen

53,45

2 eenheden kopen

48,35

5 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Breedte: 50 cm Lengte: 1700 m Dikte: 20 my Kleur: transparant Rekpercentage: 150% (standaard) Prijs per: rol
Vanaf 48,35 excl. btw
1 à € 88,45 excl. btw
€ 107,02 incl. btw

2 à € 53,45 excl. btw
€ 64,67 incl. btw
-39.57 %

5 à € 48,35 excl. btw
€ 58,50 incl. btw
-45.34 %
Andere hoeveelheid
€ 88,45 excl. btw
€ 107,02 incl. btw

Specificaties Machinewikkelfolie (per rol)

MateriaalLLDPE
Kleurtransparant
Gewicht17 kg per rol incl. kartonnen koker
Prijs perrol

Omschrijving Machinewikkelfolie (per rol)

Machinewikkelfolie is wikkelfolie op rol dat op een wikkelmachine geplaatst wordt. Met behulp van deze machine wikkelt de folie gemakkelijk af over een palletlading of rolcontainer. Een met machinewikkelfolie ingepakte lading is extra stabiel en beschermd tegen vuil en stof. Daarom worden deze folies gebruikt bij transport en opslag van een lading op bijvoorbeeld een pallet. De dikte van de transparante folie is standaard 20 micron. De rol is standaard 50 centimeter breed en met een afrollengte van 1,7 kilometer kunnen er veel ladingen worden ingepakt.

Hoe werkt machinewikkelfolie?

Machinewikkelfolie op rol is dezelfde soort folie als handwikkelfolie en rekfolie. Het verschil zit in de manier van wikkelen. Deze wikkelfolie wordt in de houder op een wikkelfoliemachine geplaatst. De palletlading of rolcontainer wordt op een ronddraaiend plateau geplaatst. Start vervolgens het wikkelproces door het plateau te draaien en de folie op de lading af te wikkelen. Start onder en beweeg langzaam naar boven. Het is aan te raden om meerdere lagen machinewikkelfolie over de lading te wikkelen voor optimale stevigheid en bescherming. Deze manier van wikkelen bespaart tijd en moeite in vergelijking met het wikkelen van een lading met handwikkelfolie.

Hoe kun je machinewikkelfolie bewerken?

Machinewikkelfolie zit strak om de lading heen. Het is de bedoeling dat de folie stevigheid en bescherming biedt totdat de lading "uitgepakt" kan worden. Dit gebeurt bijvoorbeeld op de plaats van bestemming of zodra de inhoud van de lading benodigd is. Je kunt jezelf bezeren als je machinewikkelfolie probeert los te krijgen met blote handen. Gebruik daarom altijd het multifunctionele foliemes. Dit compacte mesje is speciaal ontworpen om folies in elke dikte veilig en gemakkelijk te verwijderen.

Machinewikkelfolie op maat

Ben je op zoek naar een andere maat of dikte machinewikkelfolie op rol? Wij kunnen je helpen aan meer varianten en kunnen de folies zelfs op maat leveren. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.