Sealapparaten en toebehoren

Uw plastic zakken kunt u snel en effectief sluiten met een sealapparaat. Gebruikt u af en toe een sealapparaat, dan hebben we diverse afmetingen sealapparaten leverbaar. Voor de professionele verpakkers hebben we diverse magneetsealers. Met een sealapparaat kunt u uw zakken snel en eenvoudig voorzien van een permanente sluiting. Heeft u vragen over onze sealapparaten? Neem dan contact met ons op.

Toepassing sealapparaat

Met een sealapparaat kunnen plastic zakjes/plastic zakken worden dicht geseald. Met buisfolie kunt u hiermee ook zelf zakjes produceren, waarbij u zelf de lengtemaat van de zakjes bepaald. Plastic zakken welke zijn afgesloten door een sealapparaat hebben een professionele uitstraling.

Sealapparaat TS (Tafel Sealer)

Het sealapparaat TS is voorzien van een afsnij-inrichting en tijdschakelaar voor het handmatig sealen van de plastic zakken. De tafelsealer beschikt ook over een geïntegreerd mes waarmee overtollig plastic kan worden afgesneden. De tafelsealers zijn geschikt voor het afsluiten van plastic zakjes en buisfolie met een breedte tot 40 cm.

Sealapparaat SMS (Super Magneet Sealer)

Het sealapparaat SMS is voor industrieel gebruik. Dankzij de magneetbediening van de Super Magneet Sealer hoeft de sealarm alleen nog maar naar beneden gedrukt te worden. Als het plastic is afgesloten gaat de sealarm vanzelf omhoog. De Super Magneet Sealers hebben een sealbreedte van 35 tot 70 cm.

Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1195 reviews.