Cadeaupapier

Met origineel cadeaupapier in de stijl van de feestdagen zien je cadeautjes er nog gezelliger uit! Een mooie verpakking versterkt het huiselijke gevoel dat je krijgt wanneer je aan Sinterklaas of Kerstmis denkt. In het assortiment van Vendrig Packaging vind je verschillende uitvoeringen cadeaupapier voor de meest gezellige feestdagen van het jaar!

Cadeaupapier in felle en neutrale kleuren

De een houdt van felle kleuren, de ander vindt meer neutrale kleuren leuker. Bij Vendrig Packaging slaag je altijd, ongeacht je voorkeur. In het assortiment zie je fel gekleurd kerst- en sinterklaaspapier met kenmerkende afbeeldingen die passen bij de feestdag. Het meer neutrale cadeaupapier is verkrijgbaar in bruin of donkergrijs. Om het cadeaupapier toch een feestelijk tintje te geven zijn er verschillende woorden op afgedrukt die doen denken aan de feestdagen. Was het niet de Kerstman die ooit zei: ‘Ho, ho, ho’?

Cadeaupapier van milieuvriendelijk kraftpapier

Kadopapier kopen bij Vendrig Packaging is een milieubewuste keuze. Al ons cadeaupapier is gemaakt van zogenoemd kraftpapier. Dit is een sterke soort papier dat wordt gemaakt van de cellulosevezels van sparren en dennenbomen. Het materiaal is volledig biologisch afbreekbaar en omdat het is gemaakt van cellulose, een ‘restproduct’ van papier maken, is het uitstekend te recyclen. Dat betekent dat jij met een extra goed gevoel je cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis inpakt!

Geschikt voor inpakstations in winkels

Ieder jaar gaan mensen weer massaal naar de winkels om hun Sinterklaas- en kerstinkopen te doen. Dan is het prettig wanneer mensen de net gekochte cadeautjes in je winkel direct in kunnen pakken. Het cadeaupapier op Vendrig Packaging wordt geleverd op rollen van 200 meter die je in een rolhouder kunt plaatsen. Zo heb je op het inpakstation in jouw winkel altijd voldoende cadeaupapier op voorraad en kunnen klanten makkelijk zelf hun cadeautjes inpakken. Cadeaupapier voor Kerst kun je zowel als bedrijf en als particulier kopen bij Vendrig Packaging. Bestel vandaag nog je favoriete cadeaupapier voor verjaar- en feestdagen, of gewoon omdat je iemand wilt verrassen. 

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14207 reviews.