Aanhangernet groen fijnmazig licht

Aanhangernet groen fijnmazig licht

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
Verzendkosten en levertijd

Fijnmazig aanhangernet wordt door consumenten gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo blijft de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd tijdens transport. Groen fijnmazig aanhangernet is een lichte kwaliteit net met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat veel gekocht wordt door consumenten.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Aanhangernet groen fijnmazig licht

Aanhangernet groen fijnmazig licht

Fijnmazig aanhangernet wordt door consumenten gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo blijft de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd tijdens transport. Groen fijnmazig aanhangernet is een lichte kwaliteit net met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat veel gekocht wordt door consumenten.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet groen fijnmazig licht
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Gramsgewicht
Type
Kleur
Prijs per
Prijs Bestellen
995100 2.5 m 3 m 50gr/m² fijnmazig groen stuk

6,95

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet groen fijnmazig licht

Uitvoering 1 van 1
Aanhangernet groen fijnmazig licht: #995100
Breedte: 2.5 m Lengte: 3 m Gramsgewicht: 50gr/m² Type: fijnmazig Kleur: groen Prijs per: stuk
Prijs
1 à € 6,95 excl. btw
€ 8,41 incl. btw
Andere hoeveelheid

Totaalprijs:
Jouw korting:

Specificaties Aanhangernet groen fijnmazig licht

Materiaalgebreid HDPE monofilament net
Kleurgroen
Lengte3 m
Breedte2,5 m
Uitvoeringmet op elke 50 cm een aluminium bevestigingsoog van 12 mm (binnendiameter)
Typefijnmazig
Geschikt voorparticulier gebruik
Afwerkingrondom gestikte zoom met PE band versterking
Gramsgewicht50gr/m²
Prijs perstuk
Maaswijdte1,8 x 1,8 mm
Meer informatie over dit product

Omschrijving Aanhangernet groen fijnmazig licht

Het gebruik van een aanhangernet is tegenwoordig verplicht. Aanhangernet span je over de bovenzijde van aanhangwagens heen. Het zorgt dat de inhoud geen kans krijgt om er uit te vallen. Dit verhoogt de veiligheid voor weggebruikers. Ons groene fijnmazige aanhangernet licht heeft een standaardmaat van 2,5 bij 3 meter. De stof heeft een lichte kwaliteit van 50 gr/m² gebreid HDPE plastic. In combinatie met de lage prijs heeft het net een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Rondom het afdeknet zit een gestikte zoom dat versterkt is met PE band. Op elke 50 centimeter zit een aluminium bevestigingsoog. Je kunt het afdeknet prima hergebruiken maar het is minder geschikt om zware of grote objecten mee te vervoeren. Dat is de reden dit afdeknet veel gekozen wordt door particulieren. Heb je zware transportklussen of een bedrijf en gebruik je een aanhangernet op zeer regelmatige basis, dan raden wij aan om de zware kwaliteit afdeknet te kopen.

Wat is het verschil tussen een fijnmazig en grofmazig aanhangernet?

Als je een aanhangernet wil kopen, heb je de keuze tussen de fijnmazige en grofmazige variant. De 'mazigheid' staat voor de maaswijdte. Dit is de afstand tussen de weefsels dat gezamenlijk het net vormt. Hoe grover de maas in het net, hoe groter de afstand tussen de draden is. Bij een grofmazig aanhangernet zit er veel ruimte tussen de mazen waardoor lucht, licht, vuil, regen en andere omstandigheden de ruimte krijgt om onder het net te komen. Dit kan de te transporteren goederen beïnvloeden. Bij een fijnmazig aanhangernet is de ruimte tussen de mazen heel klein. De fijnmazige netten zijn handiger bij producten die niet tussen de mazen uit mogen vallen en meer bescherming moeten hebben.

Wat kan ik vervoeren met een fijnmazig aanhangernet?

Dit licht fijnmazige net voor aanhangers kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Ze worden voornamelijk gekocht door consumenten en kunnen hergebruikt worden. Dankzij de kleine maaswijdte van 1,8 bij 1,8 millimeter krijgen de materialen of goederen die je afdekt in de aanhanger geen kans om er doorheen te komen. Gebruik dit afdeknet voor particuliere transportactiviteiten met de aanhanger. Dek de aanhangwagen af met daarin bijvoorbeeld aarde, grind, houtsnippers, enzovoort. Ook bouw- en tuinafval dat je naar het grof vuil van de gemeente (gemeentedepot) moet brengen kun je prima afdekken met dit lichte groene aanhangernet.

Hoe gebruik ik een aanhangernet?

Je dient zelf bevestigingsmateriaal zoals een elastiek of touw te organiseren. Rondom het net bevindt zich op elke 50 centimeter een aluminium ophangoog. Werp het aanhangernet over de gevulde aanhangwagen heen en zorg dat het net goed verdeeld wordt over de oppervlakte van de open aanhangerbak. Rek vervolgens het elastiek of touw en maak deze vast aan de bevestigingshaken die op de zijkanten van de aanhanger zitten. Zodra de lading goed is afgedekt is het veilig voor transport.

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Aanhangernet groen fijnmazig licht.

18 juli 2021

Prima wel jammer dat er geen elastiek bij zit.

Gebruik: Afdekken spullen/materiaal op de aanhangwagen.

29 november 2020

Goed

Gebruik: Afdekzeil voor aanhangwagen

2 oktober 2020

Goede kwaliteit

Gebruik: Afdekken vijver

10 april 2020

Prima stevig misschien te nestjes om buiten in de balkon te hangen.

Gebruik: Voor afschermen van mijn balkon. ik heb last van duiven op de balkon

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6458 reviews.