Schuimbuffers (per strook)

Schuimbuffers (per strook)

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Schuimbuffers zijn blokjes van schuim die worden ingezet als beschermingsmateriaal en opvulmiddel. De schuimblokjes werken als schokdemper. Aan één kant zit een plaklaag waarmee ze vastgeplakt kunnen worden aan een product of aan de binnenkant van een verpakkingsmiddel. Schuimbuffer stroken worden geleverd met 18 buffers.


Uitvoering en hoeveelheid Schuimbuffers (per strook)
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Dikte
Uitvoering
Prijs per
Per
1
Per
10+
Bestellen
251052 65 mm 64 mm 25 mm met plakstrip strook à 18 pads

5,15

1 eenheden kopen

3,40

10 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Breedte: 65 mm Lengte: 64 mm Dikte: 25 mm Uitvoering: met plakstrip Prijs per: strook à 18 pads
Vanaf 3,40 excl. btw
1 à € 5,15 excl. btw
€ 6,23 incl. btw

10 à € 3,40 excl. btw
€ 4,11 incl. btw
-33.98 %
Andere hoeveelheid
€ 5,15 excl. btw
€ 6,23 incl. btw

Specificaties Schuimbuffers (per strook)

MateriaalPE schuim
Kleurblauw
Uitvoeringmet plakstrip
Belijmingpermanent
Dichtheid24 kg/m3

Omschrijving Schuimbuffers (per strook)

Schuimbuffers zijn kleine schokdempende schuimblokjes met plaklaag. Het stevige en licht verende PE schuim waar de schuimblokjes van gemaakt zijn, zorgt voor schokdemping tijdens transport. Koop schuimbuffers per strook als je niet zo veel verbruikt. Met behulp van de zelfklevende laag plak je ze met gemak aan een product vast voordat deze in een verpakking gestopt wordt voor verzending. Schuimbuffers zijn ideaal om een pas gelakte metalen plaat krasvrij te houden. De buffer zorgt voor ruimte tussen het verpakkingsmateriaal en het product. Eén van de grote voordelen van deze blokjes van schuim is dat ze heel licht zijn. Dat scheelt verzendkosten. De schuimbuffers per strook worden geleverd in stroken waarvan de blokjes gemakkelijk losgebroken kunnen worden. Buffers worden gebruikt als beschermingsmiddel en opvulmateriaal. Deze verschillende toepassingen waar schuimbuffers voor gebruikt worden zullen wij kort toelichten.

Schuimbuffers als beschermingsmateriaal

Schuimbuffers zijn zeer geschikt als beschermingsmateriaal. Dankzij de schokdempende werking van het stevige PE schuim krijgt het product dat vastgezet wordt de juiste ondersteuning tijdens transport. Schuimblokjes bieden kwetsbare producten een extra buffer van beschermend schuim. Bescherm hiermee bijvoorbeeld glas, ruiten, houtplaten, metalen platen en steen. Plak de schuimbuffer met behulp van de plaklaag aan de binnenkant van een doos en zorg dat het product tegen het schuim rust. Je kunt de buffers ook op het product plakken en de rest van de doos opvullen voor optimale bescherming.

Schuimbuffers als opvulmateriaal

Schuimbuffers worden ook ingezet als opvulmateriaal. Opvulmateriaal wordt gebruikt bij het verzenden van een pakket waar er nog ruimte over blijft na inpakken. De lege ruimte van bijvoorbeeld een kartonnen doos moet opgevuld worden om het schuiven van en schade aan de inhoud te voorkomen. Plak de blokjes van schuim aan de binnenkant van de doos om de inhoud vast te zetten. Met één blokje aan de zijde waar de open ruimte is, krijgt het product al steun om op zijn plek te blijven liggen. Het resultaat is dat het product minder kans krijgt om te schuiven.

Schuimbuffers kopen kan per doos of per strook. Schuimbuffers per strook kopen wordt vooral gedaan door mensen en bedrijven die er niet veel van verbruiken. Denk hierbij aan kleinere winkels, webshops, klussers en de doe-het-zelver.

Grotere hoeveelheden nodig?

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Schuimbuffers (per strook).

5 maart 2023

Het is iets te zacht en de parten mogen langer zijn dan 65 mm . het kan beter worden als we stroken kunnen kopen van 10 cm lengte en 30 mm dikte

Gebruik: Als tussen legging tussen stalen liggers en gladde roeiboten voor boten transport naar wedstrijden

24 mei 2021

Voldoet niet als transportbescherming - is veel te klein en op de site van te voren ook geheel niet duidelijk wat de omvang is. dus kon ik er niets mee. tip voor de site is om afmetingen aan te geven! nu voor niets geld uitgegeven daardoor.

Gebruik: Transportbescherming

24 maart 2021

Werkt perfect. ideale maat en net genoeg zelfklevend om te blijven plakken, maar niet te vast

Gebruik: Als vulmateriaal

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11546 reviews.