Schuimbuffers (per doos)

Schuimbuffers (per doos)

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Schuimbuffers zijn kleine schuimblokjes die worden gebruikt als beschermingsmiddel en opvulmateriaal. Het schuim werkt als schokdemper. Met behulp van een zelfklevende laag kunnen de blokjes vastgeplakt worden. Schuimblokjes worden geleverd in stroken waarvan de blokjes gemakkelijk losgemaakt kunnen worden.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Schuimbuffers (per doos)

Schuimbuffers (per doos)

Schuimbuffers zijn kleine schuimblokjes die worden gebruikt als beschermingsmiddel en opvulmateriaal. Het schuim werkt als schokdemper. Met behulp van een zelfklevende laag kunnen de blokjes vastgeplakt worden. Schuimblokjes worden geleverd in stroken waarvan de blokjes gemakkelijk losgemaakt kunnen worden.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Schuimbuffers (per doos)
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Dikte
Uitvoering
Prijs per
Per
1
Per
2
Per
4
Per
6+
Bestellen
251052.275 65 mm 64 mm 25 mm met plakstrip doos à 275 stroken met 18 pads

324,50

1 eenheden kopen

301,49

2 eenheden kopen

293,51

4 eenheden kopen

283,52

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Breedte: 65 mm Lengte: 64 mm Dikte: 25 mm Uitvoering: met plakstrip Prijs per: doos à 275 stroken met 18 pads
Vanaf 283,52 excl. btw
1 à € 324,50 excl. btw
€ 392,65 incl. btw

2 à € 301,49 excl. btw
€ 364,80 incl. btw
-7.09 %

4 à € 293,51 excl. btw
€ 355,15 incl. btw
-9.55 %

6 à € 283,52 excl. btw
€ 343,06 incl. btw
-12.63 %
Andere hoeveelheid
€ 324,50 excl. btw
€ 392,65 incl. btw

Specificaties Schuimbuffers (per doos)

MateriaalPE schuim
Kleurblauw
Uitvoeringmet plakstrip
Belijmingpermanent
Dichtheid24 kg/m3

Omschrijving Schuimbuffers (per doos)

Schuimbuffers zijn kleine schokdempende schuimblokjes. Het stevige en licht verende PE schuim waar de schuimblokjes van gemaakt zijn, zorgt voor schokdemping tijdens transport. Met behulp van de zelfklevende laag plak je ze met gemak aan een object vast. Denk hierbij aan een pas gelakte metalen plaat die krasvrij moet blijven. De buffer zorgt voor ruimte tussen het verpakkingsmateriaal en het product. Eén van de grote voordelen van deze blokjes van schuim is dat ze heel licht zijn. Dat scheelt aanzienlijk in de portokosten bij het verzenden van een pakket of product. De schuimbuffers worden geleverd in stroken waarvan de blokjes gemakkelijk losgebroken kunnen worden om ze individueel in te zetten. Ze worden gebruikt als beschermingsmiddel en opvulmateriaal. Deze verschillende toepassingen waar schuimbuffers voor gebruikt worden zullen wij kort toelichten.

Schuimbuffers als beschermingsmateriaal

Schuimbuffers zijn zeer geschikt als beschermingsmateriaal. Dankzij de schokdempende werking van het stevige PE schuim krijgt het product dat vastgezet wordt de juiste ondersteuning tijdens transport. Schuimblokjes hebben de capaciteit om kwetsbare producten een extra buffer te geven van beschermend schuim. Denk aan de bescherming van glas, ruiten, houtplaten, metalen platen en steen. Plak de schuimbuffer aan de binnenkant van een doos en zorg dat het product tegen het schuim rust. Je kunt de buffers ook op het product plakken en de rest van de doos opvullen.

Schuimbuffers als opvulmateriaal

Schuimbuffers worden ook gebruikt als opvulmateriaal. Opvulmateriaal is onmisbaar bij het verzenden van een pakket waar er nog ruimte over blijft na inpakken. De lege ruimte van bijvoorbeeld een kartonnen doos moet opgevuld worden om het schuiven van en schade aan de inhoud te voorkomen. Plak de blokjes van schuim aan de binnenkant van de doos om de inhoud vast te zetten. Met één blokje aan de zijde waar de open ruimte is, krijgt het product al steun om op zijn plek te blijven liggen. Het resultaat is extra bescherming van het product.

Schuimbuffers kopen kan per doos of per strook. Een doos schuimbuffers is altijd voordeliger dan losse stroken. Vooral bedrijven bestellen een doos omdat ze dan niet snel misgrijpen op de voorraad. Denk aan bedrijven in de auto-industrie, meubelindustrie maar ook aannemers, meubelwinkels en diverse webwinkels.

Kleinere hoeveelheden nodig?

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11040 reviews.