Aanhangernet groen grofmazig standaard

Aanhangernet groen grofmazig standaard

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Grofmazig aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger met grove inhoud. Denk aan grote objecten bij verhuizen, verbouwen en tuinieren. De maaswijdte is 4,5 centimeter en het totale netoppervlakte is 2 bij 3,5 meter. Dek de aanhangwagen af met dit grove afdeknet en de inhoud blijft veilig op zijn plek liggen tijdens transport.


Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet groen grofmazig standaard
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Type
Kleur
Prijs per
Prijs Bestellen
995102 2 m 3.5 m grofmazig groen stuk

28,70

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Breedte: 2 m Lengte: 3.5 m Type: grofmazig Kleur: groen Prijs per: stuk
Vanaf 28,70 excl. btw
€ 28,70 excl. btw
€ 34,73 incl. btw

Specificaties Aanhangernet groen grofmazig standaard

Materiaalgeweven PP aanhangernet 3 mm
Kleurgroen
Lengte3,5 m
Breedte2 m
Uitvoeringknooploos
Typegrofmazig
Afwerkingrondom ingenaaid 8 mm PE koord en doorgestoken met 6 mm elastiekkoord voor eenvoudige bevestiging
Prijs perstuk
Maaswijdte45 x 45 mm

Omschrijving Aanhangernet groen grofmazig standaard

Met een aanhangernet dek je de open bovenkant van aanhangers veilig af. Dit grof geweven net is geschikt om grotere objecten mee te vervoeren. Je spant het over de inhoud van de aanhanger en zet het vast aan de haken aan de zijkant. Dankzij het elastiek rondom kun je het net strak om de bovenkant van de aanhanger heen spannen.

Wanneer is een aanhangernet verplicht?

Het gebruik van aanhangernetten is verplicht zodra je met een aanhangwagen de weg op gaat. Dit is wettelijk vastgelegd om te voorkomen dat spullen uit de aanhangbak vallen en andere weggebruikers in gevaar brengen. Bij grote objecten zoals meubels is een aanhangernet niet verplicht, mits je deze natuurlijk wel goed vastzet met bijvoorbeeld spanband.

Eigenschappen grofmazig aanhangernet

Dit grofmazige aanhangernet is groen en heeft een standaardmaat van 2 bij 3,5 meter. Het weefsel is gemaakt van stevig PE, een sterke variant van plastic, met een touwdiameter van 3 millimeter. De touwen zijn grof in elkaar geweven en de maaswijdte is 4,5 centimeter. Het is een erg stevig aanhangernet met een hoge scheurweerstand. Daarmee gaat dit afdeknet lang mee en is het geschikt voor hergebruik. De buitenzijde is een PE koord van 8 millimeter breed dat het net bij elkaar houdt. Gebruik dit groene aanhangernet alleen om grove objecten mee af te dekken in de aanhangwagen. Fijne materialen zoals grind valt er direct doorheen. Voor deze ladingen hebben wij ook fijnmazige netten.

Gebruik van een grofmazig aanhangernet?

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van dit aanhangernet. Dankzij de grove maaswijdte van 4,5 bij 4,5 centimeter is het net soepel en makkelijk over de lading heen te trekken. Dankzij deze eigenschappen is grofmazig aanhangernet ideaal voor verhuizen, bouwen/verbouwen en tuinieren. Er moeten vaak grove objecten zoals deuren, grote houtstukken, tegels en bouwafval vervoerd worden. Dit grove aanhangernet zorgt dat het vervoeren van deze objecten stevig in de aanhangwagen blijven zitten en niet verschuiven of er uit vallen. Hoe gebruik ik een aanhangernet?

Aanhangernet bevestigen

Bij dit aanhangernet wordt een stevig elastiekkoord geleverd met een diameter van 6 millimeter. Rondom het net zit een brede PE band gezoomd met aluminium ophangogen. Steek het rekbare elastiekkoord door de ogen rondom het gehele aanhangwagennet. Werp dan het aanhangernet over de volle aanhangwagen heen en zorg dat het net goed verdeeld wordt over de oppervlakte van de open aanhangerbak. Rek vervolgens het elastiek en maak deze vast aan de bevestigingshaken die op de zijkanten van de aanhanger zitten. Zodra de lading goed is afgedekt is het veilig voor transport.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.