Aanhangernet groen grofmazig standaard

Aanhangernet groen grofmazig standaard

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
Verzendkosten en levertijd

Grofmazig aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger met grove inhoud. Denk aan grote objecten bij verhuizen, verbouwen en tuinieren. De maaswijdte is 4,5 centimeter en het totale netoppervlakte is 2 bij 3,5 meter. Dek de aanhangwagen af met dit grove afdeknet en de inhoud blijft veilig op zijn plek liggen tijdens transport.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Aanhangernet groen grofmazig standaard

Aanhangernet groen grofmazig standaard

Grofmazig aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger met grove inhoud. Denk aan grote objecten bij verhuizen, verbouwen en tuinieren. De maaswijdte is 4,5 centimeter en het totale netoppervlakte is 2 bij 3,5 meter. Dek de aanhangwagen af met dit grove afdeknet en de inhoud blijft veilig op zijn plek liggen tijdens transport.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet groen grofmazig standaard
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Type
Kleur
Prijs per
Prijs Bestellen
995102 2 m 3.5 m grofmazig groen stuk

26,50

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet groen grofmazig standaard

Uitvoering 1 van 1
Aanhangernet groen grofmazig standaard: #995102
Breedte: 2 m Lengte: 3.5 m Type: grofmazig Kleur: groen Prijs per: stuk
Prijs
1 à € 26,50 excl. btw
€ 32,07 incl. btw
Andere hoeveelheid

Totaalprijs:
Jouw korting:

Specificaties Aanhangernet groen grofmazig standaard

Materiaalgeweven PP aanhangernet 3 mm
Kleurgroen
Lengte3,5 m
Breedte2 m
Uitvoeringknooploos
Typegrofmazig
Afwerkingrondom ingenaaid 8 mm PE koord en doorgestoken met 6 mm elastiekkoord voor eenvoudige bevestiging
Prijs perstuk
Maaswijdte45 x 45 mm

Omschrijving Aanhangernet groen grofmazig standaard

Aanhangernet is een afdekmiddel voor op de bovenzijde van aanhangwagens. Dit grof geweven net is geschikt om grovere objecten mee te vervoeren. Het wordt gespannen over de inhoud van de aanhanger en voorkomt dat spullen die je wil transporteren er uitvallen. Het gebruik van aanhangernetten is verplicht zodra je met een aanhangwagen de weg op gaat. Dit is wettelijk vastgelegd om het risico te verlagen dat spullen uit de aanhangbak vallen dat andere weggebruikers in gevaar kan brengen. Ons grofmazige aanhangernet is groen en heeft een standaardmaat van 2 bij 3,5 meter. Het weefsel is gemaakt van stevig PE, een sterke variant van plastic, met een touwdiameter van 3 millimeter. De touwen zijn grof in elkaar geweven en de maaswijdte is 4,5 centimeter. Dit zijn dus best grove gaten in het net. Het is een aanhangernet dat erg stevig is en een hoge scheurweerstand heeft. Daarmee gaat dit afdeknet lang mee en is het geschikt voor hergebruik. De buitenzijde is een PE koord van 8 millimeter breed dat het net één geheel maakt. Gebruik dit groene grove aanhangernet alléén om grove objecten mee af te dekken in de aanhangwagen. Fijne materialen zoals grind valt er direct doorheen. Voor deze afdekklussen hebben wij ook fijnmazige netten.

Wat is het verschil tussen een fijnmazig en grofmazig aanhangernet?

Als je een aanhangernet wil kopen, heb je de keuze tussen de fijnmazige en grofmazige variant. De 'mazigheid' staat voor de maaswijdte. Dit is de afstand tussen de weefsels dat gezamenlijk het net vormt. Hoe grover de maas in het net, hoe groter de afstand tussen de draden is. Bij een grofmazig aanhangernet zit er veel ruimte tussen de mazen waardoor lucht, licht, vuil, regen en andere omstandigheden de ruimte krijgt om onder het net te komen. Dit kan de te transporteren goederen beïnvloeden. Bij een fijnmazig aanhangernet is de ruimte tussen de mazen heel klein. De fijnmazige netten zijn handiger bij producten die niet tussen de mazen uit mogen vallen en meer bescherming moeten hebben.

Wat kan ik vervoeren met een grofmazig aanhangernet?

Dit grofmazige net voor aanhangers kan ingezet worden voor verschillende grove toepassingen. Dankzij de grove maaswijdte van 4,5 bij 4,5 centimeter valt het net goed over de te vervoeren objecten heen. Zowel door bedrijven als door consumenten wordt deze grove variant gekocht. Dit net is ideaal bij het verhuizen, bouwen/verbouwen en het tuinieren. Bij deze activiteiten moeten er vaak grove objecten zoals meubels, deuren, grote houtstukken of tegels vervoerd worden. Dit grove aanhangernet zorgt dat het vervoeren van deze objecten stevig in de aanhangwagen blijven zitten en niet verschuiven of er uit vallen. Denk ook aan extra veiligheid voor de ideale zaterdagklus: een ritje naar het grof vuil van de gemeente (het gemeentedepot). Grof vuil in de aanhangwagen kun je uitstekend afdekken met dit grove groene aanhangernet.

Hoe gebruik ik een aanhangernet?

Bij dit aanhangernet wordt een stevig elastiekkoord geleverd met een diameter van 6 millimeter. Rondom het net zit een brede PE band gezoomd met aluminium ophangogen. Steek het rekbare elastiekkoord door de ogen rondom het gehele aanhangwagennet. Werp dan het aanhangernet over de volle aanhangwagen heen en zorg dat het net goed verdeeld wordt over de oppervlakte van de open aanhangerbak. Rek vervolgens het elastiek en maak deze vast aan de bevestigingshaken die op de zijkanten van de aanhanger zitten. Zodra de lading goed is afgedekt is het veilig voor transport.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6442 reviews.