Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Fijnmazig aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo kan de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd vervoerd worden. Dit aanhangernet fijnmazig zwart heeft een voelbaar stevige kwaliteit en kan vaak hergebruikt worden. Er wordt een elastiekkoord bijgeleverd waarmee je het net eenvoudig vastzet. Inzetbaar door zowel consumenten als bedrijven.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Fijnmazig aanhangernet wordt gebruikt voor het afdekken van een aanhanger. Zo kan de inhoud van de aanhangwagen in zijn geheel veilig en beschermd vervoerd worden. Dit aanhangernet fijnmazig zwart heeft een voelbaar stevige kwaliteit en kan vaak hergebruikt worden. Er wordt een elastiekkoord bijgeleverd waarmee je het net eenvoudig vastzet. Inzetbaar door zowel consumenten als bedrijven.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Breedte
Lengte
Gramsgewicht
Type
Kleur
Prijs per
Prijs Bestellen
995101 1.85 m 3 m 200gr/m² fijnmazig zwart stuk

30,30

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

995103 2.5 m 4 m 200gr/m² fijnmazig zwart stuk

45,45

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 2 uitvoeringen

Breedte: 1.85 m Lengte: 3 m Gramsgewicht: 200gr/m² Type: fijnmazig Kleur: zwart Prijs per: stuk
Vanaf 30,30 excl. btw
€ 30,30 excl. btw
€ 36,66 incl. btw

Breedte: 2.5 m Lengte: 4 m Gramsgewicht: 200gr/m² Type: fijnmazig Kleur: zwart Prijs per: stuk
Vanaf 45,45 excl. btw
€ 45,45 excl. btw
€ 54,99 incl. btw

Specificaties Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Materiaalgebreid HDPE monofilament net
Kleurzwart
Uitvoeringmet op elke 50 cm een messing bevestigingsoog van 18 mm (binnendiameter)
Typefijnmazig
Geschikt voorprofessioneel gebruik
Afwerkingrondom gestikt met PE band en rondom doorgestoken met 6 mm elastiekkoord voor eenvoudige bevestiging
Gramsgewicht200gr/m²
Extra7% UV gestabiliseerd
Prijs perstuk
Maaswijdte1 x 1 mm

Omschrijving Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar

Fijnmazig aanhangernet is een afdekmiddel voor de inhoud van aanhangwagens. Het net voorkomt dat spullen die je vervoert in een aanhangwagen tijdens transport er uit kunnen vallen. Dit risico heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van een aanhangernet tegenwoordig verplicht is. Dankzij de fijne maas is dit net geschikt voor kleinere materialen en grondstoffen zoals zand. De extra dikke kwaliteit van 200 gr/m² HDPE plastic biedt uitstekende stevigheid en hoge scheurweerstand. Daarmee gaat dit afdeknet lang mee en is het vaak te hergebruiken.

Wat is het verschil tussen een fijnmazig en grofmazig aanhangernet?

Als je een aanhangwagennet wil kopen, heb je de keuze tussen de fijnmazige en grofmazige variant. De 'mazigheid' staat voor de maaswijdte. Dit is de afstand tussen de weefsels dat gezamenlijk het net vormt. Hoe grover de maas in het net, hoe groter de afstand tussen de draden is. Bij een zogeheten grofmazig aanhangernet zit er veel ruimte tussen de mazen waardoor er veel lucht, licht, vuil, regen en andere omstandigheden de ruimte krijgt om onder het net te komen. Dit kan de te transporteren goederen beïnvloeden. Bij een fijnmazig aanhangernet is de ruimte tussen de mazen heel klein. De fijnmazige netten zijn handiger bij producten die meer bescherming en minder buitenlucht mogen hebben.

Welke dingen kan ik vervoeren met een fijnmazig aanhangernet?

Dit zware kwaliteit aanhangernet fijnmazig zwart kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Ze worden zowel door consumenten als door bedrijven gebruikt. Toch zie je de zware kwaliteit vaker bij professioneel gebruik. Dat komt omdat deze variant vaker hergebruikt kan worden. Dankzij de kleine maaswijdte van 1 bij 1 millimeter zal de materialen of goederen die je afdekt in de aanhanger er niet doorheen komen. Bovendien is dit fijnmazige net van voelbaar zware kwaliteit en erg stevig. Dit afdeknet gebruik je op een aanhanger vol met objecten zoals meubels, kleinere materialen, bouwmiddelen, tuiniersspullen, en alles wat grof getransporteerd wordt. Ook goederen en producten, denk aan aarde, grind, houtsnippers, enzovoort is veilig onder dit fijnmazige, stevige net.

Hoe gebruik ik een aanhangernet?

Bij dit aanhangernet zwaar wordt een stevig elastiekkoord geleverd met een diameter van 6 millimeter. Rondom het gehele net zit er op elke 50 centimeter een aluminium ophangoog. Steek het rekbare elastiekkoord door de ogen rondom het gehele aanhangwagennet. Werp dan het aanhangernet over de volle aanhangwagen heen en zorg dat het net goed verdeeld wordt over de oppervlakte van de open aanhangerbak. Rek vervolgens het elastiek en maak deze vast aan de bevestigingshaken die op de zijkanten van de aanhanger zitten. De lading is nu veilig voor transport.

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Aanhangernet fijnmazig zwart zwaar.

29 november 2022

Perfect

Gebruik: Aanhanger

10 oktober 2022

Het ideale net! het is sterk, licht van gewicht, dankzij de fijne mazen gemakkelijk over de lading te trekken, en lang niet zo gevoelig voor (rij)wind als zeil. had een grotere versie al en nu deze gekocht voor een kleinere aanhanger.

Gebruik: Lading aanhangwagen afdekken

2 oktober 2022

Degelijk voldoet aan de verwachtingen

Gebruik: Afdekken van de lading

21 februari 2022

Prima net. alleen de meegeleverde span veter oogt wat ielig. deze zou van mij dikker mogen zijn.

Gebruik: Afdekken aanhangerlading.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11040 reviews.