Vloerstickers

Vloerstickers breng je eenvoudig aan op de vloer en je verwijdert ze met hetzelfde gemak. Ze vallen meteen op en dankzij de grote opdruk van een duidelijke boodschap is het voor mensen meteen duidelijk wat er verwacht wordt. Zo breng je eenvoudig tijdelijke markeringen aan op een plek waar het op dat moment nodig is. Wanneer je de vloerstickers niet meer nodig hebt kun je ze makkelijk met de hand verwijderen. Kies de boodschap die past bij jouw situatie en combineer de vloerstickers met vloertape. Hiermee zorg je voor een duidelijke afbakening van het gebied waarbinnen de boodschap op de stickers van toepassing is.

Let op: sommige stickers in meerdere talen beschikbaar

Let goed op bij het bestellen van vloer stickers en andere waarschuwingsstickers. Sommige uitvoeringen zijn in meerdere talen beschikbaar. Zo kunnen internationale bedrijven ook medewerkers die Engels of Frans spreken attenderen op de geldende maatregelen.

Gepersonaliseerde vloerstickers?

Vanaf een oplage van vijf stickers is het overigens ook mogelijk om stickers op maat te bestellen. Dat geldt zowel voor de boodschap die je erop af wilt drukken, als voor de afmetingen van de stickers. Zo krijg je altijd de boodschap die bij je bedrijf past. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk vloerstickers door contact op te nemen met onze klantenservice. 

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.