Vloersticker veilige afstand bewaren (NL,EN & FR)

Vloersticker veilige afstand bewaren (NL, EN & FR)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Vloersticker veilige afstand bewaren (NL,EN & FR)

Door anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren vertragen we de opmars van ziekten. Maar het zit niet helemaal in onze natuur om altijd en overal 1.5 meter afstand te bewaren. Deze vloersticker maakt mensen bewust van een veilige afstand houden, met name op plaatsen waar we daar zelf minder mee bezig zijn. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of in winkels. *Deze instructiesticker is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Let hierop bij het maken van je keuze in de tabel.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Vloersticker veilige afstand bewaren (NL,EN & FR), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Vloersticker veilige afstand bewaren (NL,EN & FR)

Kleurrood/wit
Breedte100 cm
Hoogte10 cm
Uitvoering"houd een veilige afstand" in meerdere talen
Afwerkingmet anti-slip en sterke kleeflaag
Prijs perstuk

Omschrijving Vloersticker veilige afstand bewaren (NL,EN & FR)

Door anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren vertragen we de opmars van ziekten. Maar het zit niet helemaal in onze natuur om altijd en overal 1.5 meter afstand te bewaren. Deze vloersticker maakt mensen bewust van een veilige afstand houden, met name op plaatsen waar we daar zelf minder mee bezig zijn. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of in winkels.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.