Jute band in meerdere kleuren

Jute band in meerdere kleuren

Vraag naar de levertijd
Verzendkosten en levertijd

De jute band of jute lint is leverbaar per strekkende meter in diverse kleuren. Het is toepasbaar voor zowel creatieve als decoratieve doeleinden. Het heeft een grof geweven structuur en is leuk om te gebruiken voor je interieur. In de land- en tuinbouw wordt gekleurd jute lint ook gebruikt om bomen en wortels in te pakken tegen de kou.Dit product bestaat uit 0 uitvoeringen

Specificaties Jute band in meerdere kleuren

Materiaaljute
Kleurmeerdere kleuren
Breedte4 cm
Afwerkinggeweven
Gramsgewicht175 gr/m²
Prijs perstrekkende meter (25 meter volle rol)

Omschrijving Jute band in meerdere kleuren

Jute band of jute lint hebben wij in meerdere kleuren. Jute band wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het bloemschikken of het versieren van boeketten maar ook bij trouwerijen wordt jute lint gebruikt voor het aankleden van de locatie. Het is ideaal om te gebruiken voor het versieren van bijvoorbeeld stoelen, servetten en auto’s tijdens een bruiloft. Het decoratieve jute is te verkrijgen per strekkende meter en op een volle rol zit 25 meter.

Praktische toepassing van jute lint in de tuinbouw

Jute lint beschermt bomen tegen vorst, verbranding door de zon en aanvreten door insecten. Je kunt de verschillende kleuren als codering gebruiken waardoor je verschillende soorten bomen of aanplanting in één oogopslag van elkaar kunt onderscheiden. Jute lint is bovendien biologisch afbreekbaar, dus geen bodemvervuiling of veel tijd kwijt aan opruimen na de vorst- of aanplantingsperiode.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.