Leadax en accessoires

Leadax is het nieuwe lood. Het wordt ingezet als duurzame vervanger van het traditionele 18 ponds lood dat wordt gebruikt als waterkering op dakconstructies. Om met Leadax aan de slag te gaan heb je onderstaande producten nodig. Lees verder voor meer informatie.

Leadax rollen

De rollen Leadax worden gebruikt bij bouw- en verbouwwerkzaamheden op het dak. Het is een één op één vervanger van lood, maar dan circulair. Dit betekent dat het gemaakt is van gerecyclede materialen die bij vervanging nogmaals gerecycled kunnen worden. Lood is in vergelijking een giftig zwaar metaal en minder milieuvriendelijk. Het voordeel van Leadax ten opzichte van het traditionele lood dat als waterkering op daken gebruikt wordt, is de flexibiliteit en eenvoud van aanbrengen. Lood is vrij stug en heeft veel bewerking nodig voordat het zich goed hecht aan de ondergrond, zoals de eerste rij dakpannen bij een dakkapel. Het aanbrengen duurt een stuk langer dan het soepele en flexibele Leadax. De hechting is sneller gemaakt, is soepel te vormen en dankzij de lange rollen zijn er minder overlappingen nodig. Kortom, het is kwaliteit materiaal waarmee efficiënter gewerkt kan worden en ook nog eens duurzaam is. Meer weten? Lees alle informatie over dit product op de Leadax productpagina.

Leadax accessoires en hulpmiddelen

Om met Leadax aan de slag te gaan is het verstandig om de juiste accessoires binnen handbereik te hebben. Deze zijn vergelijkbaar met de hulpmiddelen die nodig zijn bij het plaatsen van lood, maar dan speciaal gemaakt voor de Leadax loodvervanger. Hieronder vallen: een loodklopper, de loodroller en een speciale schaar.

  • Klopper Leadax: door Leadax te 'slaan' of te 'kloppen', krijgen grove stukken Leadax de juiste vorm;
  • Roller Leadax: door over de randen en de rest van de oppervlakte te rollen hecht het zich goed aan de ondergrond;
  • Schaar Leadax: knip de Leadax op maat en knip het overtollige stuk af. Dit is een speciale schaar die de benodigde kracht in de juiste hoek kan geven.

Zorg dat je bij jouw Leadax bestelling deze accessoires in je winkelmandje stopt. Dan heb je de juiste hulpmiddelen bij de hand om met Leadax aan de slag te gaan.

Bekijk ons assortiment Leadax producten

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.