Buisfoliehouders en toebehoren

Buisfoliehouders en hulpmiddelen voor buisfolie kopen? Met ons assortiment aan buisfolie toebehoren maak je het werken met buisfolie efficiënt en eenvoudig. Hieronder vallen afrollers, sealapparaten, het krimppistool en foliemes. Klik door op het hulpmiddel dat je nodig hebt om er meer over te lezen.

Werk efficiënter dankzij buisfolie hulpmiddelen en toebehoren

Buisfolie hulpmiddelen zijn ontwikkeld om het werken met buisfolie efficiënter en makkelijker te maken. De rol kan geplaatst worden op een afrolsysteem waardoor het afrollen soepel en eenvoudig gaat. Je snijdt de folie snel op maat met een foliemes. Gebruik hier geen standaard schaar voor, die zal niet goed door de folie knippen waardoor de randen gerafeld geraken. Een foliemes kan door verschillende diktes folie heen snijden. Buisfolie kan aan beide uiteinden dichtgemaakt worden door het licht te verwarmen met behulp van een sealapparaat. De plastic lagen smelten aan elkaar vast waardoor er een permanente sluiting ontstaat. Zonder gebruik van hulpmiddelen zul je een hoop handmatig moeten doen. Voor de kleine ondernemer is dit in het begin nog mogelijk, maar zodra er meerdere producten ingepakt moeten worden met buisfolie, ben je sneller en slimmer af als je de juiste toebehoren in huis hebt.

Starten met buisfolie

Heb je nooit eerder gewerkt met buisfolie, dan raden wij aan een aantal hulpmiddelen te kopen zodat je goed van start kan gaan. Het meest essentiële is de buisfolie afroller. Dit voorkomt dat de rol op de grond staat en vuil wordt of dat je je vingers bezeert bij het ronddraaien van de rol met de hand. Ook een sealapparaat is nodig om de uiteinden professioneel te sluiten. Heb je vragen over het werken met buisfolie? Op de buisfolie pagina kun je veel informatie lezen. Je kunt ook contact met ons opnemen om je te laten adviseren.

Bekijk hier alle buisfolie hulpmiddelen

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14352 reviews.