Multifunctioneel foliemes

Multifunctioneel foliemes

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Verzendkosten en levertijd
De verzendkosten zijn standaard 4,95 euro (excl. btw) binnen Nederland en Belgie. Boven de 75 euro (excl. btw) wordt uw bestelling gratis bezorgd. We doen er alles aan om dit artikel zo spoedig mogelijk te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Multifunctioneel foliemes voor het veilig snijden van folie, omsnoeringsband, grote nietjes en tape. Gemakkelijk en snel verpakkingsmateriaal snijden in een handomdraai? Gebruik dan het foliemes!

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Multifunctioneel foliemes

Multifunctioneel foliemes

Multifunctioneel foliemes voor het veilig snijden van folie, omsnoeringsband, grote nietjes en tape. Gemakkelijk en snel verpakkingsmateriaal snijden in een handomdraai? Gebruik dan het foliemes!

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


 Kies uw uitvoering van dit product
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr. Materiaal
Geschikt voor
Prijs per
Prijs Bestellen
991451 kunststof, metaal Wikkelfolie, bouwfolie en buisfolie stuk

4,95

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Omschrijving Multifunctioneel foliemes

Als je veel stevig verpakkingsmateriaal van verpakkingen moet verwijderen is een foliemes onmisbaar. Denk aan het snijden van plastic omsnoeringsband, stevig wikkelfolie, dikke nietjes in een kartonnen doos en gewapend verpakkingstape. Dit soort verpakkingsmaterialen zitten op de verpakking om deze extra stevigheid te bieden. Het is dus niet de bedoeling dat dit materiaal zomaar los laat. Je kunt jezelf verwonden als je met de hand verpakkingsmaterialen probeert te verwijderen. Daarom is het foliemes ontwikkeld. Dit multifunctionele mes heeft drie functies:

1. Met behulp van het mes achter het plastic veiligheidshaakje kun je in één beweging verpakkingsfolie open snijden en daarna verwijderen. Met dit mes kun je ook in één beweging een stevig plastic omsnoeringsband doorsnijden;
2. Aan de achterkant van de haak kun je in één wip grote nietjes verwijderen;
3. Het uitschuifbare mes aan de onderkant zet je in het stevige verpakkingstape waarna je het tape in één beweging openritst;

Het multifunctionele foliemes is ontworpen om veilig te werken. De messen die er op zitten zijn óf veilig weggewerkt óf in te klappen. Het hulpmiddel is gemaakt van plastic en metaal en onmisbaar in vele situaties. Maak het jezelf gemakkelijk en koop een foliemes!

Specificaties Multifunctioneel foliemes

Materiaal kunststof, metaal
Kleur rood
Geschikt voor het veilig snijden van wikkelfolie, bouwfolie en buisfolie
Toepasbaarheid Multifunctioneel

Wellicht ook interessant voor u

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 527 reviews.