Bruiloft trend: zwart met bloemen

De catwalktrends inspireren elk jaar weer de huwelijksmarkt. Een opmerkelijke trend is de keuze van bruidjes voor een zwarte bruidsjurk. Ook voor de styling en decoratie gaan ze steeds vaker voor zwart. Neem bijvoorbeeld een zwarte loper.

Dit in combinatie met felle kleuraccenten en felgekleurde bloemen maakt het helemaal compleet. In dit blogartikel geven we jou wat ideeën hoe je ook een bruiloft met donkere tinten organiseert.

Zwarte bruidsjurk of pikzwarte smoking

Bijna alle bruidsjurken hebben witte of crèmekleurige tinten. Is dit niet jouw ding, kies dan gewoon een andere kleur. “Zwart” is stijlvol, klassiek en past echt iedereen. Zwart is het nieuwe wit. Kleed ook de bruidegom in een pikzwarte smoking of in een zwart kostuum. Dit in combinatie met felgekleurde bloemen en de bruiloft is helemaal in stijl.

Naast het kostuum en de bruidsjurk zijn de styling en decoratie net zo belangrijk. Wat dacht je van jute op rol in de kleur zwart?

Zwart papier

Kies voor je uitnodiging, je menukaartjes en alle andere drukwerk voor zwart papier. Je kunt het combineren met gekleurde bloemmotieven en sierlijke witte letters. De felle kleuren zorgen voor een mooi contrast met sober zwart. Wat ook goed past bij dit thema zijn pikzwarte krijtborden. Deze krijtborden kun je gebruiken als wegwijzers op je feest of als uithangborden om je menu aan te kondigen.

Kiezen voor zwart in je styling is een uitdaging. Zwart als basis is prima, maar vul altijd aan met voldoende kleur. Blijf in hetzelfde kleurpalet om het rustig te houden. Zwart met goud is bijvoorbeeld een mooie combinatie, of zwart met bruin. Onze jute op rol is hier uitstekend voor.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13914 reviews.