Welke verpakkingstape heb ik nodig?

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn verschillende soorten verpakkingstape. Het wordt gebruikt voor het dichtplakken van dozen en verpakkingen. Het is van belang dat je de juiste verpakkingstape neemt voor jouw gebruikssituatie. In dit blogartikel leggen we uit welke soorten verpakkingstape er zijn en welke je precies nodig hebt.

Bijlwerpen - de nieuwe rage

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Laat het beest in je los en ga bijlwerpen. Als sport is het bijlgooien nog relatief nieuw. Je kunt het vergelijken met darten, alleen is de roos wat groter en zijn de bijlen wat robuuster. Bijlwerpen is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Het is daarom van groot belang dat alles veilig gebeurt. In dit blogartikel lees je hoe je zelf kunt gaan bijlwerpen.

DIY plantenzak van jute

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Planten in huis zijn helemaal hip. Een goede bloempot vinden die bij jouw plant matcht is vaak nog wel een uitdaging. Gelukkig hebben wij de oplossing; de plantenzak die je zelf kunt maken. Het is eenvoudig en helemaal van deze tijd. Je ziet namelijk steeds meer jute elementen in het interieur terugkomen. In dit blogartikel lees je hoe je een eigen plantenzak van jute kunt maken.

DIY knikkerbaan van schuimprofielen

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Knikkerbanen zijn ontzettend populair bij kinderen. Ze kunnen zich er uren mee vermaken. Je kunt ervoor kiezen om een kant-en-klare knikkerbaan in de winkel te kopen, maar je kan het ook eenvoudig zelf maken. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten en je kunt de knikkerbaan zolang maken als je zelf wilt. In dit blogartikel vertellen we hoe je van schuimprofielen je eigen baan kunt maken.

Trendrapport bruiloften

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn een hoop trends en ontwikkelingen op het gebied van bruiloften. Wat dacht je van een robotfotograaf die tijdens een bruiloft foto’s maakt van de gasten? Of een brainwave wedding? Dit is een high tech bruiloft waarbij liefde en technologie samenkomen. Bruidsparen zijn steeds bewuster bezig met personalisatie en duurzaamheid. In dit rapport bespreken we alle actuele trends op sociaal-cultureel-, technologisch- en ecologisch gebied.
Resultaten 1 - 5 van de 46

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 4810 reviews.