Verhuisonderzoek 2018: de woningmarkt in Nederland met verhuistrends, verhuiscijfers en verhuistips
Wat zijn de meest recente verhuiscijfers in Nederland? Wat voor trends zijn er gaande op het gebied van verhuizen? Welke tips kunnen jouw verhuizing makkelijker maken en soepeler laten verlopen? In dit artikel lees je alles over verhuizen en is ideaal voor mensen met verhuisplannen in 2018!
Recycelen van afval voor duurzaamheid. Wat en waarom recycelen wij eigenlijk?
Recycelen van afval en duurzaamheid hoor je steeds vaker voorbij komen. Wat kun je allemaal recycelen en waarom zou je dat doen? Wat is het effect als iedereen in Nederland zou recycelen en hoe doen wij het ten opzichte van andere Europse landen? Lees alle informatie!
Minder grondstoffen, zelfde kwaliteit, meer profijt. Duurzaam verpakken is de nieuwste trend
Het is een trend om uit minder grondstoffen dezelfde kwaliteit verpakkingsmaterialen te maken. Dit is een duurzame oplossing en draagt bij aan mens en milieu. Tegenwoordig spelen steeds meer bedrijven in op duurzame verpakkingen en regels maken het steeds meer verplicht. Lees tips over het nieuwe verpakken.

Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?

Posted by     Tips      0 Comments
Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?
Gripzakjes zijn voor veel toepassingen inzetbaar in het dagelijks en bedrijfsleven. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten en dankzij de hersluitbare druksluiting erg handig. Gripzakjes zijn ideaal tijdens verhuizingen of om dingen te verpakken. Maar je kunt er nog veel meer mee doen! Lees alle tips!
Wat zijn de Rijksplannen om duurzamer te werken met verpakkingsmaterialen in 2018? Samenvatting, feiten en cijfers
Er zijn verduurzamingsplannen gemaakt door het Rijk, gemeentes en bedrijfsleven om in 2018 duurzamer te werken met verpakkingsmaterialen. Wat zijn de nieuwe regels in 2018 voor verpakkingsmaterialen? Waar moet jij in 2018 rekening mee houden? Lees de samenvatting met feiten en cijfers.
Resultaten 1 - 5 van de 14

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 852 reviews.