Kerst staat voor de deur. Dat betekent heerlijk dineren en een hoop gezelligheid. We zullen er dit jaar wel anders invulling aan moeten geven. Maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt bijvoorbeeld kleinschalig dineren met het eigen gezin. In dit artikel geven we vier tips voor een prachtig gedekte tafel. Daarnaast bespreken we kort de kersttrend voor 2020. Zo wordt Kerst toch een groot succes.
Elk jaar is het een terugkerend ritueel: het opzetten van de kerstboom. De één wordt nog mooier versierd dan de ander. Vooral in het tuincentrum zijn de kerstbomen altijd heel mooi versierd. Toch blijkt het voor veel mensen nog best een uitdaging te zijn om hun kerstboom mooi aan te kleden. Hoe pak je dit nou eigenlijk aan? En wat is de kersttrend van dit jaar?
Pakjesavond komt er weer aan. Dat betekent cadeautjes uitpakken, gedichten voorlezen, snoepgoed en veel gezelligheid. Helaas vieren we Sinterklaasavond net even anders dan normaal. Het zal kleinschaliger zijn maar ondanks dat kun je er toch een gezellige en geslaagde avond van maken met jouw eigen gezin.

Welke verpakkingstape heb ik nodig?

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn verschillende soorten verpakkingstape. Het wordt gebruikt voor het dichtplakken van dozen en verpakkingen. Het is van belang dat je de juiste verpakkingstape neemt voor jouw gebruikssituatie. In dit blogartikel leggen we uit welke soorten verpakkingstape er zijn en welke je precies nodig hebt.

Bijlwerpen - de nieuwe rage

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Laat het beest in je los en ga bijlwerpen. Als sport is het bijlgooien nog relatief nieuw. Je kunt het vergelijken met darten, alleen is de roos wat groter en zijn de bijlen wat robuuster. Bijlwerpen is natuurlijk niet geheel zonder gevaar. Het is daarom van groot belang dat alles veilig gebeurt. In dit blogartikel lees je hoe je zelf kunt gaan bijlwerpen.
Resultaten 1 - 5 van de 49

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5970 reviews.