DIY knikkerbaan van schuimprofielen

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Knikkerbanen zijn ontzettend populair bij kinderen. Ze kunnen zich er uren mee vermaken. Je kunt ervoor kiezen om een kant-en-klare knikkerbaan in de winkel te kopen, maar je kan het ook eenvoudig zelf maken. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten en je kunt de knikkerbaan zolang maken als je zelf wilt. In dit blogartikel vertellen we hoe je van schuimprofielen je eigen baan kunt maken.

Trendrapport bruiloften

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn een hoop trends en ontwikkelingen op het gebied van bruiloften. Wat dacht je van een robotfotograaf die tijdens een bruiloft foto’s maakt van de gasten? Of een brainwave wedding? Dit is een high tech bruiloft waarbij liefde en technologie samenkomen. Bruidsparen zijn steeds bewuster bezig met personalisatie en duurzaamheid. In dit rapport bespreken we alle actuele trends op sociaal-cultureel-, technologisch- en ecologisch gebied.

Tips om thuis te sporten of te bewegen

Posted by      Tips      0 Comments
Veel Nederlanders werken op dit moment thuis om spreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Het sporten in sportscholen is momenteel niet toegestaan. Wil je toch in beweging blijven? Dan zal je creatief moeten zijn. In dit artikel leggen we uit hoe je met eenvoudige benodigdheden thuis kunt sporten of bewegen.

DIY: stempelen met noppenfolie

Posted by      Tips      0 Comments
Wegwerpmateriaal wordt veel gebruik tijdens het knutselen. Denk aan wc-rollen, glazen potten en blikjes. Maar wist je dat je ook ontzettend veel kunt knutselen met verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie? Naast dat kinderen het leuk vinden om de bubbeltjes van de noppenfolie te laten knappen kun je er bijvoorbeeld ook mee stempelen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Handleiding voor dampremmende folie: hoe breng je het aan?

Posted by      Informatie      0 Comments
Wil je weten hoe je dampremmende folie moet aanbrengen? In dit artikel vertellen we door middel van een eenvoudig stappenplan hoe je dampremmende folie moet aanbrengen. Met onze klustips helpen wij je een handje.
Resultaten 1 - 5 van de 43

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3876 reviews.