Sinds 1 januari 2016 is het verboden om gratis tasjes uit te delen in de retail. Wat is de reden van het plastic tasjes verbod? Wat is het effect van het plastic tasjes verbod op het milieu. Lees hoe wij Nederlanders de keuze hebben om duurzaam om te gaan met het milieu door het gebruik van plastic te verminderen.
Bij het slopen of verbouwen van een huis is goede puinafvoer van essentieel belang. Wij hebben een aantal vuiltips bij het slopen en verbouwen van jouw woning op een rij gezet. Denk aan puinzakken, bouwfolie, duct tape en big bags die veel tijd en moeite kunnen besparen. Lees alle tips!

Welke verpakkingen kan ik gebruiken voor mijn schilderijen?

Posted by     Tips      0 Comments
In dit blogartikel zullen wij u tips geven over welke schilderij verpakking u kunt gebruiken om uw schilderijen veilig en goed te verpakken.

Noppenfolie zorgt voor optimale bescherming

Posted by     Tips      0 Comments
Noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjes plastic, wordt veel gebruikt om fragiele producten te verpakken en biedt de optimale bescherming tijdens transport. In dit blogartikel vertellen wij waar noppenfolie allemaal voor gebruikt kan worden.

Wat is my (officieus: micron of mu)?

Posted by     Informatie      0 Comments
Binnen de webshop van Vendrig Packaging wordt de dikte van veel producten aangetoond met my. Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten wat my (officieus: micron of mu) nou eigenlijk betekent? In dit blogartikel zal u hier antwoord op krijgen.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 8 (1 Pages)

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 418 reviews.