DIY - Zelf je eigen voetbaldoek met gaten maken

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Een voetbaldoek met gaten is ideaal om je schietvaardigheden te perfectioneren. En het is nog makkelijk om te maken ook. Het enige dat je nodig hebt is een afdekzeil van 2x3, gekleurd duct tape, een touw, een scherp veiligheidsmes en een paar stevige kabelbinders om het zeil vast te zetten.

Trendrapport bruiloften

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn een hoop trends en ontwikkelingen op het gebied van bruiloften. Wat dacht je van een robotfotograaf die tijdens een bruiloft foto’s maakt van de gasten? Of een brainwave wedding? Dit is een high tech bruiloft waarbij liefde en technologie samenkomen. Bruidsparen zijn steeds bewuster bezig met personalisatie en duurzaamheid. In dit rapport bespreken we alle actuele trends op sociaal-cultureel-, technologisch- en ecologisch gebied.

Het omsnoeren en wikkelen van pallets

Posted by      Tips      0 Comments
Het omsnoeren en wikkelen van pallets
Pallets moeten veilig en zonder schade bij de plek van de bestemming aankomen. Goederen moeten stevig vastzitten en mogen niet tijdens transport verplaatsen of verschuiven. In dit blogartikel lees je alles over het omsnoeren en wikkelen van pallets. Zo helpen we jou in te zien welke manier het meest geschikt is voor jouw situatie.

Lood vervangen of vernieuwen van het dak

Posted by      Tips      0 Comments
Lood vervangen of vernieuwen van het dak
Lood wordt al heel lang gebruikt om overgangen tussen onderdelen van een gebouw waterdicht en waterkerend te maken. In dit blogartikel lees je alles over het vervangen of vernieuwen van daklood en het duurzame alternatief van lood: Leadax.

Jute tafelloper als decoratiemateriaal

Posted by      Inspiratie      0 Comments
Jute tafelloper als decoratiemateriaal
Een jute tafelloper zie je steeds meer terugkomen in het huishouden. Ook op bruiloften wordt het gebruikt als vintage decoratiemateriaal. De jute tafelloper geeft meer stijl en beschermt ondertussen je tafelkleed tegen vuil. In dit blogartikel lees je alles over het aankleden van je tafel en met welke jute producten je nog meer kunt decoreren.
Resultaten 1 - 5 van de 35

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3449 reviews.