Megatec spinvliesfolie is een dampopen folie. Deze folie heeft twee functies: het zorgt ervoor dat het vocht vanuit de constructie naar buiten kan en dat er geen vocht van buiten naar binnen komt. Het spinvliesfolie dient altijd aan de koude zijde worden aangebracht. De folie bestaat uit drie lagen samengesteld spinvlies. Het is waterdicht en mandragend.

4 tips voor het natuurlijk aankleden van jouw kersttafel

Posted by           0 Comments
Kerst staat voor de deur. Dat betekent heerlijk dineren en een hoop gezelligheid. We zullen er dit jaar wel anders invulling aan moeten geven. Maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt bijvoorbeeld kleinschalig dineren met het eigen gezin. In dit artikel geven we vier tips voor een prachtig gedekte tafel. Daarnaast bespreken we kort de kersttrend voor 2022. Zo wordt Kerst toch een groot succes.
Elk jaar is het een terugkerend ritueel: het opzetten van de kerstboom. De één wordt nog mooier versierd dan de ander. Vooral in het tuincentrum zijn de kerstbomen altijd heel mooi versierd. Toch blijkt het voor veel mensen nog best een uitdaging te zijn om hun kerstboom mooi aan te kleden. Hoe pak je dit nou eigenlijk aan? En wat is de kersttrend van dit jaar?

Vier tips voor een geslaagde pakjesavond

Posted by           0 Comments
Pakjesavond komt er weer aan. Dat betekent cadeautjes uitpakken, gedichten voorlezen, snoepgoed en veel gezelligheid. Helaas vieren we Sinterklaasavond net even anders dan normaal. Het zal kleinschaliger zijn maar ondanks dat kun je er toch een gezellige en geslaagde avond van maken met jouw eigen gezin.

Welke verpakkingstape heb ik nodig?

Posted by      Informatie      0 Comments
Er zijn verschillende soorten verpakkingstape. Het wordt gebruikt voor het dichtplakken van dozen en verpakkingen. Het is van belang dat je de juiste verpakkingstape neemt voor jouw gebruikssituatie. In dit blogartikel leggen we uit welke soorten verpakkingstape er zijn en welke je precies nodig hebt.
Resultaten 1 - 5 van de 50

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.