Minder grondstoffen, zelfde kwaliteit, meer profijt. Duurzaam verpakken is de nieuwste trend
Het is een trend om uit minder grondstoffen dezelfde kwaliteit verpakkingsmaterialen te maken. Dit is een duurzame oplossing en draagt bij aan mens en milieu. Tegenwoordig spelen steeds meer bedrijven in op duurzame verpakkingen en regels maken het steeds meer verplicht. Lees tips over het nieuwe verpakken.

Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?

Posted by     Tips      0 Comments
Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?
Gripzakjes zijn voor veel toepassingen inzetbaar in het dagelijks en bedrijfsleven. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten en dankzij de hersluitbare druksluiting erg handig. Gripzakjes zijn ideaal tijdens verhuizingen of om dingen te verpakken. Maar je kunt er nog veel meer mee doen! Lees alle tips!
Wat zijn de Rijksplannen om duurzamer te werken met verpakkingsmaterialen in 2018? Samenvatting, feiten en cijfers
Er zijn verduurzamingsplannen gemaakt door het Rijk, gemeentes en bedrijfsleven om in 2018 duurzamer te werken met verpakkingsmaterialen. Wat zijn de nieuwe regels in 2018 voor verpakkingsmaterialen? Waar moet jij in 2018 rekening mee houden? Lees de samenvatting met feiten en cijfers.

Big bags: waar zijn big bags onmisbaar voor? Lees alle tips!

Posted by     Tips      0 Comments
Big bags: waar zijn big bags onmisbaar voor? Lees alle tips!
Big bags zijn grote stevige tassen die gebruikt kunnen worden voor opslag en vervoer. Gemakkelijk en voordelig kunnen big bags worden ingezet bij klussen, verbouwen of opslag van stenen, puin en hout. Waar kun je big bags kopen? Lees alles over big bags en bestel ze snel en voordelig online.
Waarom zijn gratis plastic tasjes verboden en wat is het effect op het milieu?
Sinds 1 januari 2016 is het verboden om gratis tasjes uit te delen in de retail. Wat is de reden van het plastic tasjes verbod? Wat is het effect van het plastic tasjes verbod op het milieu. Lees hoe wij Nederlanders de keuze hebben om duurzaam om te gaan met het milieu door het gebruik van plastic te verminderen.
1 - 5 van de 12

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 749 reviews.