Met een aanhangwagen de weg op? Lees eerst de wet en regelsgeving over het vervoeren van goederen met aanhanger
Welke regelgeving is er omtrent het vervoeren van spullen met een aanhangwagen? Iedereen klust wel eens in zijn huis of moet iets groots vervoeren wat niet in de auto past. Een aanhangwagen is dan een ideaal vervoersmiddel om bijvoorbeeld een bankstel of sloopafval mee te vervoeren. In dit blogartikel lees je alles over de ladingseisen en aan welke eisen een aanhangwagen moet voldoen.
Eerste hulp bij verpakkingen: welke verpakkingsmaterialen moet ik kiezen om mijn producten of goederen te versturen?
Met deze verpakkingshandleiding helpen wij je met het kiezen van de juiste verpakking om je producten en goederen veilig te verzenden en transporteren. Wij van Vendrig Packaging geven je graag alle informatie die je nodig hebt om zendingen in perfecte staat te laten afleveren.

Ploggen, zowel goed voor het milieu als voor je conditie!

Posted by      Duurzaamheid      0 Comments
Ploggen, zowel goed voor het milieu als voor je conditie!
Heb jij al eens gehoord van ploggen? Het is een trend die is komen overwaaien vanuit Zweden en ook in Nederland populairder wordt. 'Plogging' is tijdens het hardlopen afval oprapen. Het woord is een samenvoeging van het Zweeds ‘plocka up’ dat oprapen betekent, en jogging. Het enige wat je nodig hebt is een paar hardloopschoenen en een composteerbare vuilniszak.
Verhuisonderzoek 2018: de woningmarkt in Nederland met verhuistrends, verhuiscijfers en verhuistips
Wat zijn de meest recente verhuiscijfers in Nederland? Wat voor trends zijn er gaande op het gebied van verhuizen? Welke tips kunnen jouw verhuizing makkelijker maken en soepeler laten verlopen? In dit artikel lees je alles over verhuizen en is ideaal voor mensen met verhuisplannen in 2018!
Recycelen van afval voor duurzaamheid. Wat en waarom recycelen wij eigenlijk?
Recycelen van afval en duurzaamheid hoor je steeds vaker voorbij komen. Wat kun je allemaal recycelen en waarom zou je dat doen? Wat is het effect als iedereen in Nederland zou recycelen en hoe doen wij het ten opzichte van andere Europse landen? Lees alle informatie!
Resultaten 1 - 5 van de 17

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1115 reviews.