Welke verpakkingen kan ik gebruiken voor mijn schilderijen?

Posted by     Tips      0 Comments
In dit blogartikel zullen wij u tips geven over welke schilderij verpakking u kunt gebruiken om uw schilderijen veilig en goed te verpakken.

Noppenfolie zorgt voor optimale bescherming

Posted by     Tips      0 Comments
Noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjes plastic, wordt veel gebruikt om fragiele producten te verpakken en biedt de optimale bescherming tijdens transport. In dit blogartikel vertellen wij waar noppenfolie allemaal voor gebruikt kan worden.

Wat is my (officieus: micron of mu)?

Posted by     Informatie      0 Comments
Binnen de webshop van Vendrig Packaging wordt de dikte van veel producten aangetoond met my. Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten wat my (officieus: micron of mu) nou eigenlijk betekent? In dit blogartikel zal u hier antwoord op krijgen.

Innovatie in de verpakkingsindustrie

Posted by     Duurzaamheid      0 Comments
De verpakkingsindustrie is groot in Nederland. Bijna elk product wat verkocht wordt heeft wel een verpakking. Een verpakking is iets waar we vaak weinig aandacht aan schenken maar cruciaal is voor een product. Welke functie heeft een verpakking nou eigenlijk?

5 onmisbare verpakkingen voor uw webshop

Posted by     Tips      0 Comments
Welke 5 webshop verpakkingen zijn onmisbaar wanneer uw een webshop gaat starten of wanneer u een webwinkel heeft? Vendrig Packaging heeft voor u als webwinkelier een vijftal producten geselecteerd welke onmisbaar zijn voor het zenden van uw producten. Het verpakkingsmateriaal voor uw webshop is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer uw producten goed en stevig zijn verpakt maakt u gelijk een goede indruk bij uw klanten.
Showing 1 to 5 of 6 (1 Pages)

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 330 reviews.