Vendrig Packaging ontwikkelt biobased noppenfolie

Posted by      Duurzaamheid      0 Comments
Vendrig Packaging ontwikkelt biobased noppenfolie
Biobased producten zijn een trend! Het wordt voor de verpakkingsindustrie de nieuwe standaard. Dat is een van de redenen dat wij de eerste leverancier zijn in Nederland van biobased noppenfolie. In dit blogartikel lees je achtergrond informatie over de biobased noppenfolie, wat het precies is en waar het gemaakt van is.

Voorkom transportschade dankzij de juiste ladingzekering

Posted by      Tips      0 Comments
Voorkom transportschade dankzij de juiste ladingzekering
Het doel van transporteren is om producten van A naar B te vervoeren zonder dat de producten schade oplopen. In dit blogartikel lees je tips & tricks en voorbeelden van ladingzekeringen en hoe je een lading zo goed mogelijk kunt vastzetten.
Met een aanhangwagen de weg op? Lees eerst de wet en regelsgeving over het vervoeren van goederen met aanhanger
Welke regelgeving is er omtrent het vervoeren van spullen met een aanhangwagen? Iedereen klust wel eens in zijn huis of moet iets groots vervoeren wat niet in de auto past. Een aanhangwagen is dan een ideaal vervoersmiddel om bijvoorbeeld een bankstel of sloopafval mee te vervoeren. In dit blogartikel lees je alles over de ladingseisen en aan welke eisen een aanhangwagen moet voldoen.
Eerste hulp bij verpakkingen: welke verpakkingsmaterialen moet ik kiezen om mijn producten of goederen te versturen?
Met deze verpakkingshandleiding helpen wij je met het kiezen van de juiste verpakking om je producten en goederen veilig te verzenden en transporteren. Wij van Vendrig Packaging geven je graag alle informatie die je nodig hebt om zendingen in perfecte staat te laten afleveren.

Ploggen, zowel goed voor het milieu als voor je conditie!

Posted by      Duurzaamheid      0 Comments
Ploggen, zowel goed voor het milieu als voor je conditie!
Heb jij al eens gehoord van ploggen? Het is een trend die is komen overwaaien vanuit Zweden en ook in Nederland populairder wordt. 'Plogging' is tijdens het hardlopen afval oprapen. Het woord is een samenvoeging van het Zweeds ‘plocka up’ dat oprapen betekent, en jogging. Het enige wat je nodig hebt is een paar hardloopschoenen en een composteerbare vuilniszak.
Resultaten 1 - 5 van de 19

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1308 reviews.