Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Afdekzeil groen PVC is een zeer stevig dekzeil dat vooral bij professionele toepassingen wordt gebruikt. Dit is het zwaarste kwaliteit zeil dat je bij ons kunt krijgen en staat ook bekend als vrachtwagenzeil, cargo zeil of bootzeil. Groen PVC dekzeil is UV-bestendig en beschermt wat je er mee afdekt tegen water, vuil en weersomstandigheden.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Afdekzeil groen PVC is een zeer stevig dekzeil dat vooral bij professionele toepassingen wordt gebruikt. Dit is het zwaarste kwaliteit zeil dat je bij ons kunt krijgen en staat ook bekend als vrachtwagenzeil, cargo zeil of bootzeil. Groen PVC dekzeil is UV-bestendig en beschermt wat je er mee afdekt tegen water, vuil en weersomstandigheden.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


Uitvoering en hoeveelheid Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Prijs per
Breedte
Lengte
Afgewerkte maat (eindmaat)
Prijs Bestellen
995141 stuk 6 m 8 m 5.84 x 7.93 m

254,25

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Prijs per: stuk Breedte: 6 m Lengte: 8 m Afgewerkte maat (eindmaat): 5.84 x 7.93 m
Vanaf 254,25 excl. btw
€ 254,25 excl. btw
€ 307,64 incl. btw

Specificaties Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Materiaalpolyester weefsel voorzien van twee zijdige PVC coating
Kleurgroen
Garantieperiode24 maanden op UV bestendigheid
Uitvoeringmet op elke 100 cm een messing bevestigingsoog van 18 mm (binnendiameter)
Afwerkingrondom gelaste zoom
Gramsgewicht600gr/m²
Temperatuursbestendigheid-30° C tot + 70° C
Extra5% UV gestabiliseerd
Prijs perstuk
Duurzaamheid60 maanden (klimaatafhankelijk)
Brandpunt200° C
Chemicaliënbestendigheidbeperkte bestendigheid
Algemene bestendigheidwaterdicht, verrot/schimmelt niet

Omschrijving Afdekzeil groen PVC (600gr/m²)

Groen PVC afdekzeil kopen? Kies voor het dikste PVC afdekzeil dat je kunt krijgen voor een hoge beschermingswaarde van alles wat je er mee afdekt. Dit 600 gr/m² dekzeil is gemiddeld 5 keer zo sterk als een standaard afdekzeil. Je ziet dit zeil voornamelijk ingezet worden bij professionele toepassingen. Het is het type zeil dat wordt gespannen aan de zijkant van een vrachtwagen die met open cargo rijdt. Maar naast als vrachtwagenzeil dient het groene PVC zeil ook als afdekzeil van boten, auto's, aanhangers, machines, pallets hout, containers en andere producten die in de buitenlucht verblijven. Je kunt het zelfs gebruiken als stevig tentzeil of als afdak tegen de regen gebruiken tijden een feest. Rondom het zeil zit een stevige rand die vastgelast is. Op elke 100 centimeter in deze rand zit een messing bevestigingsoog dat gebruikt wordt om het groene PVC zeil op te hangen of vast te zetten. Ons afdekzeil kan dankzij het extra stevige materiaal jaren lang mee gaan, is kleurvast en lang bestand tegen inscheuren. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Echter wordt dit kwalitatief hoogstaande dekzeil in de praktijk alleen gekocht voor buitengebruik. Dat komt onder andere door de UV-bestendigheid en waterdichtheid. De afmetingen die weer worden gegeven is de eindmaat. Dit is de feitelijke maat die je geleverd krijgt.

Van welk materiaal is PVC dekzeil groen gemaakt?

Het hoofdelement in dit afdekzeil is groen PVC. Afdekzeil van PVC is een heel sterk soort plastic. Standaard en lichte kwaliteit afdekzeilen zijn gemaakt van PE, een standaard variant plastic. PVC is veel sterker dan PE. Maar als het afdekzeil volledig uit PVC zou bestaan, kan het niet gebogen worden, wat bij een zeil natuurlijk wel nodig is. Daarom bestaat dit dekzeil in de basis uit een sterk polyester weefsel dat is voorzien van een groene PVC coating aan twee zijden. Het resultaat is een buigbaar en extreem stevig zeil.

Wanneer gebruik je PVC afdekzeil in plaats van een normaal afdekzeil?

Als het gaat om afdekzeilen kun je kiezen uit vele kwaliteiten. De kwaliteit van een zeil is meestal uit te drukken in gramgewicht. Dit bepaalt de mate van bestendigheid tegen slijtage, inscheuren en weersomstandigheden. Met een afdekzeil gemaakt van PVC kies je voor de zwaarste kwaliteit die je bij ons kunt krijgen. Deze is bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De kwaliteit is zwaar en het groene zeil is ook voelbaar zwaar. Welke factoren zijn bepalend voor de keuze welk afdekzeil je nodig hebt? Bepaal allereerst waarvoor je het zeil wilt gebruiken. Is dat een binnen of buiten toepassing? Bepaal daarna hoe lang het groene PVC zeil voor deze toepassing gebruikt gaat worden. Voor binnengebruik is een PVC afdekzeil niet per se nodig. Bij buitentoepassingen en langdurig gebruik komen er meer factoren bij kijken. Waterdichtheid en UV-bestendigheid bijvoorbeeld. Niet alle afdekzeilen hebben deze eigenschappen, maar PVC dekzeilen wel. Vandaar de populariteit als PVC afdekzeil voor de aanhanger of vrachtwagen. Ga voor langdurige buitentoepassingen zoals het afdekken van een kostbare boot of voertuig altijd voor de stevige kwaliteit van een afdekzeil van PVC.

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Afdekzeil groen PVC (600gr/m²).

4 mei 2022

Prijs/kwaliteit goed product

Gebruik: Afdekking hou t

31 januari 2021

Ik denk goed maar nog niet uigepakt

Gebruik: Overkapping auto

28 september 2020

Prima

Gebruik: Aanhanger afdekken

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10948 reviews.