Afdekzeil kopen

Een afdekzeil kopen voor binnen- of buitengebruik, transport of opslag? Je vind een passend afdekzeil via Vendrig Packaging. In het assortiment staan verschillende afdekzeilen met verschillende diktes van HDPE of pvc. Op deze pagina leggen we kort uit welke afdekzeilen er te koop zijn en waar je zo goedkoop mogelijk mee uit bent.

Een goedkoop afdekzeil is afhankelijk van de toepassing

In het assortiment is onder andere een goedkoop budget afdekzeil opgenomen. Dit zeil is prima te gebruiken voor algemene toepassingen, bijvoorbeeld als grondzeil bij het kamperen of als windbreker op een festival. Het zeil is waterdicht en redelijk scheurvast. Toch wil dat niet zeggen dat dit per definitie de meest goedkope oplossing is.

Voor de opslag van goederen in een buitenomgeving ben je bijvoorbeeld beter uit met een afdekzeil dat uv-bestendig is. Wanneer je bijvoorbeeld je tuinmeubilair op wilt slaan in de winter zou het zonde zijn als dit in het voorjaar helemaal verkleurd tevoorschijn komt.

En bij het transport van goederen heb je een dikker afdekzeil nodig dat je goederen optimaal beschermt tegen de invloeden van weer en wind. Dit zeil gaat een stuk langer mee en de uv-bestendigheid blijft langer behouden. Uiteindelijk ben je dus goedkoper uit door een afdekzeil te kopen dat past bij de toepassing die je in gedachten hebt.

Ook pvc afdekzeilen voor de zwaarste klussen te koop

In veel gevallen is een HDPE afdekzeil een prima optie. Het is goedkoop, waterdicht en in veel gevallen uv-bestendig. Maar voor de zwaarste klussen, bijvoorbeeld op zee of in de machine-industrie heb je meer nodig. Een pvc afdekzeil heeft een gewicht van 600 gram per m² en is daarmee extreem stevig. Ter vergelijking, het dikste HDPE zeil heeft een gramsgewicht van ‘slechts’ 250 gram per m². Pvc zeil koop je dan ook wanneer alleen het beste goed genoeg is en het jarenlang mee moet gaan. 

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6082 reviews.