Product reviews van Kaaspapier per vel

9.6 / 10 op basis van 11 reviews

Kaaspapier zijn vellen papier die speciaal gemaakt zijn om kaas in te verpakken. Ingepakte kaas is langer houdbaar, representatief verpak...

Bekijk Kaaspapier per vel

Afbeeldingen van Kaaspapier per vel die onze gebruikers hebben gemaakt

Kaaspapier per vel gebruik: Kaaspapier per vel
Close image
Cecile
23 juni 2022

Goed papier, maar niet wat ik dacht dat het zou zijn. ik had wit papier in gedachten met een dikkere plastic laag, zoals bij camamberts en brie's. dit papier is echter echt voor het inpakken van hollandse kazen. goed papier, maar niet wat ik zocht ;)

Gebruik: Veganistische kaas

Bekijk review
Hennie
2 december 2021

Geweldig

Gebruik: Kaas

Bekijk review
Gesiena
13 maart 2021

Goed papier om kaas in te verpakken

Gebruik: Om kaas in te verpakken

Bekijk review
Lherminez
13 december 2020

Goed

Gebruik: 0k kaas in de ijskast te te bewaren

Bekijk review
Herman
16 november 2020

Mooie grote vellen, prima verpakt

Gebruik: Om kaas te bewaren

Bekijk review
Arie
7 september 2020

Puik

Gebruik: Ik keeg het idee om de kaas er in te doen om het langer vers te houden en ja hoor het werkt

Kaaspapier per vel gebruik: Ik keeg het idee om de kaas er in te doen om het langer vers te houden en ja hoor het werkt
Sluit afbeelding
Bekijk review
Gemma
7 juli 2020

Prima

Gebruik: Bewaren kaas

Bekijk review
Jetske
26 juni 2020

Top, knip ze nog wel doormidden want ze zijn erg groot

Gebruik: Kaas in te pakken

Bekijk review
Chaya
4 april 2020

Naar verwachting. het doet wat kaaspapier hoort te doen, kaas zo lang mogelijk vers houden en vocht en schimmel weghouden. zeer tevreden.

Gebruik: Inpakken van plakken kaas

Bekijk review
Hendrika
4 november 2019

Goed

Gebruik: Kaas in te pakken

Bekijk review
Adrie
11 september 2019

Perfect

Gebruik: Voor kaas

Bekijk review


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 9104 reviews.