Spaghettimat op rol

Spaghettimat op rol

Niet meer beschikbaar
Verzendkosten en levertijd

Spaghettimat op rol is een mat gemaakt van PVC slierten en herkenbaar aan de open lussenstructuur dat op gekleurde spaghetti lijkt. De mat dient voor het opvangen van vuil, doorvoer van water en bescherming van een oppervlakte. De weerbestendige mat wordt voornamelijk buiten gebruikt bijvoorbeeld op bouwplaatsen, in de landbouw en bij zwembaden. Verkrijgbaar per strekkende meter.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Spaghettimat op rol

Spaghettimat op rol

Spaghettimat op rol is een mat gemaakt van PVC slierten en herkenbaar aan de open lussenstructuur dat op gekleurde spaghetti lijkt. De mat dient voor het opvangen van vuil, doorvoer van water en bescherming van een oppervlakte. De weerbestendige mat wordt voornamelijk buiten gebruikt bijvoorbeeld op bouwplaatsen, in de landbouw en bij zwembaden. Verkrijgbaar per strekkende meter.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 

Specificaties Spaghettimat op rol

MateriaalPVC
Kleurrood
Lengteper strekkende meter
Breedte98 cm
Dikte14 mm
UitvoeringUV stabiel 5 jaar
Gramsgewicht3500 gr/m²
Prijs permeter

Omschrijving Spaghettimat op rol

De spaghettimat op rol rood is een veelzijdig materiaal met unieke eigenschappen. Op plaatsen waar veel gelopen wordt en waarbij de ondervloer beschermd moet worden zijn spaghettimatten voor buiten ideaal. Denk hierbij aan de entree van een winkel of kantoor, bij de boot opstap, op bouwplaatsen bij een ingang en ook op centrale plekken bij agrarische bedrijven. Deze PVC mat is in veel gevallen beter dan andere soorten matten zoals deurmatten, lopers of vloerbedekking.

Toepassing van spaghettimat rood

De vernoeming naar spaghetti is ontstaan omdat de structuur van de mat bestaat uit lange slierten PVC. Het lijkt op lange spaghetti dat op elkaar ligt. De slierten PVC worden na de productie aan elkaar gesmolten op een rug. De rug is de kant van de rode spaghettimat op rol die op de grond ligt. Dit bestaat uit een laag slierten met een grotere dichtheid, maar alsnog heeft het de open structuur. De ruglaag is wat stugger en sterker dan de bovenlaag. De bovenlaag is waar je over heen loopt. Dankzij de lossere structuur is de bovenkant zachter en dempt het beter. Bovendien kan het door deze constructie het vuil en water uitstekend wegvoeren. De spaghetti mat kun je zowel op vlakke ondergronden als onregelmatige ondergronden leggen. De mat is flexibel genoeg om lichte oneffenheden van bijvoorbeeld steentjes te stabiliseren. Het geheel biedt grip op zowel harde ondervloeren, bijvoorbeeld tegels, als zachte ondervloeren zoals aarde of split. Let wel op: bij langdurig buitengebruik is de mat niet krimpvrij. Door hoge temperaturen en veel zonuren kan de mat tot 2 cm krimpen. Hier moet op gelet worden als de mat in een uitsparingen komt te liggen. Ook zijn spaghetti matten van PVC maximaal 5 jaar UV bestendig.

Spaghettimat op maat per meter

Bij ons kun je een rode spaghettimat op maat kopen per strekkende meter. Elke gewenste lengte is bij ons mogelijk. Zo kun je het formaat mat ontvangen die je nodig hebt voor jouw toepassing. De prijs wordt weergegeven per meter. De lengte kun je zelf bepalen door de gewenste lengte in hele meters in te vullen. Als je dus 30 invult, dan krijg je een spaghettimat rood van 30 meter lang. Maar stel dat je 2 stukken van 5 meter per stuk wilt bestellen, dat kan ook! Bestel dan 10 meter en geef bij het plaatsen van je bestelling aan dat je 2 keer 5 meter wil ontvangen. Dan snijden wij de rol netjes op maat. Is de afname boven de 10 meter lang? Dan worden de spaghettimatten geleverd op meerdere rollen omdat er op een rol maximaal 10 zit. Als het nodig is kun je deze rollen zelf aan elkaar plakken met tape aan de onderkant. Noteer jouw wensen bij het afronden van jouw bestelling bij ‘opmerkingen’.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een spaghettimat zijn:
PLUS Het kan vuil opvangen en verbergen
PLUS Waterdoorlatend
PLUS Bestendig tegen de meeste weersomstandigheden
PLUS Makkelijk schoon te maken
PLUS Antislip materiaal
PLUS Slijtvast
MINUS Enkel in 98 cm breedte te bestellen

Toelichting van de voordelen

Dankzij de sterke lussen blijft het vuil dat onder schoenen vandaan komt in de mat hangen. Dankzij de open structuur zal het vuil naar beneden zakken en minder snel aan de oppervlakte zichtbaar zijn. De open structuur maakt de mat waterdoorlatend. Dit komt goed van pas bij buitengebruik, maar ook bij het schoonspuiten ervan. Je kunt door de constructie van spaghetti slierten heen kijken. Deze mat kan zonder problemen een lange tijd buiten liggen. Het sterke materiaal is bestand tegen de meeste weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Ook is het oliebestendig. Waar rekening mee gehouden moet worden is dat het materiaal maximaal 5 jaar UV bestendig is. Omdat deze mat voornamelijk bedoeld is om vuil weg te nemen is het een prettig voordeel dat het eenvoudig met water of hogedrukspuit schoon te maken is. De grip en loopweerstand van het materiaal is zeer merkbaar. Dat maakt het geschikt als antislip materiaal bijvoorbeeld bij zwembaden. Ook is het geschikt voor rolstoelen en niet vlambaar. Het sterke PVC materiaal is gemaakt om lang mee te gaan. Zelfs bij intensief gebruik is de kwaliteit zo hoog dat het zijn structuur lang behoudt. De toplaag is voelbaar zacht en dempend.

De meeste voordelen gaan het beste op bij buitengebruik. Het komt ook voor dat deze matten binnen worden gebruikt. Het rendement kan dan het beste worden behaald bij de inloop. Dan wordt voor een groot deel voorkomen dat er vuil naar binnen wordt gelopen.

Rode spaghettimat kopen per strekkende meter

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit spaghettimat op rol in iedere gewenste lengte? Dan slaag je in onze webshop altijd. Wij leveren direct uit voorraad, snijden jouw gewenste afmeting netjes af en vóór 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd. Heb je nog vragen over dit product? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je voorzien van deskundig advies.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8281 reviews.