Sluban Allied light tank M38-B0856

Sluban Allied light tank M38-B0856
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban Allied light tank M38-B0856

Met de Sluban Allied Light Tank biedt je troepen in het veld snel de ondersteuning die ze nodig hebben. Klein, wendbaar en toch goed bepantsert is deze kleine tank altijd precies op het juiste moment op de juiste plaats. Dit Sluban bouwpakket bestaat uit 344 steentjes en 2 poppetjes.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban Allied light tank M38-B0856, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban Allied light tank M38-B0856

Lengtecompleet voertuig 15,3 cm
TypeM38-B0856
Inhoud344 blokjes en 2 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban Allied light tank M38-B0856

In de Pacific war hadden de Amerikanen het zwaar tegen de Japanners. De kleine eilanden en het feit dat materieel vaak verscheept moest worden maakten het lastig om grote, logge tanks in te zetten. De kleine M3 Stuart met zijn bescheiden 15 ton, bood de uitkomst. Klein genoeg om mee te nemen op een schip en licht genoeg om te voorkomen dat de tank vast kwam te zitten in de modder op stranden of in dichtbegroeide jungles.

Creëer je eigen veldslag met verschillende Sluban WW2 bouwpakketten

De Sluban allied light tank werkt het beste in een team met andere tanks. Zo kan de M3 Stuart optimaal gebruik maken van zijn snelheid en wendbaarheid en de vijand op de meest onverwachte plekken aanvallen. In het assortiment zijn veel verschillende Army bouwpakketten van Sluban opgenomen. Stel je favoriete leger zelf samen en trek ten strijde!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14100 reviews.