Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853

Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853

Sla twee vliegen in één klap met de Sluban WW2 Allied Jeep en bijbehorende anti-aircraft gun. Met de Jeep ben je mobiel en wendbaar en kun je snel troepen en materieel naar het front verplaatsen. Het luchtafweergeschut is licht genoeg om mee te nemen en biedt ondersteunende vuurkracht, daar waar dat het meest nodig is! Dit aantrekkelijk geprijsde Sluban bouwpakket bestaat uit 143 bouwblokjes en 1 actiefiguurtje.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853

Lengtecompleet voertuig 25,2 cm
TypeM38-B0853
Inhoud143 blokjes en 1 poppetje
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban WWII Allied jeep anti-aircraft guns M38-B0853

De originele Willy’s Jeep was tijdens de Tweede Wereldoorlog onmisbaar voor de Geallieerden. Voor het vervoeren van officieren, belangrijke plannen en het uitwisselen van informatie die te gevoelig was om per radio verstuurd te worden. De Jeep was eenvoudig te repareren en kon vrijwel overal komen dankzij zijn 4x4 wielaandrijving. De bijgeleverde veldhouwitser wordt met gemak voortgetrokken achter de Jeep. Dit was een van de snelste en voordeligste manieren om snel veel vuurkracht bij de troepen in het veld te krijgen.

Oneindig veel mogelijkheden met de Sluban WW2 bouwsets

De Sluban WW2 reeks bestaat uit tientallen replica’s van echte legervoertuigen. Daarnaast zijn de bouwblokjes van Sluban te combineren met steentjes van andere merken. Bouw echte veldslagen na of laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen creaties!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.